Legop4o Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Здравейте! Избирам си телефон, който да е андроидски и да ми е удобен за ползване с една ръка и за носене в джоб - не обичам прекалено големите модели. След малко ровене се спрях на HTC One S и Samsung Galaxy S3 Mini. За съжаление отдавна не се интересувам по-сериозно от новите предложения на пазара и не знам на коя алтернатива да се спра. На пръв поглед HTC-то има значително по-добри характеристики, но не знам доколко това има значение за реалната му употреба (досега само с iPhone съм работил и сравнявам всичко с него, ама много им набрах на тия ябълковци вече...) Всякакви мнения по въпроса ще са добре дошли - а ако имате и други предложения освен тези две ще се радвам да разбера за тях! Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Въпрос на вкус. Една и съща платформа, различни процесори, малко по-голем екран на HTC-то. При HTC липсва слот за карта памет, ако вградените 16 гиги са ти малко. Темата ще се превърне в караница кое е по-доброто... Важното е теб да те кефи и да ти е удобен. Другото са бошлаф приказки Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Малко са старички, но от двете, аз бих предпочел HTC-то заради изработката, отделния графичен чип и по-добрите характеристики. Процесора по бързина при ежедневна употреба е същия като този One X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeePWateR Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Ако трябва да избирам между двата бих взел htc-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.