Antares Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 А, мани ме мен, има далеч по-добри художници във форОма Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Явно горният плакат е за новата раса на Dominion, този тук е за моите хора ъндедите (но защо с пипала....) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Mo (но защо с пипала....) :Може си падат по брутален Hentai в студиото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 MoМоже си падат по брутален Hentai в студиото АХАХАХАХААХАХАХАХ Иначе на мен това ми дойде като идея, ама като разбрах, че е свършил конкурса смених концепцията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Брех мамаму стара, тая игра ме развълнува както не съм се вълнувал за игра от доста време, което си е постижение. Всичко изглежда FUN и 40 човека рейдове, nuff said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 17, 2013 Author Share Posted July 17, 2013 Това се и очаква, все пак ти си стар фен на WoW - няма как да не те трогне 40 човека райд колко весело беше, не разбирам защо Близз трябваше да омажат всичко. Но както и да е, днес е Сряда и както и преди, имаше новина от страна на Carbine Studios. В таз седмичното WSW обясняват какво ще предложат на хората, които ще посетят Comic Con в Сан Диего. Всеки очаква 19-ти заради информацията касаеща последните 2 раси (по една от всяка една фракция). Пешо, следващият конкурс ще ти пиша, за да можеш и ти да участваш. Идеата е много добра, да не говорим, че доста хора са уаствали - само в Сураттефтера е имало над 1600 творби - било то рисунки, музика, истории или разни други причудливи неща. Ти вземи освен Гранок да направиш и нещо с Rowsdower, че Миро иска да си ги отглежда с новия Тояжко - ще става пъдар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Това се и очаква, все пак ти си стар фен на WoW - няма как да не те трогне 40 човека райд колко весело беше, не разбирам защо Близз трябваше да омажат всичко. Присетих се за старото Молтън Кор с 40 души нахакано...чак ми текна една сълза от умиление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 И аз да си призная я чакам тая игра с учудващо за мен нетърпение. Дори Diablo 3 не го чаках толкова нетърпеливо. Дано само не ме разочарова, колкото ме разочарова Diablo-то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Оф тва Диабло,Никога не ме е кефила и не съм я чакал,ама приятели я дебнеха и точно няколко седмици игра след като излезе и бяха вече ултра разочаровани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Хмм. В раздела за класовете най-от долу има 2 ?-ни. Това дали значи, че ще има още 2 необявени класа, освен двете "неизвснени" раси, които повечето хора май вече знаят кои са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 По принцип ще има още два класа, но реално се спекулира, че ще са 4 или общо 8. Ще разберем скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 OТ Carbine казаха, че двата класа ще са един танк/дпс и един хийл/дпс. Няма да има клас, който ще може да е хем танк, хем дпс - нещо като паламуда в WoW. Не знам дали ще са още 4 класа, но за 2-та съм сигурен. Даже и скоро четох официалният пост в Wildstar-central, че там нали доста от разработчиците пишат и обясняват неща, които не са под NDA. Не остана, още има - няма 4 - 5 часа и ще видим какви ще са тези калмарести ъндеди L1v3ruS, накара ме да се ровя из старите WOW скриншоти от първият път, когато ме взеха в МС - още бях дрипав хийлър, но всеки беше изненадан от представянето ми там ... ех ... първият прист с пълен Трансендънс сет.... спомени, спомени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Оф тва Диабло,Никога не ме е кефила и не съм я чакал,ама приятели я дебнеха и точно няколко седмици игра след като излезе и бяха вече ултра разочаровани. На тези приятели им кажи да играят Path of Exile, това няма да се изчерпа за 2 седмици. Иначе като един горе-долу анти-фен на ММО-та, ванила УоУ особено, има ли нещо интересно като промяна в геймплея или си е просто стандартното 50човека в мъмбъл, удряй някой голям моб по глезените докато не падне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 При все още оскъдната информация и затворена бетам, трудноможе да се каже какво ще е и как ще става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 @liquid има доста промени и нововъведения в сравнение с ММО-тата, които са сега на пазара. Не са измислили топлата вода, но нещата не са и само ТАВ таргетинг