Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

Не бе. Пари за ъпгрейд на самолетите. Нали може да си ги купиш директно със златни орлета, а не да чакаш развитие. Това имам предвид.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ха! Новата система за бойни трофеи била много блага, бе! Тази вечер три пъти ми кихна машини - талисмани, два пъти здрави кинти и един път, ъпгрейд на аванта за единствения ми не елитен самолет с който и той стана елит :)) Влизат в правия път другарите....

П.п. Видях, че има възможност и за аванта на купешките самолети....

Аз направих 1 игра.Мноо слабо :D Нещо като кибича цял ден пред компа изобщо не ми се цъка...Лошото е че ми се отваря глътката вечер :lol:

Аз за последните дни едва тая сутрин цъкнах набързо една игра, колкото да ъпгрейдна две машини. Надявам се сега да имам малко повече време...Поне следващите 4 дни.

Не е много по темата, но е невероятно фенски направено!

В този форум има само един Мисир!

Разбира от всичко, като почнеш от американския футбол, минеш през духовата музика и шопската салата, та до бахура и съвременните тенденции в ръчното плетиво. Обаче от самолети и хотели... и понятие си няма!

Така че, не го обиждай като се обръщаш към друг с титлата му.

Аз колко време го търся тоя клип, та да го пусна тука. Мирси, мисир.

Те ти още от същото, белки се сетиш от къде да се надъхваш :))

И аз цъкнах малко...Не ме кефи. Да видим с корабите кво ще е, но определено е време да пуснат мешаните битки...Макар, че като знам паляците как играят, едва ли ще има много смисъл от въздушната поддръжка за наземната техника...

И аз очаквам омесване при нас, но явно още не са готови. Не съм тествал морски боища - нямам време. А танковете са си отлични. Наско, сега ме подсети, че две седмици не съм имал време да ги измлатя.... 

И аз цъкнах малко...Не ме кефи. Да видим с корабите кво ще е, но определено е време да пуснат мешаните битки...Макар, че като знам паляците как играят, едва ли ще има много смисъл от въздушната поддръжка за наземната техника...

Смисъл ще има от въздушната подкрепа, но не и в аркейд. Ако не вярваш, цъкни малко в Риъл или Симулатор, да видиш там тиймплейът на какво ниво е.

Edited by gado

Знам. Там е добре. Хареса ми и как са направени пораженията от ПВО с фърчащите наоколо осколки.

На мен най-ми се ще да има смесени с флота и въздух. Примерно битката при Мидуей ще е наистина нещо епик.

Наскоро участвах в един ивент - смесена битка. Една камара самоходни, руски зенитки отбраняваха десетина ИС. На тази камара зенитки се наляхме къде три камари немска авиация, само определени бомбъри (до Хенкел от последната модификация), определени щурмовици и (незнайно защо) изтребители-прехващачи до трето ниво. Трябва да ти кажа, че бая лабут отнесохме докато ги затрием нечестивците, барабар със сакатите им танкове. Тръпката си беше на ниво, особено като знаеш, че срещу тебе няма някво смотано AI, дето държи техниката скупчена и с едно издрискване на пет бомби трепеш по десет и повече машинки. А горките прехващачи гинеха като мухи, щото си мислеха, че трепането на тази леко бронирана техника е същото, като в аркейд. Всичко под двадесет милиметра само разваляше боята им :))

П.п. Ся непрекъснато се ослушвам за подобен ивент.

Ааа, и аз попаднах на нещо подобно, ама около Сталинград беше - разцепиха ни трътките, аз едва успях да бутна едно ПВО от 3-тия самолет.

Хех... Снощи в общия чат, някакъв мърляв кимаф мрънкаше, че пускали само само по десетина SPAA срещу цели тридесет самолета в тези смесени мисии и, че 'тва не било честно :))

Доста се посмяхме.

Апффф.... Аз вчера с жълтурите се наврях в едно такова...Те, горките, нали нямат сериозно въоръжение - нито един фраг от наземна техника(с 60кг бомба кво можеш да направиш), на 10-тата минута вече бях без самолети...

Е да де, ама оня се скъса да реве, че пускали най-калпавите танкове (за наземни сражения) срещу три пъти по-многоброен противник. Без изобщо да се замисли, че ролята на тези машини е да бият по авиацията.

Кимафска му работа. Речи му - Опушен... и не го обиждай повече :)