Jump to content
BulForum.com

Продавам въздушен пистолет Walther CP99 Compact-CO2 blowback

Recommended Posts

Пистолета е купуван от щатите и е японско производство, така поне пише на пистолета. С него са изстреляни около 12 бутилчици СО2 и е в много добро състояние, като е бил редовно смазван и почистван. Върви в комплект с лазерен мерник. Има система за откат на затвора, като последният остава законтрен в задно положение след последната сачма. Много приятен пистолет за стрелба по мишени, като с лекота пробива стъклено шише от 15 метра, а след още няколко попадения го чупи. С една бутилка СО2 се изтрелват 4 пълнителя с постоянна скорост и на петия силата започва да намалява. Към комплекта давам и 2 бутилчици СО2 и 1/3 от шишенцето стоманени сачми.
Намира се в гр. Пловдив, за връзка тел: 0898 978087, скайп: todor_transporter и ЛС. 
Цена 150 лв. 

Характеристики: 

Калибър: 4,5 mm (.177 BB) 
Източник на енергия: бутилка СО2 
Дължина на цевта: 85 mm 
Заряди /съчми /: 17 броя 
Начална скорост: 110 m/s 
Дължина: 165 mm 
Тегло: 710 гр. 

Много и реални снимки : 
http://todort4.snimka.bg/other/walther.714332

ПРОДАДЕН!

фактури и документи за собственост има ли?

защото в България се изискват по принцип.

Няма законово изискване ограничаващо пневматиката с дулна енергия по-ниска от 21 джаула. За пневматиката с енергия над 21 джаула изискването е за уведомяване в полицията в седемдневен срок след придобиването, където до колкото ми е известно изискват и съответния документ за придобиване (фактура за нов или договор за покупко продажба при втора употреба). Този пистолет обаче не превишава 5-6 джаула, така че не подлежи на регулация. Аз притежавам няколко бройки спортна пневматика в споменатия диапазон на енергията и нямам документ за нито една от пушките ми.

Няма законово изискване ограничаващо пневматиката с дулна енергия по-ниска от 21 джаула. За пневматиката с енергия над 21 джаула изискването е за уведомяване в полицията в седемдневен срок след придобиването, където до колкото ми е известно изискват и съответния документ за придобиване (фактура за нов или договор за покупко продажба при втора употреба). Този пистолет обаче не превишава 5-6 джаула, така че не подлежи на регулация. Аз притежавам няколко бройки спортна пневматика в споменатия диапазон на енергията и нямам документ за нито една от пушките ми.

Колегата е абсолютно прав, но все пак на въпроса - няма документи удостоверяващи покупката на пистолета.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...