Crazy_Hamster Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Аз имам разна музика от трейлъри доста на компа, ще направя един плейлист довеечера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 С тия малки самолетчета срещу големите батковци си е мисия невъзможна..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Няма как, трябва да се копа до ниво 6, там вече става интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Аз май повече в аркейд няма да вляза 1 изтрел пилота мъртъв,1 изтрел двигателя ми се запалва и ми изгаря самолета.1 изтрел на вираж и ми уцелват опашката и съм GG.Е тия лъкери нямат край Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Слагай големите пушкала и ползвай близката тактика. И не е един изстрел според мен, просто те маат със стелт ленти и затова ти се струва един... Е, адаша ще ти каже колко е ефективно отблизо голямото оръдие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Повярвай ми 1 е.Чува се а съм и с тапи,които са надути почти на макс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Интересно, интересно....А виталитито на пилота дигаш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 Да,но то не играе роля като го уцелят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Мда да те излупка 20мм снаряд Хах, гледам, че олекваш като стреляш, доста яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 Аз почти събрах за BF-109 Дано не се окаже дърво,че иначе ще си сипя 1 водка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Избрах за първа нация германците. Дали съм напарвил хубав избор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 (edited) Добавете ме и ако искате да направим 1-2 ? Ника ми е Sadsleeper edit:Ми аз имам само наблюдение над англичаните и са мега зле. Ии пак ми цапнаха пилота мама им.... едит2:Мм да добър е самолета,но кобрите пак са по-има мамицата им... Edited August 15, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Германците са арни. Маневрени и скоростни самолетчета, по-високите лвл-и имат и сериозно въоръжение. Аз в момента разцъквам с тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 15, 2013 Author Share Posted August 15, 2013 2 пъти в рамките на 5 минути без пилот...Ебем му и тъпия аркейд... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Аз контролите още не мога да оправя Пробвах с геймпад-а нямам толкоз скил. Тръгнах нещо да ресетвам с мишката, то стана мамата си джаса. Као за капак така завъртях камерата, че даже и да рестартирам мисиите и да ида в хангара и да почна отново - все е завъртяна странно. Не ми се търсеше бутон за рест на гелдаката, та зарязвам за днес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 16, 2013 Author Share Posted August 16, 2013 Камерата се върти от нумовете.И аз я бях забил така веднъж.Натисни нум 5 и трябва да се оправи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 За геймпада беше предупреден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Като натиснеш C имаш свободно въртенен на камерата, ALT ти следи маркираната цел. Още малко ми остава до 6то ниво с швабите и взимам яките тупалки. Чудя се дали да не тествам един голем бомбер и да навдигам яко скил на стрелците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 (edited) За тежките бомбардировачи - избери си някой, който е минимум с две кули и допълнително въоръжение. Тактика на бомбардирането има описана в енциклопедията, по-назад съм писал аз каква ползвам. Чудя се по-натам дали да не гоня Герой...Че за Александър Невски ще е тегаво... Edited August 16, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Немците нямат ли самолет с 20мм оръдие да ги пърцам и аз или се отключва като ъпгрейд? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Имат. Ама не помня кой беше....Не е Щуката, със сигурност. Той май беше с 2 7,62 и едно 12мм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Снощи направих един Historic Battle и не само оцелях, ами бях първи, че даже кацнах успешно да презаредя. Изцяло друга бира е там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Намерих перфектния саундтрак - Audiomachine/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Audiomachine Направи един сет и го качи някъде За в колата е перфектно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 16, 2013 Author Share Posted August 16, 2013 (edited) Баш щуката е 2х37мм топчета като стана 7ми го взимам. Аз мисля сега да ги почвам едит:S.79 е доста добър за HB,но там като те набарат няма бегание Edited August 16, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts