Crazy_Hamster Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Щуката с 37мм оръдията е доста забавна за игра. Като стреля, имам чувство, че самолета ще изпадне от небето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 19, 2013 Author Share Posted August 19, 2013 (edited) Мамицата му и интернет.Тия са 10-12 години назат в това отношение.Пак си издумках 30те гб-та и сега мекия до края на месеца не мога да се логна през проксито Дам аз тъкмо щях да я взимам,но уви ще е другия месец. Edited August 19, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Аз си карам с малките самолетчета...Посвикнах им и пак меля... Определено с немчорята се играе най-лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Vq8dp3PQ22I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 (edited) А вие горе-долу на каква графика играете,защото аз съм набил всичко на минимум и изкарвам към 120 фрейма Но пък ако набия сигурно всичко на макс ще пече яко компа. Едит:трейлърчето е един път Чак се дразня,че не се реших да ида на геймском.Но пък днеска било само за журналята.... едит2:Според мен тва е 100 пъти по яко от WoT Edited August 21, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Аз съм на високи. Фреймовете не ги гледам, между другото.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Има начин и със среден или тежък бомбардировач да оцелееш - фъркаш на максимална височина до целта, спускаш се до около 1000м, хвърляш бомбите и бягаш надалече и на високо(най-вече - на високо), докато презаредиш. Вчера 4 поредни игри ги изкарах само с пикиращ и среден бомбардировач. Вярно - около 65% активност, но пък унищожени наземни единици - средно по 15. И много пари тия бордови стрелци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Тая седмица не съм имал време да играя, яко бач. Сега съм почти ниво 8 с немците, но гледам забавните хвърчилки идват към 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Да, ама с немчорята е лесно - бъзро се дига лвл. За час и половина игрово време докопах 5-ти, ако седна по-сериозно, сигурно за 5-6 часа игрово време ще съм 10-12лвл. С руснаците е много по-тегаво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Явно аз съм зле просто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ам не знам...На мен след Ил-2 тая игра ми е лесничка Е, на реалистичните е тегаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Ти основно на HB ли пуцаш? Аз само една съм правил до сега и наистина бая точици идват от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 (edited) Не, основно на аркейд и като докарам с някоя от нациите 20-ти лвл, минавам на реалистични. Историческите са ми лесни Ред. А и там има повече некадърници, отколкото на аркейда. Ей ся ме пусна на нощно...за пръв път. Edited August 23, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Аз нощни съм правил 2-3.Принципно тактиката с бомбандировачите е от 3-4000 метра да пускаш бомбите.Тегаво е но пък няма почти никой там Ми то с BF-109 става още по-забавно.Това не е като картонения spitfire от едно патронче да се запалва и да изгаря Тука и да гориш спускаш се надолу по инерция и изгася Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Днес за сефте я пробвах тази игра и ми отне около 40 мин да излетя (на това реалното) и 20 мин да кацна без да се забия някъде Зарибява засега ако се зарибя да играя ще в пращам покани на който е дал ника си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 (edited) Е за сефте щом я играеш защо си се пуснал на HB ? Аркейд е 10 пъти по лесно и по-бързо свършва. Аз трябва да наблегна на техниката,че много ми куца.А ми се лепне някой на гъза и съм 100% мъртъв... Edited August 23, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Аз още се уча да излитам и кацам с геймпада на реалните С мишка и клавиатура ми е по-лесно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 23, 2013 Author Share Posted August 23, 2013 Тц с геймпада ми окапват ръцете.На фифа 1 мач и след това ми трепереха ръцете Но ще пробвам пак като се прибера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Яко е...ама друго е с джойстик. Оня ден пробвах с на един приятел - еми баси кефа...ма не ми се дават толкова пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Пееераси, мамка им! Как пък българския камуфлаж ще струва 200 пари, 300 негъра да ги онодят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Снощи направих една игра на втора трудност с Bf 109 и с Boom n Zoom тактиката ги разпърцах, доста мощно. Нямам търпени да взема FW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Мързи ме да разцъквам, одеве зацикли на алпийските поляни - пусна ме 6 пъти подред и сега бича айляк. Определено руските самолети са по-тегави за управление, но с много по-голяма огнева мощ - сравнявах тежки изтребители и бомбардировачи - немските и японските бая отстъпват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 Не случайно един приятел ника за известно време му беше FWftw Аз ако имах нормален интернет щеше да е добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Мен много ме дразнят Beau серията е нямат сваляне братче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 А да да Щото не си летял с него за това така викаш.Аз принципно играех много с Beaufighter MkX Това има 4 оръдия с по 1000 или 2000 патрона плюс още 4 нормални малокалибрени и евентуално ако нацелиш някой,защото завива като кораб просто няма да оживее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts