Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

Има някакъв ъпдейт, поне под уиндоус. Пак под уиндоус има и гласов чат, в линукс клиента засега няма. Тествах го...По-добре на конферетна връзка през скайп.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Еми хубуу.Аз вчера поцъках малко и да си призная ми се струва,че тия спитове завиват много добре :P Направих и една игра с немските и там много добре :) .

Почнах да правя по 20к на игра,което скоро не ми се беше случвало. Довечера,ако ми остане време ще направя 1-2 игри.Сърбят ме ръцете да пробвам пак танковете :P Преди половин година последно играх,а на руските имам 2ри ранк.

Хех... В момента на 4-ти левел за да правиш кинти и за модификации, покупки на бъдещи самолити и т.н. Трябва за всеки свой загубен самолет да имаш по два свалени противникови. Иначе не просто не правиш пари, ами губиш (ако играта не се смили да ти кихне някой бонус). А преди не беше така... Първият ми милион с.л. ( от общо над 37) го натрупах в наличност при преобладаващо едно към едно.

А модификациите, Танасе, от последните редове на четвърти левел са по 10-15 до 16к, не повече.... Освен това Кольо е с ниски нива самолети (май лвл 3 му е максимумът), та 20к от игра си е много добре за него.

Да 3ти лвл са ми още.Трябва да рисърчна 1 самолет и да купя 2,които струват 400к общо :D

Жив да си ми ти.....

Аз от пет милиона и двестЕ хиляди се сринах на три милиона, и деветстотин и петдесет хиляди с покупката на два самолета (от които само единият е джет). СмЕтай, та считай за какво иде реч на горно четвърто и начално пето.... То не, че не се нагуших пак до четири милиона и двеста хиляди с няма и десет мисии, ама.... Впрочем, най-злобните немски машини са Бф-Д12 и Фв-10Г! Като се има предвид, че Фоке-то ми има ъпгрейднати само боеприпасите за 13мм картечници, идея си нямате за какво мазане иде реч! Даже и Спит-ове от горните модификации не ми се опъват много-много.

Edited by gado

Докопах се и аз до джет.

Ла-7Б също не е лошо самолетче...

Edited by Grimjaur

Само не ми казвай, че си се избъзикал да си купиш Як-17!

Edited by gado

Споко. Аз правя по 2-3 игри на седмица, само като съм свободен му пускам края. Днес имах облог за "Съкрушител" и оттам си докарах 300к, та да го купя + още един с екипаж. Ся съм някъде с около 250к лъвчета.

Ти глюпав ли си? :D МиГ-9.

http://warthunder.com/en/devblog/current/770

Балига.... Щот Як-овете са по-достъпни, пък и хората масово си мислят, че джетовете Як имат нещо общо с Як-овете от четвърто ниво. А МиГ-ът е добро самолетче... Става. :))

Истината е обаче в МиГ-15бис! Аз и именно заради него съм още с германците (щот при руснаците не ми се дават два милиона и кусур за този самолет). Мъча го в момента да го извадя, че от пробните полети с него и повръщах и срах многоцветни дъги. Инак така да съм се надъхал на англичаните с техните Спит-ове, дет въртят за между 14 и 17 секунди.....

Edited by gado

Ми масова заблуда си е. Аз ако не се занимавах да си развивам всичко на макс, щях да си седя с Як 3П, от цялата серия... Иначе ся напъвам да видя Ил-28 кво може.

Хехе... Ил-28 може МНОГО! Все още не съм му развил три тонната бомба, ама мощно наказва всякакви изтребители :)) С тия две двайски, дет са на носа и си ги управляваш директно и другите две на трътката..... Особено и ако имаш един, двама за ескорт се правят чудеса с него.

Не знам на някого направило ли му е впечатление, ама на мен ми иде леко в повече прекалената реалистичност, дето взеха да я вкарват напоследък дори и в Аркейд. Тва да си с егати и мощния двигател на файтъра и само защото е редовак така да тресе в снайпер мод..... Голяма болка в задника си е, особено при далечна стрелба. Вчера по един критично повреден от мен (помляна опашка) 8F8 съм изпукал три пълни боекомплекта докато го разкостя, само защото говедото е твърде бързо за моят самолет и успя да дръпне на 700-800 метра.

После за сравнение се пуснах с кукурузници и никви драми с прицела.

Аз днеска утепах един педал от моите,защото беше между мен и мишената ми.Пробвах танковете пак,там си е ебало майката буквално.Бях забравил кво дебнене пада...

With the introduction of the new system in the structural strength of aircraft, we are also planning to improve module display. You will be able to see the status of each module and part of your aircraft whilst in a battle, you will therefore be able to determine the status of the vehicle much more accurately than ever before.

11193322_950166121682648_610187522870761
11110969_950166118349315_900442236603451

Абсолютно безсмислено, мен ако питаш!

Не виждам как и с какво това ще подобри играта. Много ясно, че повредите са три основни типа. Прогресиращи, насиращи (такива дет ти преебават управлението) и такива, дет може и с тях да се продължи битката. За първите две, докът си пуснеш тая шаренийка и вече си разбрал, че хавата е много анална (и вече е твърде късно за каквото и да било, освен за катапултиране), а за третия тип е абсолютно безсмислена... И кво? Като видиш, че нещо ти е жлътнало и ще викаш на врага - Моля те, не ме бий по едикъдеси, или веднага ще хукнеш към летището да се ремонтираш? То хуу, когато белята стане близо до него и имаш възможност да се преземиш. Ами ако си дълбоко напред? Дали ще имаш някакъв шанс, когато двама трима червени педали те скибат как се изнасяш кат бит... джентълмен? Ами ако въпреки всичко долетиш, но си с повреден колесник? От поне два месеца вече, кацането по корем на летището си се води непоправима щета и самолетът не подлежи на ремонт, ако и да ти дава - Софт ландинг.

Тия вместо да се съсредоточат върху флотата, смесените боеве или пък дори върху казионните доизкусурявки, пак са се зафанали да си почесват макарите.

"it is possible... if you activate realistic controls in arcade battle you can select single engines and turn them off. however if you arent used to realistic controls you would lose your advantage"