Midex Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Значи историята накратко.... Единият принтер си е мой и си печаташе безпроблемно, докато не реших да си купя тонер и да го смеся с останалия в касетата. Веднага след смесването на остатъчния и новия тонер, страниците започнаха да излизат много бледи. Занесох го в сервиз, там ми казаха, че най-вероятно проблемът е в касетата и ще пробват да я разглобят (някакво колелце се било износило и не подавало както трябва тонера, макар че не ми се стори много достоверно). След 2 дена ми се обадиха и казаха, че "от тази касета нищо не ставало", защото като я сглобили отново сега пък започнала да ръси тонер и да цапа листите. ОК, взех си го от сервиза и започнах да се оглеждам за някаква читава касета ; попаднах на тази тема, касетата изглеждаше съвсем здрава, купих принтера, но след проба на касетата му и на единия, и на другия принтер, се чуваше някакво механично притракване от касетата и лампата за "касета" светваше. Накрая ми писна да пробвам, зарязах и двата принтера и реших, че ще си търся цял работещ принтер, защото останах с 2 уж работещи принтера, но с неработещи касети - една пълна с тонер, който го ръси по листите и една празна, която трака. Тези двата ги продавам ако някой може да си ги поправи или има познат в сервиз. Цена 10 лева за двата. Сега не мога да ги снимам (вероятно утре), но и двата са с добър външен вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapient Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Взимам ги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.