бат Ицо Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Има ли някой който да пише малко по сериозно с Kylix? Трябва ми някой да ми компилира програма, писана на Delphi, т.к. ми е shutdownat-о FreeBSD-то за неопределено време Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 7, 2004 Author Share Posted August 7, 2004 проблеми ли създава? Аз подкарах инсталацията на BSD-то на един 2.5гб диск, дано се събере, ама дали ще тръгне Kylix-a? - божа работа. Някой пускал ли го е на БСД? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Offtopic:Абе Карамане да те питам нещо: Понеже виждам че си на ти с линукса. Преди време ти ми препоръча Fedora core 2, до тук добре инсталлирах си го, подкарах му се, въпреки че беше доста по-различен от Mandrake 9.0, който бях ползвал преди това. Така и не му свикнах, и не можах да си настроя да ми върви мрежата и интернет (въпреки че бях въвел всички IP-та DNS-и и Gatway-я) Така реших да го махна (Малко уточнение HDD-то ми е цепено на 4 части: 1 x NTFS 1 x FAT32 и 2 линукс партишана). Та виж ква глупост направих аз: Качих си Partition magic 8 и делийтнах двата линукс партишъна от там ми се скапа и boot менюто. Е моя въпрос към теб е има ли начин да деинсталирам по някакъв начин тоя линук че да не ми се прецака това boot меню Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Offtopic:Е моя въпрос към теб е има ли начин да деинсталирам по някакъв начин тоя линук че да не ми се прецака това boot меню Зареди си DOS или от бутиращо CD/дискета на win98 и напиши командата: fdisk /mbr и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Мерси за съвета, следващия път като сгомнясам нещо ще се опитам и с тая команда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Мерси за съвета, следващия път като сгомнясам нещо ще се опитам и с тая команда Тази команда единствено възстановява стандартния виндовски MBR (използва се ако си решил да махаш другите ОС и въобще мултибуута). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 аз го пуснах без кой знае какви проблеми .... говорим за Kylix 3 Enterprise нали? единствения проблем при мене беше LC_ALL=C при което той си реве че не е валиден сетинг ... блабла сменяме го на en_US и всичко е 6 ... с Slackware 9.1 KDE 3.1 Linux 2.4.24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 къде? при инсталацията или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 хах това е интересно .... на стария ми слак правеше така .... ама той беше на доста бавничко писи ... абе то тоя кайликс е голям шит бъгаф до няма и къде ... друго си е делфито ... и все пак погледнал ли си из форуми моруми за подобен на твоят проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 а ти с каква дистрибуция си? дам и .нет-а на делфи смуче яко ... точно 10 минс оцеля при мене ... толкоз колкото да го инсталлна и да видя че за никакав ку* не рърши работа .... дам видях с кви дистро-та си го пробвал кайликс-а .... наистина нямам идея какво може да се е прецакало ... но при кайликс-а определено не се учудвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.