Grimjaur Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Не знам... Нещо реалистичността почна да куца, но съм разбрал, че нищо не правят без причина. Тъкмо мина някъв ъпдейт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 (edited) Ами ако правиха всичко с цел, що тогава не сложиха поле с - dexterity в полето с пилотските умения? Edited October 30, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Щот трябва да има и за кво да се плаща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 ВМФ иде, момци Корабите ги има вече и по плакатите, както и по наградите. За сведение, погледнете описанието на Тийм уърк-а. А да видим кой ден ще се сваля мастър ъпдейт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 http://old.fishki.net/2157940-samolety-vtoroj-mirovoj-vojny-v-razreze.htmlНяям време, човек. Няям кьораво време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Споко. Пре бета тест е все още и лодките са достъпни само с преордъри на пакети. Ама не си струва на този етап, понеже има само някакви надрискани торпедни катери. Като му дойде времето всичко ще е безплатно, стига да не поиска човек да участва в исторически кампании или нещо такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 А, със сигурност... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 8, 2016 Author Share Posted December 8, 2016 Хахах и аз нямам кьораво време... Тая игра не съм я пускал от 5 месеца дори да се ъпдейтне. Отрязаха ме с отпуската, та май и по коледа няма да се играе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 Абе още ли трябва да се гринди като гламав за тия лъвчета ? Не промениха ли нещо да се печели повече ала бала. Аз имах към 200к или милион, което си е адски малко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Никога не е имало гриндене за лъвчета! Трепеш със съответното ниво самолети и получаваш лъвчета. Слакваш или леймърстваш, и получаваш от трите най-дългото А, да... И ако все още не си развил онези меки китки англичаните, духаш супата и го даваш летяща мишена за читавите нации Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Иде голям ъпдейт. Ша пускат танковете на джапанците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Тия ще са голям смЕх... Нещо като скапаните фъркати бобита, ама на земята Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Като знам кви са им оръжията... Важното е, че иде ъпдейт и може да барнат към добро и другите работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 То и бронята им е била толкова броня. А да не говорим, че до самия край на ВСВ, танковете им са си останали на технологично ниво от края на първата световна. Защо изобщо си играят да ги пускат, след като на Япония почти не и се е налагало да води танкови битки и до последно са считали танка за спомагателно средство на пехотата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2016 Author Share Posted December 13, 2016 Никога не е имало гриндене за лъвчета! Трепеш със съответното ниво самолети и получаваш лъвчета. Слакваш или леймърстваш, и получаваш от трите най-дългото А, да... И ако все още не си развил онези меки китки англичаните, духаш супата и го даваш летяща мишена за читавите нации Не съм ги доразвил то нямаше и кога. нацитата са ми горе-долу развити до някъде. Англианите винаги са били слабаци :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Давай тогава с нацитата. На трето и четвърто, както и с някой самолети от пето ниво, направо ще се наакаш от кеф. Пък и с лъвчета ще се видиш След като развих руснаците и швабите до пето, бях с девет милиона пари. Развиването на недъгавите англичани до пето ме върна назад с над два милиона. В момента с отключено пето при американците съм с почти осем милиона, понеже последните три покупки на машини от последен ред четвърто ми костваше към милион и двеста заедно с екипажите. А като гледам и японците след второ ниво, колко прилично се държат като противници.... Тоест искам да кажа, че това, да развиеш англичаните до край е като сам да си стягаш топките в менгеме. Просто не си струва самоизтезаването заради четирите им читави самолета... П.п. А, да... А така се правят и доста златни орлета, освен душевната чикия, дет си прави всеки гледащ тези изпълнения Edited December 13, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2016 Author Share Posted December 14, 2016 Мм да всеки път като играя с швабите и след това мина да направя 1-2 игри с англичаните и ми се доревава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Силно се надявам след седмица-две да имам малко свободно време и да седнем да разцъкаме заедно, мисири. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 15, 2016 Author Share Posted December 15, 2016 Ами и аз. Ако ми бяха дали отпуска със сигурност щях да имам... ма мисирска им работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 (edited) Мм да всеки път като играя с швабите и след това мина да направя 1-2 игри с англичаните и ми се доревава Правиш огромна грешка като омешваш игри с недоразвити нации! Самолетите на всяка нация си имат особености и съответно се иска различен маниер на управление, прицел и стрелба. Пробвай да играеш само с една авиация до окончателното и развитие и ще разбереш за какво ти говоря А хич да не ти споменавам, че всички си имат своите пикове и провали на различни нива самолети... Edited December 15, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ай честито. http://warthunder.com/en/game/changelog/current/646/ И вярно са пипали и по самолетите. Вече следва и ВМФ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 По всичко са пипали. И звуците са по-различни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 А ще доживеете ли кораби да видите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Че те акостираха вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 (edited) http://warthunder.com/en/news/4412-war-thunder-is-now-released-en/ Не знаех, че сме 15 милиона.... Всъщност дали има начин да се наблюдава в кои сървъри, колко паплач има? Имам предвид това да се вижда от потребителя. Edited December 23, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts