TAZ Posted May 15, 2014 Author Share Posted May 15, 2014 То и аз така съм си решил, а и ние с жената ще играем само вечер и то по малко. А колкото до всички куестове - то това и на close beta-та успях да го направя, така че и на live сървърите ще е задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristianDragnel Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 I az sum fen na questvaneto. nadqvam se che shte ima dosta interesni kolkoto do rushvaneto prosto shte si igraq za kef kakto si mu e reda shte poigraq 1 mesec i posle pak na rabota.Veche zimata shte mu mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Любо, коя фракция ще играете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 16, 2014 Author Share Posted May 16, 2014 Exile - tree huggers FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristianDragnel Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 ok znachi i az shte jitkam Exile, trqbva da gi vidq da li imat medic ili neshto takova che vinagi helar sum igral na drugi igri, pak ako nqmate medic shte se vpisha chudesno v grupichkata che gledam tazi igra shte e poveche na instancii i bosove i farmene v party ot kolkoto solo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Ко речи?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 http://youtu.be/gAwUyaXjECg http://youtu.be/bxRvJreS6iw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Започна се! Имаше малко драми със старта вчера и опашки, но ще ги изгладят. За сега съм много доволен, правя си всички куестове и си обикалям:http://imgur.com/V79ErDf Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 4, 2014 Author Share Posted June 4, 2014 Някой, ако иска да пробва играта - имам за раздаване 3 Guest Pass Keys. Пишете ми на лична, който е заинтересован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sqnka Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Някой ако може да ми прати Guest Pass Key ще съм много благодарен. Знам че съм се регистрирал преди 2 дни но чета форума от много време и не съм много по писането затова не съм се регистрирал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Free to play Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 Очакваше се. Тази есен и тази игра минава F2P, повече подробности щяли да ни предоставят на Е3 експото. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iwHbH812WxE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Ами... струва ми се, че това е бъдещето на онлайн игрите... Харесва ни или не - и SWTOR, и ESO, и WS поеха по този път, явно притиснати от обстоятелствата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Pay-to-win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Абе не бих казал. Нито в ESO, нито във Firefall, които играя повече е такъв модела. Това, което можеш да си вземеш са козметични екстри, mount-ове, pet-ове и евентуално някой experience booster. Което не мисля, че е p2w, тъй като горното се отнася основно за PvP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Каквото и да правят, аз нямам видео да ги играя,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Абе не бих казал. Нито в ESO, нито във Firefall, които играя повече е такъв модела. Това, което можеш да си вземеш са козметични екстри, mount-ове, pet-ове и евентуално някой experience booster. Което не мисля, че е p2w, тъй като горното се отнася основно за PvP. Star Wars: The Old Republic. ... В крайна сметка, всичко опира до разработчика. В WoW също има платени айтъми, но те са изцяло козметични, както и трябва да е според мен. В SWTOR обаче ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 29, 2015 Author Share Posted May 29, 2015 Аз не смятам, че F2P е бъдещето, но това си е мое лично мнение. Всичко опира до това, че тези игри тръгват с месечен абонамент, но тяхната поддръжка, баланс и самата игра не оправдават тези разходи, които трябва да правим ние като играчи след едно известно време. Както SWTOR така и WildStar ги очаквах и играх с голямо желание, но всичко замря бавно и безславно. Всичко започва от пускането на играта или експанжъна на пазара, а те си мислят, че тогава само могат да седят и да прибират парите. Никакъв съпорт, никакъв баланс... нищо! Пак споменавам, че това си е мое лично мнение, а колкото до WoW - там платените предмети са само маунтове или петове, нищо повече. Трябва ли ти гийр - гриндиш било то PvP или PvE спрямо желанието за игра. 100% заставам зад думите на w00x - всичко си е до разработчика! Някой го могат, други са mediocre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Фрии версията ще имаш 2 слота за герои, иначе 12. Почват с ограниченията тип SWTOR и не знам колко народ ще отиде да играе. Има игри, които са си 1:1 и за кинти купуваш само арзни дрешки и други шарении, които не ти пречат на играта. SWTOR като почнаха да режат - то герои, то по-малко барове, орязани банка и още и още. Не знам има ли хора да я играят още. Тия почнаха с големтие реклами, с големи обещания и ще си умрат и те. Уж от Близ разработчици, не знам си кво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.