Jump to content
BulForum.com

Продавам HDD 750 gb и PSU Fortron 500w

Recommended Posts

Продавам HDD:Seagate Barracuda 750 GB 7200 RPM 32mb в добро състояние служил ми е вярно почти 3 години остава му около месец гаранция към пловдивска фирма . Сменям го поради ъпграде , за предпочитане и с предимство са купувачи от гр. Пловдив за страната пращам с куриери въпреки ,че не ми се иска много да рискувам .

Снимка на състоянието на диска http://pics.data.bg/zoom/albums/4c03d9115e105e8c86ece6f06ed55a6a

Цена : 75 70 65лв.  Продадено

Добавям захранване Fortron SAGAII 500w ползвано е 2 г. гаранцията му изтече на 28.04.2013 работи безпроблемно .

Цена 35 лв Продадено

добавям лан карта  модел TP-LINK TF-3239DL цена 4 лв. (в кутийка с книжка и диск)   - Продадена

За контакт лс , Skype - Mofalster или на телефон 0893 44 94 93

Промоция до 24.05.2013г. Който закупи харда получава лан карта линксис бонус, нещо не се разбраха с новото ми дъно при ъпгрейда и закупих нова, по късно ще добавя модела.

След като харда не беше закупен в периода на промоцията добавям лан картата като нов артикул модела е TP-LINK TF-3239DL цена 4 лв.

Лан картата е Продадена ! Остана харда , ако няма заинтересовани от харда ще го сваля от продажба!

Почиствам темата от излишните постове. Напомням, че темите в този раздел са приоритетно за продажби, а отношенията се изясняват в темата за коментиране проблемите в раздела.

HDD-то и захранването пътуват към новия си собственик , чакам колегата утре да потвърди, че ги е взел и тогава ще ги пиша продадени

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...