Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

Интересно, тва сигурно щот има кой да те пази или нямаш 1000000 пеераса на опашката.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ами, не.... Правя го след като съм си изпукал останалите самолети, съответно и на врагОт машинките са му се поизчерпили. Освен това, явно е някакъв стаден принцип, ама всички файтъри в заключителния етап от играта се натискат да се бъхтЯт в ниското, а бомбърите така или иначе си се излюпват на високо :)

Така че, когато се кача в бомбардировача, обикновено над базата, във високото, има само други бомбардировачи. Пък моето До си има и 20мм оръдие на носа, което се управлява от пилота, катери се добре, за среден бомбър е адски маневрено и никак не е лесен противник, особено, когато пред себе си има други такива тромчовци.  А, да.... И гънърите са ми напомпани и експертнати, та сипвам и наливам доволно и от къмто трътката си :)

П.п. Естествено.... нямам сто процентова успеваемост, но доживея ли до този етап от играта, обикновено успявам ;)

Идеята е да се изтрепят колкото се може повече от противниците и след това 1-2-3-4 да успеят да се закрепят достатъчно дълго на "базата", че да я завземат.

Квото съм казал :)

Айм ботът пак е на мода :))  Днес поне пет пъти ме свалиха в мъглата, от километър - километър и двеста, а аз дори не съм с бомбардировач в дадения момент.

Говори ми. Освен него, някои кретени ползват иморталити - преди някой като ми се набиеше в крилото на Ил-а и Пешката, ставаше на парчета, сега моя самолет се разпада буквално, а оня - ни лук ял, ни боб срал...

Май играта почва да се насочва към коша вече. То не бяха хакери, то не беше чудо. Натоварващо, съответно няма фън, съответно ще ме барнат за кайсиите.

Абее... Фън си има, даже и като се гавриш с хакерчетата.... Скроил съм две - три шапки специално за такива тарикатчета ;)

Верно.... И аз губя самолети, ама пък си представям мутрата пъпчива на малкото леке, когато въпреки хаковете му го направя на трески.

Съгласен съм с Гадин, още повече, че въпреки отричанията на Гайджин, става все по-явно че хакове има и народа много се дразни на такива. Последния път буквално и двата отбора погнаха един и не го оставиха, докато не свърши самолетите.

Ммм, с кой си съгасен не е важно :) Не е първата игра дето я отсвирвам заради хакове и хакери. Не съм играл 3-4 дена и мисля така и да си остане засега.

Да не говорим за малоумната система с батъл рейтинга. Не става да играя с 4 самолета ранк 2 и един самолет ранк 3 и да ме набива да играя срещу ранк 4. То бива алчност бива ама малко се оливат. Майната му, поредната добра игра осрана от гладуващи разработчици.

Аз обаче започвам да и хващам логиката на тази ситема.

Странна е наистина, но определено има смисъл! От момента в който се качех на ранг 4, единствените джетове срещу, които съм се изправял са тези от първите на 5-ти ранг. Което иде да рече, че освен скорост, нямат никакво друго преимущество срещу мен :)) Друга е бирата, когато обаче един от скуад мейтчетата е с два или три класа самолети над другия.... Тогава този с по-ниските класове му яде главата (в повечето случаи), като е принуден да се бие със съвсем превъзхождащи го самолети.

Аз и в момента мога да се кача на Хо-то, но понеже е прекалено гърбав самолет, предпочитам да натискам парцала със самолети от 3-ти и 4-ти ранг, докато не се обзаведа с читави джетове.

П.п. Одеве стана някакъв бъг.... Докато бях малко след средата на 38-ми левел, изведнъж се озовах в леко напреднал 39-ти, а в никакъв случай тази вечер не бях на ниво за толкова експириънс....

Edited by gado

За бъгове не знам, но съм доволен от новите начини за бонусиране, особено за златните орли.

Кьорав златен орел не съм видял от скапаните им бонификации. И дори ми изчезнаха едни 150 такива, които си бях спечелил от голдън виктори-та.

На мен ми се падна от ежедневните бонуси, води се голям бонус, изискването е минимум един свален и победа в играта, аз си докарах 100 орела, максимума е хилядарка май, за 10-та степен

На мене последно точно такъв ми се бъгна и изгоря без да спечеля нищо, хем още първата игра покрих изискванията и то с ного. Имах 10 свалени самолета и победа. Ама както и да е. Ще я видя след 3-4 месеца ако ми щукне дали са пооправили нещата, но ме съмнява. Здраве да е, игри бол :)

• 2 weeks later...

Яко!

Само, че според военните исторически хроники, СТ-1 е изглеждал ето така:

church-tank.jpg

П.п. Ааа..., да! Вчера не беше ли 01.04.2015....?

П.п.2 А така изглежда този танк, през всички останали дни в годината, които не са първи Април :))

pOVaPKhS-777x654.jpg

(мързи ме да ровя за реални снимки)

Няма такова нещо!

Освен невероятно бъфнатите Спитфайър-и (от последния пач насам), друга промяна в играта НЯМА!

П.п. А, да! И май са направили нещо по въпроса със сополивите хакерчета, щото нещо много спокойно взе да се играе напоследък.... Докато не му намерат цаката и на този пач, де... Но се надявам да ги озори повечко, та рахатът да продължи по-дълго :))

Edited by gado

Ти на това ли викаш маус айм !?! :D :D :D

Както казах след последния пач (който беше бая голям), вече се играе доста по-приятно. Едно заради доста подобрената динамика и друго, заради, макар и временното справяне със сополанковците.

А прицелът и контролът на машината си зависят единствено и само от способностите на пилота. Ишачето е възможно най-нестабилната и нервна машинка в играта (нарочно е проектиран така), но каквито поразии съм правил с него, с никой друг не съм успявал.

Edited by gado

Има някакво подобрение откъм хакери, определено. Но пък при мен се забелязва влошаване на графиката.

shot%2B2015.03.29%2B15.40.59.jpg

Картата ти нещо е посгънала, Танасе.

На мен (много рядко) ми се е случвал подобен бъг, само че,  пилотът ми седнал по гол гъз да фърка в небето с конфигурация от оръдия около него :) След рестарт на играта, нещата си идват по местата обаче.

Мм, едва ли е картата. Тествах на Метро, нямах ни най-малък дерт. А едва фърчалките са с по-големи изисквания от метрото.

Галине, виж си настройките и нетя, вчера 10000 пъти ти писах, докато беше в играта, даваше ми само, че не си включен в чата.

Няма какво да ги гледам, Танасе. Вчера за около половин час явно имаше проблем с доставчика ми.