Midex Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Преди доста време купих малко импулсивно от Шел всичките продукти с логото V-Power, между които и тази раница, но се оказа, че от момента на покупката раницата все още си стои неразпечатана в найлона. Снимките не са много добри, защото светкавицата се отразява от найлона, но все пак се вижда горе-долу (като се цъкне върху снимката се уголемява). Продава се на цена 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Би ли ми я запазил до понеделник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Не, защото в понеделник най-вероятно ще пътувам, а и предполагам, че ще я вземат дотогава - на ЛС по реда на пристигането са ми писали mofal (6.58) ; tonybadams (9.42) ; Gyumishev (9.53)...ще отговоря на всеки един поотделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mofal Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Раницата е при мен , жена ми я хареса много . Колегата беше много точен препоръчвам с две ръце за бъдещи сделки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.