Jump to content
BulForum.com

Продавам евтино 2 лазерни принтера Kyocera FS-680 (за части)

Recommended Posts

Значи историята накратко....

Единият принтер си е мой и си печаташе безпроблемно, докато не реших да си купя тонер и да го смеся с останалия в касетата. Веднага след смесването на остатъчния и новия тонер, страниците започнаха да излизат много бледи. Занесох го в сервиз, там ми казаха, че най-вероятно проблемът е в касетата и ще пробват да я разглобят (някакво колелце се било износило и не подавало както трябва тонера, макар че не ми се стори много достоверно). След 2 дена ми се обадиха и казаха, че "от тази касета нищо не ставало", защото като я сглобили отново сега пък започнала да ръси тонер и да цапа листите. ОК, взех си го от сервиза и започнах да се оглеждам за някаква читава касета ; попаднах на тази тема, касетата изглеждаше съвсем здрава, купих принтера, но след проба на касетата му и на единия, и на другия принтер, се чуваше някакво механично притракване от касетата и лампата за "касета" светваше. Накрая ми писна да пробвам, зарязах и двата принтера и реших, че ще си търся цял работещ принтер, защото останах с 2 уж работещи принтера, но с неработещи касети - една пълна с тонер, който го ръси по листите и една празна, която трака.

Тези двата ги продавам ако някой може да си ги поправи или има познат в сервиз. Цена 10 лева за двата. Сега не мога да ги снимам (вероятно утре), но и двата са с добър външен вид.

kyocera_fs-680__90778_zoom.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...