Grimjaur Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Ъъъ.... И? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Нали обясняваше, че нямало ивент такъв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ми нямаше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ми на - има го. Ама е само за отбори бил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Да го духат отборите! Снощи трима такива (с абревиатура на отбор пред името си) ги наказах по два пъти всеки. Като първия път ги взех с мултистрайк После единият ме бутна и ме амбицирА да му направя Ай фор Ай. Ама докато го пуках със спитчето, ония двамата му дойдоха на помощ.... Гътнах си го тоя, пък другите ги взех на почивки. като последният ми избяга, че ме натиснаха други червени гадове. И не щеш ли, нащо момче взе да ми играе немци в тил. Арно, ама явно не се беше светнал, че спитът е къде, къде по-маневрен от Хърикейн и с един лупинг му се залепих на трътката, та го порнах и него И вече сериозно съм решил да цъкам само в РБ, щото от ламерщините и липсата на тийм плей в АБ взе да ми писва сериозно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ше се сетиш. Аз ще дигна още малко немчорята и скачам и аз в РБ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 15, 2015 Author Share Posted June 15, 2015 РБ преди беше оферта щото примерно на 2ри левел се правеха по 15-20к вълчета.Аз от тогава не съм играл.Ще пробвам ся с дебелия спит да видя как е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Аз го цъкам, щот няма тъпанари и със стика е кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Нали не бъркате РБ със СБ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 16, 2015 Author Share Posted June 16, 2015 Много ясно,че не... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 Client Update 16.06.2015 (1.49.10.27) Client stability has been improved. Incorrect display of damage in killcam view has been fixed. A bug where ground vehicles would slow down while moving on rough surfaces, has been fixed. Game interface fixes and improvements. The incorrect display of damaged rudders on aircraft has been fixed. Bugs related to the display of event leaderboard data have been fixed. The display of grass in optics settings have been moved to Menu - Game options. Note: This update applies to PC/Linux/Mac users. PS4 Users will receive the update as soon as possible. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 (edited) С този пач мръсните червеи са разкарали текущата картинка с демиджа на машината и трябва непрекъснато да се натиска I, за да видиш кое ти заминава. Два пъти изненадващо ми загасна двигателят докато се усетя, че нещо ми липсва в картината. Това първо. Колкото за отстранения бъг с наземната техника...., могат да ме фанат за голямата нянка! Още си шпорят танковете все едно ги кара Фитипалди на солната равнина..... А, да! И вече е невъзможно да си изгасиш запаления самолет ако си ингилиз. На кратко - Изсраха лайно по-голямо и от самите тях. Инак... До сега не ми се беше случвало да хвана батъл трофи от един милион. Е, случи ми се и то, баш последната мисия за вечерта Edited June 16, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 16, 2015 Author Share Posted June 16, 2015 И аз се чудя що самолета ми е като пиян гълъб... А то кво било. Бахти злетаците... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Ем, чакаме още по-голямо лайно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 (edited) И аз се чудя що самолета ми е като пиян гълъб... А то кво било. Бахти злетаците... За самолетите нищо лошо не мога да кажа. И до момента, английските са най-доброто с което съм фъркал, като маневреност и скорост. Единственото нещо, дето не ми харесва в тях е, че май изобщо нямат файтъри с оръжия концентрирани във фюзелажа. Но пък на фона на убийствената маневреност и ускоряване, този недъг не прави кой знае какво впечатление.... Edited June 17, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 Да взема тайфун или да развивам тия ниските ураганчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Нов пач. Върнаха индикатора за демиджа на машината, но вече е ниско долу до бройките на наземната техника. Кольо, 4х20 винаги са за предпочитане пред 8 или 12х7.7! Поне според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Кога е излязъл тоя пач, аз около 3ч играх, ама не съм обърнал внимание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Преди малко направих пет или шест битки и на влизане ми се пачна. Май и нещо с чата са правили, понеже някой мрънкаше. Ама аз не забелязах нищо, щото единствения път, когато го ползвах беше да напсувам едно еврейче, дето ми нацепи бомбъра (на 4к височина и без грам противници наоколо) докато си играеше с пушките си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Да, видях го. Има нещо и по графиката пипано, сега ми е мега насрана. Поведението на самолетите също е някак си по-различно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Да тва за поведението и аз го забелязах.Със спит мк 9, бф109 успява да ме догони в завоя и да ме плесне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Абсолютни глупости говорите! Самолетите си се държат както преди. А Спитфайър-а си има специфично управление и тактика и докато му ги усетя и аз се чудих как фокета и тайфуни ми пореха задника. На спита едно от изключително важните неща за развиване му е G-толеранса на пилота! От там насетне, единственият самолет, който може да му се опъне е Ишак-а или друг спит. Снощи отново се забавлявах яко, докато 3-4 мераклии се опитват да ме цепнат, а аз през това време им докарвам световъртежи и трепя други гадове. И редовно дори успявам да гътна и по някой от мераклиите, по между другото. В заключение мога само да ви кажа, че за мен ишачето и спитовете са върховните пропелерни файтъри в тази игра и освен, че са прекрасно въоръжени, позволяват и всякакви безобразни маневри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 21, 2015 Author Share Posted June 21, 2015 Купих си тайфунчето Много е добре с тия 4х20мм. Ква е разликата между air target и stealth на 20мм оръдия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Състава на боеприпасите в лентата. Чети бе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts