XC^^The_Devil^^ Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 купувам матрица за dell inspiron 9300 17 инчова WXGA 1440*900 Предложения в темата или на лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Тази урежда ли те - 45 лева, всички пиксели са й наред. Сигурен съм, че става за твоя модел, защото матрицата, която съфорумецът dvdrw ми сложи на лаптопа, беше точно от DELL, пусни му едно ЛС да ти потвърди дали матрицата пасва на твоя модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Ако случайно нестава имам една от Hp pavilion zd8000 LP171WX2 (A4) - 70лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmarinov Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Тази урежда ли те - 45 лева, всички пиксели са й наред. Сигурен съм, че става за твоя модел, защото матрицата, която съфорумецът dvdrw ми сложи на лаптопа, беше точно от DELL, пусни му едно ЛС да ти потвърди дали матрицата пасва на твоя модел. Матриците от Dell на други лаптопи стават, но има голяма вероятност твоята старата да не стане на неговият лаптоп т.к Dell програмират по различен начин матриците си. Може да запали но екрана да се вижда на 2 или размазан. В най-добрият случай няма да му работи регулирането на подсветката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 За подсветката и dvdrw му е казал същото след като го е питал, но него не го бърка (каза ми го на ЛС). Точно затова му давам 1 ден да си пробва как се държи матрицата на неговия лаптоп и ако не го урежда, да ми я върне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.