Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

Ако имаш време за глупости, влизай за малко и в общия чат, та да видиш кви забавни типове има. Големият смях снощи падна, когато тоя мрънкалник взе да обвинява Гайджин в пристрастие към авиацията, понеже не пускали в смесените битки танкове като да речем ИС или Панцер-4 :rofl: :rofl: :rofl: 

Един тип прадложи да отправим петиция към разработчиците да спретнат специално за ревльото ивент, в който да се бие срещу авиацията с танкове по избор, от четвърто и пето ниво при това. Ако вземе и да се случи това, задължително ще се включа в събитието, но само в спектейтър мод (щот няма фън да риташ умряло куче) за да го видя ако ще и с Panzerkampfwagen VIII Maus (в играта я няма зенитната версия на Маус-а, понеже тя никога не е пускана в производство), какво ще направи срещу най-кекавите бомбъри, като Уелингтън или Ланкастър  :lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз чета по принцип там след някой по-сериозен ивент, щото има много критики и предложения за играта. Ама не съм попадал на таквиз образи...

Снощи нов ъпдейт. Малък беше, ама после се оказа, че са пуснали нов тип битка - Фронт лайн.

Същото като Граунд страйк, ама някакви гигантски количества наземна техника и бункери. Нещо не можах да схвана смисъла, щото като им изметохме базите и летището, пак си ги изнесахме кат пичове. Освен ако това не е някаква подготовка за официалното пускане на смесените битки в свободен режим..., друга идея май няма в тази хава.

Абе..., да му бера лайката, що не мога да експортна риплей от играта!?! И къв е този шибан формат на файловете, та нямат четене?

Ей ся направих една страхотна и много ми се щеше да плесна риплея тук :unhappy:

Хм...деба, имаше начин за конвертиране, ама не помня как беше. Другия вариант е копи-пейст и линк към файла.

Файлът или поне част от него се намира на моя компютър, бре. Останалото е явно на сървърите на Гайджин.

Естестис, бе!

Даже си го и изгледах, ама в платформата на играта.

Ми качи директно файла и ще си го гледаме през платформите на играта, фиток. Аз ли да те уча?

Ще пробвам...

Ама тази вечер пак, мамка му! Епик игра! Последната (Доминейшън) опуках 15 наземни и 9 въздушни със само три самолета. Загубихме я, но рядко така съм се изкефвал на гонките и прихватите. Жалко, че в риплеите няма как да се омъкне човек в пилотската кабина, за да може да наблюдава целеоказването и съответно да оцени маневрите за поразяването на врага.

А, да... От пет изиграни мисии съм напред с над 250к само от ачивмънти, отделно са кинтите от фрагове.

По-миналата вечер си купих МиГ-15бис (станаха ми два немски джета). Адска машина! Още първата игра с него и без никакви ъпгрейди... три фрага, от които, два бутнати Сейбър-а :)) От тогава, колкото и пъти да го вкарвам в ескадрилата, всеки път си прави фрагове... Шибаното е само, че първо ниво ъпгрейди започва от 33к. р.п. За следващите нива, смЕтай... emoticon-0141-whew.gif

Ся меракът ми е да си извадя и направя Bf-109K и отивам да се правя на джентълмен при ингилизите (мамка им и мааазни Спитове) :)

Аз леко дигам немчорята, ама уча и нямам много време за цъкване... Ай качи риплея бе!

Абе..., на кое ниво си вдигнал джапанките? Наистина се двоумя между ингилизите и японците. Гледам, че жълтите в горните нива нещо не ги играят, но пък във второ и трето са некъв ужасТ, некъв аТ. Докато пък англичаните в първо и второ са одрискани от всякъде, ама в трето и особено в четвърто, рулират, та се късат. Дай някво мнение, дагоеа...

Оф, ами имат читави попадения, много са маневрени(още съм на 2-ро ниво), ма са картон и плат, със слабичко въоръжение. Един по-голям калибър и фърчат мръвки. Но пък бомбърите са бъкани от стрелци и са маневрени като каруци на лед.... 

Ред. Читави са за игра на ниски левъли, ама отстъпват много на руснаците.

Edited by Grimjaur

Е.... Те руснаците пък отстъпват с много на швабите... Но си имат своя чар. Джапанките ме привличат със скоростта си. Но пък ингилизите на горните нива са безспорните бегачки и освен това, май няма друга нация с поворот за под 17 секунди.

Мда, май няма...Или някой от американците беше... Не помня, трябва да погледна. Утре, евентуално.

Не може бе, Майна.... Не става това с риплеите и това си е! Ей ся се мъчих с един риплей, дет направих 10 фрага, но освен да кача файлчето на някакво FTP, друг вариант не виждам...

Утре ще се мъча пак, да му бералайката.

Тези записи, мисири с мисирите, може да си ги гледате само през клиента на играта. Нищо друго не може да ги пусне. Тоест ако имате мерак да се гледате - обменяте wrpl файловете, слагате ги в съответната папка за риплеи на играта и тогава може да ги видите. 

Другия вариант е да се пусне някой screen recorder да записва докато играете. Ама това е меко казано играчка. 

Че ние според теб какво ще правим бе, Ваше мисирчество!?!

Мноо ясно, че става само през клиента! Този файл всъщност е запис на картата, използваните машини, маневрите, както и тайминг към тях. Но не съдържа и грам видео . Просто по тези данни, клиентът пресъздава мисията.

Edited by gado