Grimjaur Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Ко си мислиш, че правя аз? Снощи те видях, че беше онлайна, ма таман излизах, че имах работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Много интересен начин за съхранение на самолети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Това Р-47 ли са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 P-40 Warhawk. Най-вероятно преди утилизация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Абе знаех си, че са някакви четирски, ама без носове и кабини... Личи им, че са от ранна фаза обаче! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Смотан, ти имаш ли някакви ниски нива самолети? Че аз ся почвам да развивам хамериканците... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 (edited) Тръти, на мен американците са ми до 4-то ниво развити. Всъщност само с японците съм все още на първо П.п. С американците обаче тактиката трябва да е нещо средно като между руснаците и швабите. В смисъл, повечето им машини имат подобно на руското въоръжение, но са по-маневрени и с по добри пушки от немските, но швабите са далеч напред като летателни качества. Американците в никакъв случай не са палячовци като англичаните (на които обаче не мога да им отрека целите ТРИ свестни самолета), но трябва да се играе умната с тях! С американските бомбъри, хевита и щурмовици обаче ще се наакаш от кеф Тия свалят въздушни цели, май по-добре и от файтъри, въпреки относително английския си бомбен товар Edited September 25, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Пич, имам две каталини и другото са миризливи Р-та с 7,62... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Че каталините малко ли са ти, ве!?! Прави фрагове с тях Кво кат са бомбъри? А Р-тата от малките нива не са толкова лоши... Е..., не са като руските "Жуковски", ама са по-добре от останалите. Абе... Много приятна за развиване нация са американците П.п. Второ ниво поне отворил ли си го изцяло? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Не съм бе, ся ги почвам. Имах някви развити, всичко ми е занулено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 E как тогава имаш две каталини, бе!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Ми имам. Другите са ми гнусни резерваци, а бях отключил цялото 1-во, това го помня със сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Ама ти и Б-25 имаш! Което ще рече, че имаш и второ ниво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Имам бе, не всичко са ми затрили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 А честити ни 12 гиги http://warthunder.com/en/game/changelog/current/613/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Аз си пуснах режим на "предразработка" и го имам вече втори ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=asClYnoGmB4Много измислица. Но ще се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Пак са пипали физиката на стрелбата, мамка им! В момента е почти невъзможно да се улучи нещо (освен сватбарската) с американските 37мм. Вертикалният прицел никаква работа не върши, поради зверския откат и още по-занижената скорострелност. И въпреки, че машината е ъпгрейдната до дупка, нямам никакво обяснение на какво се дължи разсеяността на попаденията (хвърчат буквално на където им скимне), на оръдие разположено във вала на винта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Разбрах педалите какво са бърникали, та големите калибри ми пуцат сватбарската... Ей тва е, да им бера лайката, гнасна... П.п. Закачили са точността към стамината. Пък колко и как си овладял фъркалката си, тури му вестник... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Еее...Пиираси, начи... Добре, че мойте екипажи са що-годе развити... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Те и моите екипажи не са зле, ама съм наблягал до сега на наземното обслужване. Предвид, че преди последния ъпдейт точността си зависеше само и единствено от типа машина и личните ти умения, това си беше правилно развитие. Така че сегашното положение е бая сериозно бръкване в задниците на всички, които са развили екипажите си по предишен тертип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Ти сериозно ли не си развивал наземното? Все пак за бомбърите е зависещо, нали пада скоростта на презареждане и ремонт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Прочети пак какво съм написал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Прочетох. Недспиване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 (edited) Мамка им, наистина в момента стамината е от основно значение за точността! Снощи пробвах моя Р-63А-10 на тестовото летище преди да му добавя стамина и след това. Самолетът е ъпгрейднат до елит и тестът е правен в приземено положение. Тестовете ги правих само с 37 милиметровата пушка и разликата е огромна. Преди добавянето някой от снарядите се изстрелваха дори извън кръгчето на мерника, след добавянето всички попадения са групирани в него в много стегната група (добавил съм цяло деление от скалата). Обаче не виждам логиката хем да се ръсиш за ъпгрейди на въоръжението, които освен по-малкия шанс за блокаж и прегряване (ти гарантират и по-малко разсейване на попаденията), хем да хабиш ЕР за нещо, което би трябвало да има само косвено отношение (единствено по време на продължителен догфайт) към точността, но педалите са го генерализирали. Мрънкам, понеже точно този самолет е чист височинник, бум-зумър и бегач и да се забъркваш в догфайт с него е пълна тъпотия... Същото се отнася и за всички хеви файтъри и щурмовици. От къде на къде пък на пилотите на такива каруци им е нужна много стамина, при условие, че и задника да си съдереш, с тях е невъзможно да се изпълняват маневри, които да предизвикват претоварване. Edited October 27, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts