todor_t4 Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Телефона е в много добро състояние, има в горния край леко чукнато. Работи без проблем с всички оператори. Не са правени намеси по софтуера само е ъпдейтван с по нов симбиан, в момента е с Беле рефреш. Купуван е преди 2 години от глобул гаранцията е изтекла вече. Постоянно е носен с пластмасов калъф и с протектор на дисплея. С чисто нова батерия е!!!Продава се пълен комплект както следва: оригинално зарядно и хедсфрии, кабел за връзка с флашка, HDMI кабел за връзка с телевизор, дата кабел за връзка с компютър, кутиика и книжки. Допълнително в цената са включени и следните аксесоари: два задни калъфа-силиконов и пластмасов, нов скриин протектор, стойка за кола, зарядно за кола. Бартери не ме интересуват трябва ми кеш взех си нов телефон. Цена 219 лв, намира се в Пловдив, за връзка 0898 978087 и ЛС НЕ мисля и цената да коментирам надолу!!! Вижте снимките! http://www.snimka.bg/?album;aid=758187 П Р О Д А Д Е Н!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.