Grimjaur Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Да живнем темата - предвижда се разработка на отделни мисии тип "реалистични" в които ще се пускат играчи с еднакъв левъл, самолети от една и съща страна и ще се играе по определен сценарий. Например бомбардировката на Пърл Харбър. Но не както е в аркейд мода, а с японски самолети-торпедоносци, без сухопътна техника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmr Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 През събота и неделя имаше възможност да се получи достъп до затворената бета с изпълнение на две много прости мисии. Набързо ги направих и вече преглеждам танковете. Но за момента поне ми изглежда много неоптимизиран енджина. Докато в авиационната част играта е с порядък по-добре от основната си конкуренция и я играя на максимални настройки (докато WOT с малко над средни) тук в наземната тхеника се наложи да сваля почти до минимални, за да получа около 30 FPC. По-трудна е за управление, определено си иска свикване. Но виждам че има потенциал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 12, 2014 Author Share Posted May 12, 2014 Тия английските спитфайъри са картонени буквално...2 патрона ми изяжда двигателя и са до там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Аз пък се зарибих да си развия всяка една единица на макс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelmr Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 От днес бета теста на танковете минава в отворена фаза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2014 Author Share Posted May 20, 2014 Добре са танковете,но едно нещо ме дразни.Сега в последната игра имаше т28ци и някви немски 2ри тиър танкове...Иначе това + за целенето в дадена област на WOT го няма.Предполагам,че на различно от arcade няма да го има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Не се знае... Аз се пъна да развия артилерийската поддръжка, че ми е интересно как действа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 (edited) Не много добре...За жалост е малко като в WOT grindfest...Или трябва да отключиш 6 танка,че да минеш на втория тиър Обаче реалистичните битки са си най-оферта.Сега нарпавих 1.Убих 5-6 танка с по 1-2 изстрела и накрая имах 700+ точки за изследване и 6к лъвчета И един гайд за Виден,ако реши да се включи http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/139231-guide-work-in-progress-feedback-welcome/ edit:Т-28цата доста добре пуца с моднатите амуниции edit2:http://prntscr.com/3lhgdr Edited May 22, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 24, 2014 Author Share Posted May 24, 2014 Честито Аз отворих втория тиър на руските танкове и си ресърчнах с eagles 2 танка,че ме мързеше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Аз още си развивам самолетите, че японците не съм ги барал. Тъкмо, докато направя 25-ти лвл, има време. След това ще си скоча сериозно на танковете. Пък и ми е интересно как е със реактивните самолети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Пуснаха War Thunder за Play Station 4 в Северна Америка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 От ЛаГГ-овете и ЯК-овете вече всичко до 3ниво ми е развито на макс....Ама е зор, зооор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Гайджин пак разцепиха мрака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Мда. Бахти клипа...Покрай тия и Мураками ще прослушам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Определено уникален клип, но играта си е дъска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 БЕШЕ дъска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 И все още е дъска.... Но клипът е уникат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 (edited) Дъска беше в бетата...Сега не е.Кога за последно си я играл, та знаеш ? WOT е доста по-голяма дъска с вековния циклаж за точки. п.п.Аз лично последно я играх преди 2 месеца Edited October 9, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 (edited) Аз преди две седмици някъде разцъквах, че имаше турнир...Мнооого се е променила играта, особено откъм реалните битки. Все още има много тъпанати, които си купуват премиум-пакети, но са по-редички, а сериозните играчи са наистина на много високо ниво. И графиката се доработва непрекъснато, единиците се доизбарват... А сега и с новия ъпдейт, утре ще разцъкам да видя. http://devblog.warthunder.ru/2014/10/09/%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-1-43/?hl=ru Ето пълния списък. Edited October 9, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Тия сукалчета с еврата напред и ние патим от тях. Не знам какви са при вас - при нас са 99% поляци и чехи. И са тотални лешпери между 12 и 15 и трошат гипса с тъпотията си в отборни схеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 (edited) Ми...аз съм попадал основно на японци и турци. Но като гледам сега новите ъпдейти, ще угаснат много бързо. Самолетите са с ТТХ данни по "паспорт", демек няма да имат бонуси, освен, че самолетът им ще е развит. Не е малко, но не е и много, като преди. Зачетох се - тая игра все повече става "интелигентна", а не само за пуцалката. Бахти, само ъпгрейда е 6Гб, аз се чудя що го свалям толкова време. Edited October 9, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 Тя кога е била само пуцалка ? На тия аркадните битки пак се иска малко мозък,че да не умреш 3 пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 След новия ъпдейт играта се е променила яко. Даже със самолетчета, дето пърхат като птички, пак ми нацепиха гъза. Яко се е развила и е станала супер трудна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts