TAZ Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 Няма как да са като в TOR, тук не работят малоумници, които никога не са пипали ММО, повечето от хората в Carbine са участвали в създаването на WoW, което си е фактор все пак IGN интервю с Frost от Carbine Studios Интересното е накрая (отново) - на Gamescom ще разкрият всички класове, даже вече се спекулира и по тази снимка от техният щанд - На нея се вижда Мачери с две сжетещи оръжия в ръцете или магия, която не сме виждали до сега дали не е Алхемик?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 един пч спомена, че с mining на клиента са видеи информация за 10-12 класа като имена Явно ги има заложени Сега да видим дали ще ми зададат въпроса от twitter - кога е следващата бета Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 То те имат доста заложени, но аз се радвам, че стартират само с 8, ако бяха 6 щеше да е още по-добре Какво толкова да му се чудиш - или си танк, или си дпс, или си хелър. Сега усещам, че ще има чуденка дали да играя Esper или новия клас. Ако е ала-шаман ще ме зарадват МНОГО! А дано, утре по обяд май ще се разбере. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Какви 8 бе човек?!?!? Нали сега са 4 и 2 нови евентуално утре?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 Прав си, 6 ще станат. Ми не знам какви 8 ми дойдоха в главата, сдухал съм се от работа явно, а и чат да става. Това е проблема от много четене на mmorpg.com с всичките игри описани там - тотално се обърках, ама тези от Carbine са виновни. Вместо да ни дадат бета ключ, та да търсим бъгове, а не да четем само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Аз предполагам, че до края на годината бетата ще стане отворена, или ще пуснат още хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Давайте новите класовееееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Буехех ESO и той ще е със subscription май. Suck it F2P! Ако една игра се провали със subscription модела, значи не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 ESO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Абе... не е баш така. SWTOR си беше доста добре замислена игра. Но administration тима им се провали с гръм и трясък. И не успяха увреме да си научат уроците и да си оправят бакиите. Bioware правят някои много добри игри, но явно MMO-тата, а и the EA effect си казаха думата...Ред: Elder Scrolls Online РеРед: Лично аз предпочитам f2p модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Aaaa, щото за мен си е TES от време оно, та не направих връзката. Проблемите на SWTOR са лошо тестване, заради бързането и никакъв съпорт. Квото и да станеше - ще предам на разработчиците и толкоз. в WoW това ще ти пусна, онова ще ти оправя - ау. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Любо, по повод твоята снимка на Мечари-то и странните неща, хората са получили следния отговор: http://wildstar-central.com/index.php?attachments/untitled-png.1188/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=w2G_8c-u2qc Много добра идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 EDIT: kotora - изпревари ме Не ми поствай филмчета, ами отивай в Кьолн!!!!!! Новият Dev Speak е много як :D Crowd control. Това с disarm-а е просто уникално, евала на идеята, която имат. Хахахахахахаха, накрая просто ми напълниха душичката с тези rowsdowers ghosts: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 А тва с овцете кърти мифки Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Това "SOOOOON..." ще да е отмъщението на rowsdower-ите върху Brofessional, заради всичките онези взривени животинки на предния dev speak. Но ще трябва да поизчакаме до другият път, за да разберем какво ще се случи От wildstar.mmorpg-life са се срещнали с Jeremy Gaffney, който обяснява някой новости относно къщите и нови екстри, които до сега не са били показвани. Филмчето е кратко, хвърлете му един поглед http://youtu.be/Etxxy-bWPVs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Ми за Кьолн не стана Един ми каза,че днес било само за преса и някви техници...Пък и 2 часа в едната посока е пътя.Нищо де ще ти снимам комбито на новия сивик от изложението във франкфурт Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Това е ДОСТА добра идея, защото може да ми се наложи да си я купувам пак от honda.de, че ми трябва малко по-голяма кола за семейството, а жената не харесва Accord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 А ако могат да се правят панелки ще е брутал.Някво китайско гето edit:Сега го изледах пак и disorientate е доста добре измислено.Променя ти клавишите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 Днес повечето новини са свързани с къщите. Представители на wildstar.mmorpg-life.com са предавали на живо презентацията на Carbine свързана с къщите в играта. Ето и резюмето. което открих: - Къщите имат експедиции. Това са дънджани, в които можем да влизаме както сами, така и с приятелите си. - Експедициите променят трудността си спрямо левъла, който сме ние и приятелите ни. - Има интерактивни градински декорации като например голямо пиано, на което ще може да се свири и да се записват мелодии. - Вътре в къщата можем да сложим светлина, която предава различен светлинен ефект – романтичен, плашещ и т.н. - Можем да сменяме външният изглед на къщата чрез 6-те plug-ина, които съществуват. - Може да сложите ефекти като фойерверки или виенско колело, което може да използвате и да се повъртите на него. - Външната част – двора също може да се променя и да му се придава ефект като например да е с прахоляк или да е страховито, може дори да си сложим дъга в небето. - Можем да променяме мащаба на предметите, които имаме в къщата си – да бъдат 5 пъти по-големи или по-малки. - Във вътрешността на къщата можем да имаме общо 200 предмета. Същото така си заслужава да се види таз седмичния DevSpeak, който беше свързан с СС и бе представен вчера, но този път с коментар на самият Dev - Стивън Фрост, който определено умее да разсмее човек http://youtu.be/sHNx86B_r7k Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Някакво инфо има ли относно колко часа месечно трябва да си като китайски фермер, за да си платиш таксата с кред? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 Не, няма инфо за това нещо. Ако очакваш от Carbine да ти кажат - няма да стане. А и като ти знам мнението за P2P метода, едва ли ще е от голямо значение. Ето и WildStar Housing презентацията от днес: http://youtu.be/YAfQCI9UFbU Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Как да знае човек колко време ще трябва да цикли, като нито се знае кое колко злато/платина(гледам 4 са металите парите) ще носи в играта, нито е ясно какви ще са пазарните цени в платина на тоя КРЕДД, че да се направи някаква засечка, Това може да стане ясно само като тръгне играта и то след първите няколко месеца, когато пазара се балансира след изясняване на нещата и кое как се намира, колко е лесно/трудно, кое се търси повече и т.н. Преди това не виждам как да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 22, 2013 Author Share Posted August 22, 2013 Аз моvе и да стана спекулант в играта - ще купувам на ниски цени и ще препродавам на по-високи след това. То нали първо ще се появява най-ниската цена на пазара И по този начин ще натрупам несметни богатства, за да си купувам неща за къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Мда. Може и така да направиш. Ама няма да си единствения дето ще се сети за това. То вие сте навсякъде, и все ще се появи още някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.