Grimjaur Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 (edited) Видене... П.С. Галине, докопал си знака на България, гледам... Абе, тва Фоке що си го наклепал така червено, та седи като бабини гащи? Edited June 4, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Че един мисир как до го наклепа, ако не червено?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8ypABVvKGTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 (edited) Видене... П.С. Галине, докопал си знака на България, гледам... Абе, тва Фоке що си го наклепал така червено, та седи като бабини гащи? Такъв си му е последният от трофейните камуфлажи на D-12. Нищо не съм клепал. П.п. Наистина не мога да му схвана идеята на този червен корем. Съвсем друго щеше да бъде ако беше като оригиналния цвят на Як-3Р. Че един мисир как до го наклепа, ако не червено?!?!? П.п. То кво друго да очакваш от един смотан кимаф, освен тотална мисирщина и некомпетентност.... Edited June 4, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 (edited) Ей така се бута файтър от четвърти левел с бомбър от трети Мощно на прехват и да мре гадът! https://www.mydrive.ch/browse/#/ А одеве се нацапах от кеф. Понеже вече вдигам паралелно и англичаните, реших да поразцъкам малко с кукурузници Недъгавият ми Блейнхайм докато натръшка 14 наземни, бутна от кулата си и трима мераклии да ми порят трътката П.п. А знакът на България от втората световна се взима лесно..., просто правиш двеста мисии със самолети на остта и готово. Edited June 4, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 (edited) Оста не съм я пипал от сума ти време, едва вчера се хванах да развия някакви извисяли резерви, та да нямам неразвити на макс самолети. Сега се загледах в американските плющялки, дето съм ги зарязал по време оно, га още не се развиваха самолети, а само екипаж - има една-две добри идеи. Ей за това говоря с немчорята... Edited June 5, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Танасе! Егати! Що не си ги взел Фв 190-А5 и Фв 190-А5/У2 ?!? Вдигнал си някви смотани хеви файтъри, а си пропуснал едни от най-яките машини на швабите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Щото тва развитие е от 1000000 години и е спряно на това ниво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Ей ги моите германци. Както виждаш, всичко що е Fw ми е направено и с изключение на Та и джетовете ми е елитно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 (edited) Танас може като мен да е играл преди да променят всички нива. Тогава FW беше 3то ниво. Edited June 5, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Мхм. И аз това казах. Преди промените. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Че то пък преди да не би да е било, от всяка марка само по един модел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Не, но аз развивам по моя си схема самолетите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 Че то пък преди да не би да е било, от всяка марка само по един модел? Не преди беше пълна чикия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 (edited) Ми кво ми дрънкаш тогава за еди кви си левели!?! Непростимо е за всеки Уууважаващ себе си шваба да не си вземе А-5 и А-5/У2! Edited June 5, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Ей така се прави петорен мултистрайк с втори левел самолет на въздушни https://www.mydrive.ch/browse/#/ Пък останалите пет, по-айляк И кой квото и да ми разправя, ингилизите са по-благага хава, накуп и от руснаци и от шваби! Само бомбърите са им в анала отвсякъде, ама пак се ядват. Edited June 8, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 Абе малко патрони имат на оръдията тия спитфайъри...Иначе беуфайтъра е железен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Абе малко патрони имат на оръдията тия спитфайъри...Иначе беуфайтъра е железен Кооооооо....!?! 2800 патрона малко ли са ти, бре!? А на горните левели, когато качват на спитовете по четири 20мм пушки с 500 патрона, плюс две по 7.7 с 1000..., пак ли ти иде малко? Баф та сватбарския спрелец, майна..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 (edited) На спитовете са по 120 патрона(MK Vb) на оръдията.Имам мк IX там са 240. Edited June 8, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) Кой левел това? Щото гледам в момента тези на трети. И само информативно.... Когато бях с руснаците, с 45мм оръдие на Як (мисля, че бяха 28 патрона) редовно си правих по 2-3 фрага без презареждане. А тук хората са ти качили две каруци едрокалибрени пушки с по 240 на всяка Едит. Са сетиш! Edited June 8, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Има някъв нов пач, но не се зачетох какво включва... За D-Day ивента някой разцъка ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Не.Вчера направих 2 игри с английските.Доста добре си фъркат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Няма такъв ивент, Танасе. А от тия ингилизи направо ми иде да изакам една седем цветна дъга........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2015 Author Share Posted June 11, 2015 (edited) Макье му дейба на тоя тъп вирус 10.След последния ъпдейт звука на играта го няма.Единствения начин да се пусне е през тъпия gforce experience...Само,че той не поддържа моето видео и курец А така ми харесваше звука от 4те Хиспамота на Beаufighter-a edit:Ауу тия новите самолетчета на англичаните хич не са лоши.Само,че нямам нито 1 развит Sea hurricane и Firefly Edited June 11, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 До тук за англичаните не мога да кажа нищо лошо. Единствено бомбардировачите им, дето са сакати, кекави каруци със слабичък бомбен товар и смехотворно защитно въоръжение. Много се кефя като засиля Уелингтон-а в рязко гмуркане и вдигна над 550км, как на фона на звука от двигателите започва да се чува едно характерно скърцане, пукане и дрънчене, като от саморазпадаща се бангия Някой път в тест флай мод ще се пробвам да го издигна до тавана му и после да го ускорявам до дупка за да видя дали наистина ще се разпадне и кога ще се случи това. А вторият Сий Хърикейн ми е най-бързо елитнатият самолет до момента. Мисля по-нататък него да си го ползвам за правене на херкулесчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts