Jump to content
BulForum.com

WildStar Online

TAZ

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Направих един Cassian Esper снощи и поцъках малко, обаче не помня кое ниво съм, защото не видях да го има на интерфейса освен на екрана с героя. Ще видя днеска моя другар какво ще каже, моге да започнем на ново Exiles, ако той иска да ги пробва.

Грозни са им оръжията :( Ако почнем на ново довечера може да ги взема тях. Иначе от това, което цъках снощи, играта много ме радва. Атмосферата, стила на зоните, музичката. Малко стартиращата зона на доминиона беше дразнеща не съм сигурен защо, но някак си не ми беше много приятна. Но след това беше яко. Сега съм в някво подземие на елдените.

Ае готов си :) Полuчих емайл аз :)

Най-странното почвам да инсталирам и there's not enough RAM... 4 гб малко ли са им ? 

edit:И сега акаунта ще ми е активен само за стрес теста ? Като на Firefall ? 

Това за рам-а го игнорирай. И на мен така ми каза, ама си играя.

Раздавали са стрес тест ключове.

На Exile резонаторите били малко по-красиви, макар че за мен красиво оръжие не може да се нарече два тостера, но все пак.

На мен ми се искаше да играя хийлър със staff, че ме кефят много как изглеждат. Но не се вписва много май в сай фай света. Еспера ме радва за сега, ще прбовам и медика тия дни. А уикенда, ще си направя една олд скуул нощна :D

Вече и официално оповестените класове във филмчето за Ish'mael the Bloodied

http://youtu.be/hCaIxmffFWY

Вече са пуснали и новият Dev Speak - представянето на медик класа:

http://youtu.be/HJieCQEN5ko

Не пропускайте да хвърлите един поглед и на страницата за самия клас - има интересни неща за четене - клик

Както Пешо описа - сега сме доминион, като се появи играта - ще решим. Аз като голям почитател на елфите и природата в игрите, много ми са на сърце Ауринките (имат си и розови коси), а и като цяло нещо лошата империя не ми е на сърце. Да не говорим, че и мордешите са от другата фракция - та ще видим.

Мен ми е все тая, стига да мога да пуцаааааааааааам.

И може би ще съм изгнаник, щото вече с 2-3 героя доминион - няма нужда да минавам тия куестове квинтилион пъти :)

Иначе Инженерче за сега.

Майната му на куестовете - то ние не сме играли с чуа или дракен та да видим и техните куестове, аз просто описах симпатиите си към фракциите и расите. От на Доминион ми допадат касианките и 30% чуа, докато от другата страна ми харесват както Ауринките, така и мордешките. А и помисли си Мирославе за Граночка инженерка - а?! Красота! ;)

Майната му на куестовете - то ние не сме играли с чуа или дракен та да видим и техните куестове, аз просто описах симпатиите си към фракциите и расите. От на Доминион ми допадат касианките и 30% чуа, докато от другата страна ми харесват както Ауринките, така и мордешките. А и помисли си Мирославе за Граночка инженерка - а?! Красота! ;)

Като се има предвид проблема, че в момента оминионите не могат да логнат в играта, нищо чудно да врътна една гранитена кака. Макар, че си мисля за ауринк-а, че бих играл или мордешка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...