kotora Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 Ее що на симпъл контролите не добавят 4 копчета.Аз самолети с повече от 4 двигателя не знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) А аз па не знам някой бомбардировач да е успял да оцелее или избяга след атака с правилния самолет П.п. С изключение на случаите, когато някой от бордовите стрелци успее да гътне атакуващия. Edited April 27, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Таман на време си се оправил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Ама съм прав, нали!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Аз даже не успях да го пусна тоя режим... Исках клипче да направя, ма нещо не се получи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 War Thunder proudly announces the 1.70.1945 "Weapons of Victory" major update. War Thunder players worldwide have access to 40 new vehicles and 3 new maps thematically tied to the final stages of WWII plus a host of other changes that will keep us all interested. Be sure to check it out! Video: https://www.youtube.com/watch?v=esTk6SocFAgMore on: http://bit.ly/weaponsofvictory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Хъм... Я да видим... Ама имам едно криво предчувствие, че три четвърти от тези нови машини ще са танкове, а за самолетите... пак от трите най-дългото.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Мда. Както и предположих, авиацията да го духа! Швабите са получили Арадо с две пушки, руснаците (естествено) от трите, най-дългото..., а за останалите не знам (щот не съм развивал), ама предполагам, че дереджето ще е същото. Другарите от Гейджин що ми се струва, че се мъчат да си мерят пикалото с Уърлд ъф танкс? Нема ли кой да ги светне, че ще имат по-голяма далавера ако си пуснат и ВМС най-на края или си домислят хавата със смесените битки. Щот в момента няма никакъв шанс за смесени извън разните му там ивенти, а както е известно, в огромната си част от историческите боеве са участвали както танкове, така и авиация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Японците с тоя фурнир са много досадни за игра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Де да знам... Японците от второ и трето ниво... мисля, че няма от какво да се оплакват.... А онази простотия с припокриването на целите са я оправили с последния пач, но въпреки всичко някак си е по-куцо (като цяло) от преди. Някак странно ми седят тия болднати никове, чийто звания се появяват едва на по-малко от 600 метра и като да избухват надписите... Ама това са бели дертове, предвид това, че този път много бързо успяха да активират аймбота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Пич, аимбота е бял кахър в сравнение с другите бъгове...Отнасят ми половината крило, то седи като ампутирано, самолета си фърка и по едно време се разпада... Хвърляш бомби и ако мерникът не е абсолютно, ама абсолютно в центъра на целта, не го оцветява в червено... И още много други... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Айм бот, пич, айм бот.... Как ти звучи да те пукат фронтално от километър и половина, следва рЕзка маневра в къмто на майка му путката на келеша, а ти се разпадаш на трески (дистанция над хиляда, когато се разпадаш)? Ебах тва орлово око, ебах тия скилове, дет са вика.... А за бомбите от месеци вече изобщо не гледам мерника къв цвят ми е, ами мятам на усет. Да, де... До-то ги дриска и с гмуркане, та до някъде съм облагодетелстван спрямо теб, ако говориш за Ермолаев. Впрочем, от поредния голдън батъл облог, понаправих голдън игъли, ама ще ме фанат за дългата нянка да им кихам за каквото и да било, дейба и педалите недъгави, дейба! Тва да не могат да се справят с едни одрискани читърчета...., ми не мога да го разбера, мамка му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Ми хората зе да им писва, между другото. Колко народ си видял напоследък да си плаща за напомпани самолетчаа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Аз напоследък ни един. Между другото, много бавно ми връща анализа на битките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Аре, ве.... Да са облажат с вас анадолските амуджи... Големи сте авиатори, майна..., честно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Имам време макс за 1-2 игри и обикновено е или рано сутрин или много късно вечер.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 Аз реших,че е по-добре да пия ракия с непознати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 (edited) Тази вечер, явно по случай Деня на победата, другарите са решили да олабят простия юзър.... От шест мисии, 600к лъвчета, включая здрави бонуси от трофеи и ачийвмънти Започвам наистина да ги обичам тия шваби, пък колкото и да са им трудни за развиване повечето самолети. Edited May 9, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Бамааму.... Тва, между четвърто и пето ниво е егати гадното и мизерно циклене, майна..... Усетих го при руснаците и ся, същото лайно и при швабите. Седнал съм на едни шест и кусур милиона и нямам за какво да ги харча, докато не ми излезе машина. Другарите от гЕЙджин съвсем сериозно трябва да помислят по въпроса с това безобразно циклене, понеже скапва красотата на цялата игра! Някак си не го разбирам това да ти трябва време и точки за два самолета от пето ниво, колкото за всички останали от първо до четвърто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Аз затова руснаците съм ги спрял на 4-то и сега развивам дръпнатите. Като ги накачуря и тях, ще почна ингилизите или немчетора... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 И аз за това си цикля на 3то ниво с английските,но правя по 1 игра на месец... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 (edited) Да де, ама защо трябва да е така? Сигурен съм, че не сме само ние тримата така и, че има още няколко десетки, да не кажа стотици хиляди човека с недоразвити нации заради циклажа. Така или иначе към момента балансът между самолетите на различните фракции е на много добро ниво. И само биха спечелили още хора за играта си, ако направят нещо по въпроса с досадния свръх циклаж за последното ниво машини. Впрочем, чудя се дали някога ще има възможност да се съставят смесени лични ескадрили? Представете си какви невероятни битки може да се правят в разни специални режими, ако има възможност да си събере човек най-доброто от развитите си нации в една ескадрила. П.п. Още повече, че огромният процент от джетовете са с по-кофти характеристики от тези на машините от крайно четвърто ниво. Ебем ти и скоростта, когато ти липсва маневреност и са ти одрискани пушкалата. Да оставим на страна, че тези 800 - 1300 кмч се вдигат за една камара време и файдата е никаква. Съвсем различно щеше да бъде ако към джетовете вървеше и съответното ракетно въоръжение тип въздух - въздух. Edited May 17, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Щот искат пари, пеерасите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 И? Като искат пари, кво? Само губят от недомислиците си. А купешките самолетчета не са с нищо повече от съответната развита машинка. Просто си е развит още от началото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts