Grimjaur Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Има някакъв ъпдейт, поне под уиндоус. Пак под уиндоус има и гласов чат, в линукс клиента засега няма. Тествах го...По-добре на конферетна връзка през скайп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Еми хубуу.Аз вчера поцъках малко и да си призная ми се струва,че тия спитове завиват много добре Направих и една игра с немските и там много добре . Почнах да правя по 20к на игра,което скоро не ми се беше случвало. Довечера,ако ми остане време ще направя 1-2 игри.Сърбят ме ръцете да пробвам пак танковете Преди половин година последно играх,а на руските имам 2ри ранк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 То тва са джобни кинти Само модификациите на 4лвл са горе-долу по толкова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Хех... В момента на 4-ти левел за да правиш кинти и за модификации, покупки на бъдещи самолити и т.н. Трябва за всеки свой загубен самолет да имаш по два свалени противникови. Иначе не просто не правиш пари, ами губиш (ако играта не се смили да ти кихне някой бонус). А преди не беше така... Първият ми милион с.л. ( от общо над 37) го натрупах в наличност при преобладаващо едно към едно. А модификациите, Танасе, от последните редове на четвърти левел са по 10-15 до 16к, не повече.... Освен това Кольо е с ниски нива самолети (май лвл 3 му е максимумът), та 20к от игра си е много добре за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ми мен последно май ме одра 19 за модификация. Пък като дигне лвл ше го питам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Да 3ти лвл са ми още.Трябва да рисърчна 1 самолет и да купя 2,които струват 400к общо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 (edited) Да 3ти лвл са ми още.Трябва да рисърчна 1 самолет и да купя 2,които струват 400к общо Жив да си ми ти..... Аз от пет милиона и двестЕ хиляди се сринах на три милиона, и деветстотин и петдесет хиляди с покупката на два самолета (от които само единият е джет). СмЕтай, та считай за какво иде реч на горно четвърто и начално пето.... То не, че не се нагуших пак до четири милиона и двеста хиляди с няма и десет мисии, ама.... Впрочем, най-злобните немски машини са Бф-Д12 и Фв-10Г! Като се има предвид, че Фоке-то ми има ъпгрейднати само боеприпасите за 13мм картечници, идея си нямате за какво мазане иде реч! Даже и Спит-ове от горните модификации не ми се опъват много-много. Edited April 21, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 (edited) Ще пускат и Арадо с тежко въоръжение http://warthunder.com/en/devblog/current/766 Edited April 22, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Аз редувам немски и английски.Правя по 1 победа на всеки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Докопах се и аз до джет. Ла-7Б също не е лошо самолетче... Edited April 23, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Само не ми казвай, че си се избъзикал да си купиш Як-17! Edited April 23, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Ти глюпав ли си? МиГ-9.http://warthunder.com/en/devblog/current/770 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Аз имам още мн ляб да ям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Споко. Аз правя по 2-3 игри на седмица, само като съм свободен му пускам края. Днес имах облог за "Съкрушител" и оттам си докарах 300к, та да го купя + още един с екипаж. Ся съм някъде с около 250к лъвчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Ти глюпав ли си? МиГ-9. http://warthunder.com/en/devblog/current/770 Балига.... Щот Як-овете са по-достъпни, пък и хората масово си мислят, че джетовете Як имат нещо общо с Як-овете от четвърто ниво. А МиГ-ът е добро самолетче... Става. Истината е обаче в МиГ-15бис! Аз и именно заради него съм още с германците (щот при руснаците не ми се дават два милиона и кусур за този самолет). Мъча го в момента да го извадя, че от пробните полети с него и повръщах и срах многоцветни дъги. Инак така да съм се надъхал на англичаните с техните Спит-ове, дет въртят за между 14 и 17 секунди..... Edited April 23, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Ми масова заблуда си е. Аз ако не се занимавах да си развивам всичко на макс, щях да си седя с Як 3П, от цялата серия... Иначе ся напъвам да видя Ил-28 кво може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Хехе... Ил-28 може МНОГО! Все още не съм му развил три тонната бомба, ама мощно наказва всякакви изтребители С тия две двайски, дет са на носа и си ги управляваш директно и другите две на трътката..... Особено и ако имаш един, двама за ескорт се правят чудеса с него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Няма да е скоро...Минимум две седмици ще ми трябват за него, ако не и повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Не знам на някого направило ли му е впечатление, ама на мен ми иде леко в повече прекалената реалистичност, дето взеха да я вкарват напоследък дори и в Аркейд. Тва да си с егати и мощния двигател на файтъра и само защото е редовак така да тресе в снайпер мод..... Голяма болка в задника си е, особено при далечна стрелба. Вчера по един критично повреден от мен (помляна опашка) 8F8 съм изпукал три пълни боекомплекта докато го разкостя, само защото говедото е твърде бързо за моят самолет и успя да дръпне на 700-800 метра. После за сравнение се пуснах с кукурузници и никви драми с прицела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 И аз го забелязах. Дразни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 Аз днеска утепах един педал от моите,защото беше между мен и мишената ми.Пробвах танковете пак,там си е ебало майката буквално.Бях забравил кво дебнене пада... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 With the introduction of the new system in the structural strength of aircraft, we are also planning to improve module display. You will be able to see the status of each module and part of your aircraft whilst in a battle, you will therefore be able to determine the status of the vehicle much more accurately than ever before. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Абсолютно безсмислено, мен ако питаш! Не виждам как и с какво това ще подобри играта. Много ясно, че повредите са три основни типа. Прогресиращи, насиращи (такива дет ти преебават управлението) и такива, дет може и с тях да се продължи битката. За първите две, докът си пуснеш тая шаренийка и вече си разбрал, че хавата е много анална (и вече е твърде късно за каквото и да било, освен за катапултиране), а за третия тип е абсолютно безсмислена... И кво? Като видиш, че нещо ти е жлътнало и ще викаш на врага - Моля те, не ме бий по едикъдеси, или веднага ще хукнеш към летището да се ремонтираш? То хуу, когато белята стане близо до него и имаш възможност да се преземиш. Ами ако си дълбоко напред? Дали ще имаш някакъв шанс, когато двама трима червени педали те скибат как се изнасяш кат бит... джентълмен? Ами ако въпреки всичко долетиш, но си с повреден колесник? От поне два месеца вече, кацането по корем на летището си се води непоправима щета и самолетът не подлежи на ремонт, ако и да ти дава - Софт ландинг. Тия вместо да се съсредоточат върху флотата, смесените боеве или пък дори върху казионните доизкусурявки, пак са се зафанали да си почесват макарите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 "it is possible... if you activate realistic controls in arcade battle you can select single engines and turn them off. however if you arent used to realistic controls you would lose your advantage" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Демек..., нужно точно колкото и трето мъдо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts