xlration Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Търся си wi-fi рутерче за вкъщи, нищо кой знае колко претенциозно. Да има поне един изход за лан кабелче, да си включа PC-то и да е евтинко Също търся и usb hub с поне 4 порта. USB 2.0 ще свърши работа. Закупен. Предложения на ЛС или в темата. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Също търся и usb hub с поне 4 порта. USB 2.0 ще свърши работа. Предложения на ЛС или в темата. Имам едно такова, дето само го мъкна в чантата с лаптопа ако някой път ми потрябват повече USB портове, но досега не се е случвало да го ползвам и веднъж. Цена - бутилка кола 1.25 л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlration Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 Мерси, но бях на зор и се набутах с нов хъб Много ме е яд... Остава търсенето на рутер. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=123610&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlration Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 За заключване. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.