и бой. Можеш да хвърлиш едно око на филмчетата, които сме качвали из темата или направо ги виж тук Може да ти хареса aiming-а, предвижването, а и ще можем да си имаме и своя къща. Но ще има и от нещата, които мразиш - 50 човека на мъмбъл и танк, който се взира в глезените на боса EDIT: Dirty little secters Вече ги обявиха и то с много приятно и отново в техен стил филмче, но мордешите искам да ги видя и в друг вариант, защото това си приличаше като робот... http://youtu.be/6t0mgu0_i3c Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, тъкмо си замислях как ще изглежда едно чихуахуа като сталкер и те ще кажат, че тая раса не може този клас :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 Да, чуа може да е само Spellslinger или Esper, а мен току що ме отказаха от мордешите, защото не могат да са Esper-и. Не знам последния хийлинг клас дали ще ми допадне толкова и дали мордешите ще могат да са такива. Еххх, остава ми да си мисля дали да съм красива ауринка или касианка Не можем да отречем, че чуата е веселата раса в Wildstar, но като цяло те са родени, за да творят злини и да нараняват други същества, докато мордешите са доста сериозни, историята около тях е доста мрачна и обвита в мистерия Историята, която може да се прочете на сайта касаеща двете раси е доста забавна и добре написана. Всеки път от Carbine ме изненадват с нещо, а това определено ме грабва. Има шанс един от неразкритите класове да е Инжинерен, а другият да е Алхимик - тези класове най-добре ще паснат на новите раси. Още едно филмче с малко геймплей на новите раси, не е кой знае какво, но все пак е нещо ново: http://youtu.be/IepLNsim4c8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Абе мордешите са някви космически сифилистици, дето си търсят нов пеницилин на Нексус, ама айде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Честно казано, с тези две раси май симпатиите ми още по-сериозно отиват към Exiles. Както се колебаех между stalker и esper, намирисва ми на mordesh stalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 19, 2013 Author Share Posted July 19, 2013 Това веднъж го беше написал Миро и не, не са сифилистици.... Виктор Лазарин - най-великият алхимик във вселената е измислил Everlife еликсира, с който е искал да направи мордешите безсмъртни. Започнала масовото производство, раздали го на всеки, но нещата не били точно такива, каквито дори и най-великият алхимик е очаквал. Еликсира се оказва нестабилен и води до физическо разлагане съчетано с безумен канибалистичен гняв. Виктор Лазарин открил илач, ваксина с която подтиснал психологическите симптоми на елексира, но серумът Vitalus не можел да излекува малцината оцелели мордеши. За това те се скитат из планетите и търсят знания и/или нови вещества, с които да може да си върнат предишният - невероятно красив облик. Ето ти малка част от историята за мордешите Мирославе, за да можеш да се ограмотиш, а не да си мислиш само за БПП . Пешо, добреси се спрял, теб сталкерството си те влече Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Нека им. Щом се мъчат да станат безсмъртни преди мен, си го заслужават Дори и на игра да е, не може да ме изпреварват :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 20, 2013 Author Share Posted July 20, 2013 Колкото повече го гледам толкова повече започва да ми прилича на смесица между Елф, Ъндед и роботизирани space зомбита Тук отново дават gameplay-я, но най-долу има и доста скриншоти, които са нови. Мирославе, има го дори и Виктор Лазарин Stage demo-то на Gamespot си заслужава 30-те минути, приятно гледане: http://youtu.be/z266TsuL320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 Проверявайте си пощите както и спам филтрите, и ако нещо има, след стрес теста може само да ми кажете дали двата класа са Медик и Инженер или се бъркам. Тези, които са получили покана ще бъдат помолени да се логнат в определено време и да чупят неща или поне да се опитат Хубавото е, че след това тези хора ще бъдат поканени да участват в close beta-та на по-късен етап. Аз имах само покана да разгледам новото филмче за двете раси - нещо, което ние вече обсъдихме тук още в Петък... карай, другият път по-голям късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Само новото клипче. Ина двете места..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Оказа се, че имам няколко писма от тях... в спама. Ами ако са ми пращали покана преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.