Midex Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Днес ми смениха гланцовата матрица на лаптопа с матова и тази гланцовата вече се продава. Довчера съм работил с лаптопа преди смяната и гарантирам, че всичко по матрицата е ОК ; за по-специфични въпроси е по-добре да питате съфорумеца dvdrw, който направи размяната на двете матрици. Матрицата е този модел, още от началото на ползване на лаптопа съм й сложил защитно фолио, което лесно може да се премахне при желание. Помествам актуални снимки, на снимката от предната страна петънцата и разни бели точки са единствено от това, че не съм я бърсал няколко месеца, но пък който реши да си махне защитното фолио - автоматически ще се сдобие с идеално изчистена матрица. ....и буксата от близък план, ако има някакво значение... Цена 60 55 50 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 55 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Нов ден, нова цена - 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2013 Author Share Posted June 12, 2013 Още по-нов ден, с още по-нова цена - 45 лева. Edit: Матрицата е взета от XC^^The_Devil^^ - затварям темата, а ако нещо не му пасне на неговия лаптоп съм дал опцията да ми я върне и тогава отново ще отворя темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.