PhrozenCrew Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Продавам 2 броя Trustfire 18350 1200mAh 3.7V Protected. Взех си ги за мода ми Vamo V2 (това е устройство тип електронна цигара с опция за настройка на напрежение и мощност), но се оказа, че нещо не се разбира с тези батерии. Като ги завивам, дисплея примигва, че ги е разпознал, след това при 5-кратно натискане на бутона се включва, но при опит да изпарявам не се случва нищо. Ползвам други батерии 18350, но те са Unprotected (виждат се на едната снимка) и си бачкат идеално. Батериите са чисто нови. Проверих ги с мултицет. Заряда и на двете е 4.2V. Снимки: На по-долната снимка може да се види каква е разликата между едните и другите ми батерии: Лягат доста плътно в Vamo-то ми, само дето не ги харесва. Добре е да знаете, дали устройството, на което мислите да ги ползвате, може да работи с този тип батерии, ако решите да ги закупите. От Пловдив съм. Батериите могат да се тестват на място, след предварителна уговорка. Изпращам и по Еконт за сметка на купувача с опция за тест преди заплащане. Цена за 2-тебатерии: 10лв Цена за една батерия: 6лв Връзка с мен на лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Свалят се от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.