Bulgaran Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Продаден Здравейте колеги, остана ми излишен един от семейните лаптопи. Sony Vaio VPCCA2S1E БЕЛИЯ вариант. Много добра машинка, но ако стои без да се ползва само ще и пада цената, затова я пускам за продажба. Закупен е преди повече от 2 години от Техномаркет, не е ходил гаранционно никъде, Лаптопа е все още в гаранция. . Много студена машина, никога не съм имал по студен лаптоп. Понеже имам още едно VAIO (VPCSE) с i5 , си е направо котлон, в сравнение с VPCCA. Лаптопа няма никакви следи от употреба и износване поради материалите от които е направен и от добрата грижа през годините. Много голям + за този модел е светещата клавиатура, която в тъмна среда е незаменим помощник. Също така сензора за осветеност който командва светещата клавиатура и дисплея за да щади батерията е + за модела. Ето снимки от интернет на модела, реалните нямат разлика защото няма никакви следи от употреба: Ето как свети клавиатурата в тъмното: Спецификации: ЦЪК Реални снимки: Пълен комплект, оригинален WINDOWS 7 home premium, книжки , гаранционни карти, фактури, пазя и кашончето.... цена 800 . 775 750 лева Тел: О88727672О Перущица-Пловдив скайп: toltekata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 Нова цена 775 лева, и имам грешка в информацията. Лаптопа е все още в гаранция. още снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 Нова цена 750 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted July 6, 2013 Author Share Posted July 6, 2013 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.