zynth Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Здравейте! Да ви питам, ако знаете, ползвам в момента ICN и хостинга ми изтича и се чудя дали да не го сменя със Siteground. Но имам въпрос: Има ли значение дали ще ми е БГ или чужд хостинга. Ще се отваря ли по-бавно сайта ако е на чужд? Просто разликата в цената не е малка - ICN 50 лева и кусур на година, Siteground 10 долара Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Siteground е Български хостинг.А това къде ще ти е хостинга можеш да си го решиш и сам при повечето доставчици. Предлагат ти сървъри в България или извън в зависимост от аудиторията, която гониш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 Според сайта им не е български, но може и аз да греша. Можеш да избираш между сървъри в Чикаго, Сингапур или Холандия Обаче гледам, че не включва този план евтиния бек ъп. Аз като цяло си хоствам един блог и си качвам неща на сървъра, които ми трябват. Т.е. ако нямам бек ъп в хостинга и им гръмне да кажем сървъра, после няма да ми се възтанови нищо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Пиши им и ги питай какво правят на тема бекъп, това че не го включват в хостинг плана не означава, че нямат бекъпи Иначе Холандия би трябвало да е оптимален избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Според сайта им не е български, но може и аз да греша. Можеш да избираш между сървъри в Чикаго, Сингапур или Холандия Обаче гледам, че не включва този план евтиния бек ъп. Аз като цяло си хоствам един блог и си качвам неща на сървъра, които ми трябват. Т.е. ако нямам бек ъп в хостинга и им гръмне да кажем сървъра, после няма да ми се възтанови нищо? Български е. Отвори сайта, цъкни About Us и виж Team. Само Българи. И поддръжката им е тук в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 Знам, че е в Пловдив, на долния етаж са ) Иначе виждам в About Us 4 адреса: Panama, USA, UK и Bulgaria Затова предположих, че тука са някакво представителство Не познавам никого от тях, иначе да съм ги питал досега за нещата, които питам тук И какво ще рече Ънлимитед трафик и Инлимитед сторидж?! Че аз мога да им запълня целия сървър по тяхната логика, хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Холандия трябва да е добре.Ако сайта не е много натоварен/посещаван, няма да се усети разликата. С какво ще го запълнеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 Е, няма с какво да го напълня, просто така коментирам Ама тука една колежка ми вика да не си взимам без бек ъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Едва ли има хостинг който да няма бекъп на данните на клиентите си.Понякога в плана го вписват, защото мисля сам може да си правиш бекъпи и да избираш на кое, кога и т.н. А иначе те си правят отделно бекъпи на юзърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Siteground е Български хостинг.Не съм толкова сигурен. Мисля, че бяха хамериканци е, просто голяма част от съпорта им е в България. Българския съпорт не прави компанията българска По твоята логика, понеже фирмата, за която работя има офиси в Малайзия, Тунис, трябва да сме малайзици, тунизийци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Не съм толкова сигурен. Мисля, че бяха хамериканци е, просто голяма част от съпорта им е в България. Българския съпорт не прави компанията българска По твоята логика, понеже фирмата, за която работя има офиси в Малайзия, Тунис, трябва да сме малайзици, тунизийци? Не разбира се, но според мен: Tenko Nikolov - CEO Reneta Tsankova - Chief Operations Officer Niki Todorov - Chief Technical Officer Прави компанията Българска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.