dragomir375 Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Здравейте. Скоро мисля да си купувам кола от 7000 - 13000лв. Търся я да е с дренажна верига и да е дизел и по възможност по нова година да е от 2006г. нагоре, та искам да ми препоръчате някоя. Разглеждах Ford Mondeo 2.0 TDCI но по форуми разбрах, че са били много проблеми-ни коли.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=333852 колега, ние кола, че не можем да ти изберем, не може - ама гледай поне да ти е на сърце. Тази кола, която съм ти дал поне на мен ми изглежда свястна. Не е напудрена, лъсната и т.н. само да хваща око. Човека бая неща е писал като информация. Не е лошо да разгледаш раздела на БМВ Форум в секция продава... мноооого различни коли има. Тази е46-ца е сравнително съвременен автомобил, има основните нужни на човек екстри. Икономична е, евтин за подръжка мотор и е достатъчно пъргава. Само дето е за семеен човек повече... ама дори да не си, мястото в комбито никога не е излишно. Не те надъхвам за БМВ, просто само тоя автофорум следя активно и имам наблюдения.Успех и каквато и да избереш дано да е читава. __________________________Да не си помисли, че е моя обявата някой. Нямам нищо общо с човека продавач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Верно бавареца изглежда много добре. Ако беше на салон щеше да е на около 130000км., пастирана, лъсната и пак щеше да е по-зле от тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.