Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Между другото, вече няколко пъти фъркам с alconafter и бая има кво да се научи от тоя човек, освен клиповете в тръбата..

Че то, тези подробности се хващат инстинктивно максимум на края на първия месец игра бе, Коле....

Днес намазах едни 250000 от докаран до десето ниво Viktory wager. И това от някакви нови ачийвмънти ми го даде (облога), дето изобщо не е ясно при какви обстоятелства се правят. Предните такива странни ачийвмънти бяха някакви “Коала„ и “Бумеранг„. Коалата  ми снесе дебели бонуси (40%) за пари и точки (20 мисии), а смотания Бумеранг ми даде два тикета за общо 75% намаление за купуването на някаква фъркалка „Бумеранг“.... Най-странно ми стана за чий чеп ме бъзикат да купувам самолет от второ ниво, пък било то и със сериозна отстъпка, след като в момента работя за МиГ-15bis (от къде германците).....

Нещо прекалено хаотично и неориентирано взеха да го дават напоследък другарите от Гейджин.

Edited by gado

Оплакваш ли се?Хвалиш ли се ?

Аз направих 2 игри и с голямата бомба кефа е пълен.Странно как като съм 3ти ранк д английските самолети,ми пусна някъв 4ти ранк.

От какво да се оплаквам? Тъпо е някакси, като няма яснота за кое-как....

Като се засечем ми дай покана за скуад, тогава ще видиш как ще вземе да ти пуска и някакви, хем доста, и от пети ранг ;) 

То бива, то може..., ама тази вечер тотално се осрах! Докато преследвах един Но, успях да разкостя и двама от нашите, последователно при това. И това, щото покрай последните пачове, отметките на целите когато са много близо се припокриват и виждаш само този, който ти е маркиран като цел. Без при това да има значение, дали са вражески или комбинирани цели. Еми да му бера лайката, майната им на 16к и кусур, дето ми взеха (имам 4300000с.л.), ама е супер скапано така! Все пак играем в аркейд, а не в риъл или симулатор, та да се ебават така с хората. Майната им на педалите от Гейджин! Колкото и да съм очарован от МиГ-15бис, минавам към онези скопци, англичаните, та със скапаните пушкала от началните нива да не мога да бутам с по една кихавица маса народ от нашите. Дано поне се усетят на време какво огромно лайно издрискаха този път и го изринат бързо!

Пич..., този МиГ при руснаците струва над два милиона ;)  Всъщност, май възможно най-скапаните самолети от пето ниво са по милион бройката (с тренирането на екипаж) и всичко останало е на горе. Ако си развиваш машините и се стремиш да минаваш на нови нива самолети, кинтите сами си идват..., таа... не е само до гриндене. А ако не се научиш да трепеш като хората, то и самолети не можеш да развиваш, следователно няма кинти.

Галин е прав. Между другото, мисир, кво не те кефи новия ъпдейт бе? Машинките са ги направили много по-маневрени от преди. Аз един кусур не намерих. И с прицелването никви дертове.

Руснаците са леко бъфнати, Наско. Япанците са леко нърфнати, а всички останали са си същите. И дертовете не са в прицелването. Дертовете са в припокриването и взаимното гасене на отметките, когато са близо една до друга, което от по-голяма дистанция и в снайпер мод си е голяма болка в задника! По горе, където се оплаквах, ситуацията беше следната - Спускам се от 3к метра със завъртане през крило и преминаване в свободно падане с носа на долу и отворени в бойно положение задкрилки. Като съм маркирал един Но и падам  вертикално над него с идеята да му опъна един тигел по цялата дължина. Естествено човекът няма как да ме забележи в тази ми позиция и аз спокоен се целя с леко предварение пред бялата точка. В един момент обаче, точно когато влязох в перфектната зона (оръдията ми са простреляни за групаж на 600 метра), оня леко промени курса си на горе, направих бърза корекция в моят курс и пуснах кратък откос (самолетът ми в този момент беше D-12), което ще рече не повече от 4-5 изстрела от 30мм и към 15 от двете 20мм. Първото, което ми цъфна на екрана беше съобщението, че съм наказан с 6300с.л. за френдли кил, след това Но-то го видях как гори и пада, след което ми каза, че съм наказан с 16 и кусур хиляди за втори френдли и чак тогава ми даде парите за фрага от Но-то. А през цялото време виждах само и единствено маркираната си цел и нито следа от нещо синичко, та да внимавам къде и кога пуцам.

Снощи имах подобен случай и от мас френдли кил ме отърва само това, че не бях в добра дистанция за стрелба. Тоя път се оказа, че трима от нашите се опитват да гърбят един Темпест и ги видях едва когато ме подминаха на насрещен курс и част от секундата преди единият от тях да ме изтарани.

Това е интересно, аз още не съм се сблъсквал с такъв проблем, а днес имам бая сериозна сесия от игри...

Снощи при влизането ми даде 100к с.л. и 100к к.п. за постигането на ачийвмънта „Forever faithful“   Който се дава за четири месеца игра, тоест съм имал нещо като рожден ден :))

После си погледнах и статистиките. Всичко ми е на такова ниво, че ако не са ми толкова малко слотовете (само пет), май няма полк, който да отхвърли кандидатупата ми :shy:

Гадине, аре неска да разцъкаме, таман вече имам слушалки с микрофон, хем да тествам

Ми хуу, ама малко по-късно.

Вчера исках да ти покажа един скрийн, как от седем въздушни и 7 наземни ми зснася 146к, ама когато го отворих после се оказа, че таблицата със статистиката на играта липсва от картината....

Според зависи.

Аз са мятам да жъна, че ми тряят лъвчаа

Ред.2 Таман ся си взех още едно достижение - "Съветски пилот" - III

Edited by Grimjaur

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0.png

Галине, смени си доставчика. Нямам лаг. А тва ми е през безжичния, не щях да ръгам кабела. Вече ако самите сървъри на ГЕЙджин праат пишки...

Явно е от сървърите, понеже пингът ми нямаше и 40, а като те гледам теб, имаш 47. Впрочем, два пъти не ми даде и парите от мисиите :))