mIRCata Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 За момента инженера е моя клас. Аз едно танкване ще направя.... само wipe, wipe wipe, ама щом сте рекли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Стрес теста ще е на същият сървър така че се подготви психически. Хубавото е, че са криви часовете за стрес тест заради Carbine и тяхната часова разлика, но нас това ни устройва. Лошо ще е в Събота вечерта - Europe prime time, но ще го избутаме и това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Дразни ме как пращат обикновени ключове и само стрес ключове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Довечера ще поразръчкам настройките малко да видя какво да намаля, за да тръгне малко по-гладко. А иначе май е най-добре да се добави целия акаунт в приятели. Моя е atanasvalchev кльомба hotmail.ком Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Един играч каза, че със 770 му давало 30 фрейма, та не е много от картите и настройките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Аз съм с 7970, довечера ще видя колко видео памет ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Довечера ще поразръчкам настройките малко да видя какво да намаля, за да тръгне малко по-гладко. А иначе май е най-добре да се добави целия акаунт в приятели. Моя е atanasvalchev кльомба hotmail.ком 1) The difference between a render target scale of 1 and 2 is MASSIVE at the moment. This is probably the first slider you should adjust to see FPS differences. 2) View distance has always been a major factor in FPS and despite what you would assume, having it the minimum actually gives a good amount of view distance still. 3) Reducing the clutter density and distance to the minimums should put you at a decent FPS on a good rig (20~+) 4) If you've been playing for a while and feel a decrease in FPS the following steps should help fix performance. /RequestReloadUI also works (Caps sensitive) Като се върнеш у вас провери тези решения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 На медика има едно нещо, което не ми харесва - ефектите на скиловете. Някакви постни ми стоят. Пръцка някви работи, едни бледи такива. Поради тази причина за момета клоня към еспер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 То да беше само това... начина, по който си събира power core е малко крив, но пък това е за сметка на мобилността. Еспъра няма такава мобилност, а пък SS има доста големи CD на магиите. Както споменах преди няколко страници - меле хийлър нещо не ми се нрави изобщо, та за това минах и на типично ММО хийлърски клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 На мен ми харесва и обхвата на магиите на еспера. Предпочитам да стоя по-далечко и да пуцам. Ще видим как са нещата като стигнем некой дънджън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 На мен това не ми хареса в сталкера - колкото и да го въртиш - все трябва да си в телеграфите. А и демиджа му е нисък, поне по моя вкус. Та и аз си клоня към еспера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Мдааа. Със сталкера ме правеха бърлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Аз па неам ключ, ма добре че неам и време Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 6, 2013 Author Share Posted December 6, 2013 Фрост е дал интервю за IGN представяйки медика като клас и обяснявайки някой от особеностите на gameplay с този герой и т.н. http://www.youtube.com/watch?v=tUw1O_O5rjY Харесва ми като го гледам на видеото, но определено не е моят начин на игра, а и не може да предостави хийлването, което аз искам. Също така да напомня - не забравяйте да се логнете тази Събота, за да имате шенс да получите friend key. Carbine казаха преди време, че ако се логнем на 23. 11, 30. 11 и/или на 07. 12 - ще получим (гарантирано) един ключ, а с лотария можем да вземем още по един. Отново важи правилото, че ключа ще е вързан към master account-а, така че ако получите нещо и го дадете на някой - вие сте отговорни за ненарушаване на NDA-а. При съответно нарушение - банват се както приятелският ключ, така и мастър акаунта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Я в колко часа? Понеже имаха изискване за няквъв определен часови пояс, но не съм си го привел до нашенско време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Дразни ме перформънса, дано го оправят. Нещо прекалено големи амплитуди има за графиката, която предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Изобщо защо ли свалих клиента като няма да имам ни най-малък шанс да вляза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Видях го вече тоя медик, но много постно видео спрямо другите класове, които съм гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Аз за сега приключвам с тази игра. Яка е, но на този етап ме дразни повече от колкото да ме забавлява. Станах 10ти левъл с еспера и мобовете ме размазват. Скиловете правят прекалено малко демидж. Куестовете не дават достатъчно предемети. За сега толкоз. Ще видим в опен бетата ка е и тогава ще реша дали ще я взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 На мен пък днес не ми остана кога да се логна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 Странно е това, че на 10 левъл вече си видял трудности. Не мога да си представя какаво ще правиш като стигнеш Whitevale (или там както беше името) на 22-ри левъл. А това с предметите не съм съгласен, защото аз за 3 часа игра снощи си смених целият гиър, който ми беше от Аурория - с нов. То за 10 левъла колко предмета искаш да ти дадат?! Или направо сетове да пуска. Та ми е странно, защото като си спомня WoW в начарото - имаше гийр, който не го сменяхме дестина левъла, че и повече. Както и да е - всеки си има мнение и очаквания. Много се радвам, че стрес тестърите си тръгнаха, защото в Събота вечерта беше адд. Аз реших да оставя Кики да играе, а аз да дремя пред телевизора - мисля, че към стотина пъти написа паролата, за да се логне. Имаше по едно време и съобщения от админите, че ще почнат да банват хора заради спама в general chat-а, абе беше ад някакъв. Снощи тя реши да си почине, защото още беше изнервена от съботната галимация - аз си поиграх до 2:10 като хората. Определено телеграфите с всеки изминал левъл стават по-сложни. Вчера реших да не се мърдам от един такъв, защото във Форума на W* се спореше, че тези телеграфи само пречат, можело да се стои и в тях и т.н. - един мечко-нещо-си се изпра за 6к при положение, че аз имам 7,5к кръв и малко щит. Та нещата си стават доста груби на по-висок левъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Проблема са оказа в един точно определен моб - едни роботи, дето нямаха телеграфи и ме праскаха за по 7-800. Иначе след това нямаше проблеми. Пробвах и професиите малко, интересни са. На стрийма казаха, че имат нов milestone build, да видим кога ще го пуснат на сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 Професиите са направени много добре, аз съм вече 3 ниво технолог Правя gadget-и, които ще Ви се отворят като слот в инвентара на 22-ро ниво. Така че, на който му трябват колби и gadgets - да ми пише. Не че аз като пиша и питам дали някой ама нужда от помощ (остър показалец към Пешо и Nako - малкият еспър), някой ми отговаря, но това е друга тема и аз обвинявам гадният чат на Carbine Та за професиите писах - много интересно е направено и това с откриването на рецептите. Даже забелязах преди няколко дена, че като търсиш някоя рецепта и при всеки опит ти изписва дали си блозко до мястото или си далеч. Не кликаш само едно копче и да чакаш нещата да станат, а участваш в производството на предмета. Миро не му харесва, че за всеки един предмет трябва да натискаш всичко от начало, а не е като други ММО-та - да избереш да направиш 20 брони примерно и да отидеш да си налееш сокче докато те се правят. На мен ми допада точно този начин, по който са направили професиите сега. Вярно е, че като не уцеля предмета, който искам ми отиват материалите на вятъра, но пък това си е риск на професията - то и irl нещата не стават винаги както искаме я в заварката ще има шупла, я някой ще изпусне предмета и ще го нарани и това ще го направи по-трудно продаваем и т.н. Този build аз го чакам само и единствено заради runecrafting материалите, защото сега повечето ми предмети са с дупки, а няма руни, за да си ги запълня с камъни нещата. Сигурно ще пуснат и AMP's, за да можем да си поиграем и да ги тестваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Сега си спомних колко време ми отне да вдигна от 1 до 60 в оригиналния УоУ 20 февруари - края на Май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 При мен проблема е, че мога да играя, когато половинката ми си легне. Тоест - не мога да се включвам във войс чатовете. В момента играя само с Esper-а, Kamerer, който ми е 18 или 19-ти левъл(направих и един орински еспер при прокудените). За gadget-ите сега чувам, идея си нямам какво са. На мен и къщата ми е една разорана нива. Не можах да се ориентирам в идиотските им менюта за да я построя - стои ми червена частта, която е за къщата и не виждам начин, по който да помръдна напред строежа. Не видях грам help за строежа и т.н., не виждам от къде мога да купувам неща като дървета, храсти и т.н. - седят ми в сиво възможностите да ги купувам. Въобще housing-а съм го отебал тотално и не съм се качвал на небето от средата на миналата седмица, че само се дразня. Отделно, че уж бъфовете, които трябва да взимам, като се телепортна обратно на Nexus не са ми активни. Като цяло играта не е лоша, ама е много далече от истерията, която вдигнаха. Ако от Firefall почнат да вкарват повечко content, повече сериозни зони и се намали grinding-а - WildStar ще отиде на заден план при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.