wolf Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Имам малко проблемче с телевизора в заглавието. От известно време домашните ми решиха да слушат радио вместо да гледат телевизия. Оказа се обаче че като се загаси телевизора на радиоканал след това при пускане забива CA модула и повечето кодирани канали показват черен екран без звук. Следващото спиране и пускане ресетва модула, но пада чакане докато се презареди. Заобиколих проблема като превключих телевизора на режим хотел. Това ми разрешава да покажа програма за стартиране - в случая bTV HD, което осигурява нормалното зареждане на декодиращия модул. Модула е Conax TechniCrypt >>CX<< от TechniSat или както му казват - лютата чушка заради логото. Доставчика ми е N3 но не мисля че те са причината. Срещали ли сте подобен проблем на телевизорите си или аз просто съм бил "късметлия"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Обърни се към сервиза на вносителите "Интермаркет" или "Интерсервиз Узунови", гарантирам ти, че ще ти обърнат подобаващо внимание и ще ти решат проблема. Те си държат изключително много на марката. Аз съм с два телевизора Шарп, както и уредбата, микровълновата и хладилника са Шарп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.