Grimjaur Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Аз си развивам сега гадните британци. След това на дневен ред са жълтурите. Наземната техника и аз я чакам, че ми писва вече... А най-интересно ще стане, като пуснат и корабите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Тая наземна всички я чакаме май Аз играя предимно с руснаците и британците, като руснаците харесвам много заради мобилността на Лаговете - кеф ми е да съм мега маневрен, а на британците харесвам БФ-тата, макар че ако ти влезнат точно срещу теб в 97% от случаите винаги ми убиват пилота. Това е най-слабата точка на БФ на британците. Сега от този големият пач сложиха на руснаците едни самолети подобни на БФ ама не им помня името и пак са така тежки и бавни с много огнева мощ... та руснаците биват, харесва ми да вървя с дебелия и да свалям наред с по 1 удар... като му чуя звука от голямото оръжие... кеф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 (edited) Единственото хубаво на англетата освен БФ-а е маневрения спитфайър.Да се насерат с як-а не могат ме стигна.Но си трябва много практика с пустите му маневри Още не мога да свикна едит:Така и не мога да схвана новата идея на тия ресърчи Edited January 8, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Между другото, с джойстика откриваш допълнителни възможности, които ги има и при клавиатурата(но е малко по-неудобно). И маневрените самолети стават злобарки отвсякъде. Даже с Пе-3 щом успях да сваля 4 самолета - смятай. Идеята на рисърчите е да се вдига по-бавно лвл и да се кихат кинти от нетърпеливите. Предимството е, че можеш да си избираш каква модификация да изследваш, докато преди се чакаше определен лвл, че да ти я отключи. Жалко, че не е така и със самолетите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 АЙ ай бях забравил как bf-109 недозавива.Едвам едвам успявам да не се разбия в земята Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Ползвай си крена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Кое да ползвам ? Ползвам си само мишката от време на време натискам ctrl,но това е когато нещата са много на зор. Английските си завиват много добре,но те не са B&Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Q и E. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Само на мен ли ми лагва мишката в менюто? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 При мен си е добре с Q И E в завой нищо не става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Мен не ми лагва мишката, ама от новата система за купуване и ъпгрейдване абсолютно нищо не мога да разбера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Q И E в завой нищо не става Ми не завивай. Използвай ги с форсаж, без завой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 (edited) Мамини златни B-25ци като златни мини са Одеве зачесах една с Beaufighter-a няма умиране,но пък колко лъвчета ми пусна Edited January 13, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ъхъ...Особено като изпомпиш бордовите стрелци на макс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 http://forum.warthunder.ru/index.php?/topic/80232-obnovlenie-14012014-137420/ Нов ъпдейт с бая корекции. Има понижена цена на ремонт в АБ, повишаване на бонуса за унищожена наземна единица с 30%, увеличен зрителен хоризонт в РБ и още бая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Супер Крайно време беше да вдигнат малко бонусите като си биеш наземни мишени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Сега със вторичните бази има много по-голяма тръпка и игрите вече не са догфайт само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 То хубаво с тия вторични бази,но като има някакви B17ки и B25ци за 2 ръна базата ти я няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Е именно де - трябва да ги смъкнеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 Ако си достатъчно кадърен(разбирай - тренирал си си стрелците), в новия пач се взривява бомбения отсек и става мазало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Ами аз главно това съм тренирал Че като ме подкупа някой да може евентуално стрелеца ми да го уцели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Аз вече тренирам стрелците не само на бомбардировачите. Дигам скиловете и на изтребителите. Освен това е хубаво да се вдига и поддръжката на оръжието - пада цената за ремонт, не много, но пада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Ами на изтребителите е грешка да се дига скил на стрелци,защото дефакто нямаш стрелец Отдолу имаше number of active gunners или нещо такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Аз развивам всичко, защото рано или късно този самолет ще се смени с друг. Бомбардировач, например. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 С новите пачове са праснали още по-голям реализъм - ако вдигнеш над максималната скорост, почва да ти тресе целия самолет, може да таранираш някой, като му разпориш опашката с витлото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts