Antares Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Поне за доминион, поне cassian / m(л)echari са с еднакви стартови куестове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Да. Явно Хора/мечари са в едни зони, дракен и чуа във втори. Май мървите 1-2-3 зони са различни за тези двойки раси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Довечера ще направя един дракен да видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Тея mechari на български трябва да са или млeкари както писа по-горе или мечкари Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 Те ако са млекари ще откъснат виметата на горките кравички с тези железни ръце Мирославе трябва да те разочаровам, че ауринките не може да са инжинеринки, така че май ще си space zombie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Сифилистична инженерка... що да не :) Остава да си намеря правилната професия. Пътя определено остава Explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Аз само explorer не съм пробвал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Направих си една мордеш-ка ала Хищника - с плитки, маска на устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Аз за път избрах settler. А професиите въобще не ги знам какви са даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 Във форума им можеш да ги видиш всичките. В играта пък има обяснение на професиите и кое с кое върви ръка за ръка. Но ти до 10-ти левъл имаш време, така че тогава ще му мислиш. Доста време искат да им се отдели, а и допълнително имаш и различни хобита, с които да си уплътняваш също така времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Да уплътниш кое? Как го рече? Време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 На мен къщата ми е най-голяма тръпка. Имам чувството, че ще прекарам сума време да събирам предметчета и да си я декорирам. Даже мисля да съм архитект едната професия. Не съм сигурен дали са споменавали, но би бил яко като убиеш някой райд бос да ти дава трофей за къщата и да си ги събираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 Някъде споменаха, че ще има такова нещо. Аз лично щях да си сложа vanilla Neffy в къщата, ако имахме такива в WoW, защото това беше доста епична битка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Аз имам парцел, ама така и не разбрах как да построя самата къща. Отделно, че не видях начин бързо да се прибираш вкъщи. И май ще си стои така, щото нещо не ме впечатлява особено... Банката ми е пълна с някакви глупости, дето ги пише, че са за колибата ми, ама ме обхваща отегчение само като се замисля, че трябва да им мисля място. Аз IRL къщата не си подреждам, представям си ако трябва и в играта да се занимавам с глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 бързия начин си е точно с телепорта, който е свързан с някой от градовете - има отделен слот за къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Името ми е Nako. Може да адвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Мдааа. ся остава и да открия как да създам проклетата къща. Не знам, в някои отношения играта е доста user hostile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Ми най вероятно са ти дали fabkit и от менюто долу дясно докато на "терена" си избери къщата Май така беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Пешо над камъка - с който се телепортирваш до мястото, което си си заплюл (прилича на една планетка долу в дясно на бара), та над планетката има стрелкичка - като кликнеш на нея и ти се появява и къщата, за да можеш да се портнеш при нея. Строежа става лесно. Като си отидеш на парцела и долу в дясно, където ти са path менютата ти се появява едно ново меню. Като избереш от него create май и ти дава парцела ти на различни квадрати разделен - най-големият е за къщата. Кликаш на него - излиза ти едно меню с това каква къща искаш да си направиш, избираш къщата (1 голд си заминава) и натискаш бутона да ти се построи. След малко имаш нова къща, но доста спартанска, защото е tier 1 къща. Вътре почваш да си я киприш и обзавеждаш както ти си решиш, а отвън можеш да си направиш градинка, някой мини -игра, BBQ, да вдигнеш някоя статуя на Елданите и т.н. Тези неща в банката можеш да си ги вземеш - ако са мебели - можеш като си си в къщата да right click-неш върху тях, за да си ги научиш и да си ги сложиш и ползваш - ако си подредиш неща в къщата, ще събираш повече рестед бонус. Ако не ти се занимава с това - поне си ги научи, за да не ти заемат място в банката. За някой това с къщата е доста интересно. На мен ми харесва много, но Мирослав ми оплю къщата (той ми е съсед и като една досадна баба Чочка обиколи къщата на Кики и моята ) Ще си направя крафтинг стейшън, за да си бъркам отварите без да имам на главата си 100 скачащи играча, ще си сложа вендинг машина, за да си продавам боклуците, ще си променя небето - но за това се иска доста голд + приятел архитект. Кики още не го е вдигнала много нейният, но лека-полека ще стане и това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Само на мен ли ми се струва или играта върви доста тегаво нещо. Имат още работа по оптимизацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 Имат работа - така е, но и ти можеш да си изключиш някои неща, за да подобриш играта си и съответно изживяването. При мен всичко е наред освен когато с Мирослав не правихме едни куестове във третата зона на касианите - едно дето ми прилича много на Howling fjord в WoW. Там определено някои от спеловете на мобовето лагваше компютъра на жената (все още не съм си досглобил моята). Като вземете куеста за Runecrafting - моля ви се да си го прочетете внимателно или да направите направо Earth Grit Rune, за да не стане така, че после да нямате материали, за да си довършите куеста. Rune fragments са си голяма болка, но хората от Carbine писаха, че са оправили дроп рейта - ще видим обаче кога ще може да се появи тази тяхна настройка и в играта, защото имам 5 предмета с дупки и по 1 стак елементи, но без фрагменти EDIT: Done typos Пешо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Тц тц. Няма да ти идвам вече на гости в къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 хахаха, защо бе - ела и си давай критични бележки Все пак не съм все още светец - правя чат пат грешки, може и да съм направил някоя цигания и ти да ми я покажеш. Все пак това е бета и всички се учим. Ето ти примерно как се научи снощи след като го пулна 2 пъти - вече да не се доближаваш до Tagaard, защото е лош и бие много. Аз трябва да ти дойда в твоята къщурка някой ден. Аз викам другата седмица като всички станем по на 20+ да отидем до StormTalon's lair и Ruins of Kel Voreth и да си направим или поне да се опитаме да ги направим тези инстанси. Аз ще хилвам с помощта на Crazy_Hamster (като видя зор), Мирослав да танква с тия ботове и Пешо + приятеля на Nako и самият той - да са DPS. Suggestions anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 ...някой неща...някой от спеловете... НякоИ! Иначе благодаря за поясненията. Само... не знам ако не ми беше казал - как трябваше да се сетя къде да търся пустите менюта. Продължавам да смятам, че играта е user hostile. Нямаше да им се счупят клавиатурите да напишат едно кратко ръководство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Аз всичко съм набичил на макс, спрях само сенките и има падане на кадрите. Иначе снощи играх с моя приятел с медик и ся имам 2 героя Като играя соло ще съм с еспера а с медика само като играем двамата, за да не го изпреварвам. Иначе плановете са утре вечер да изцикля мощно, но ще видим какво ще стане. А за стрес теста, отделен сървър ли ще има или не е на този. Мисълта ми е, ще може ли да играем ние на този или всички ще ни набухат на едно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.