Grimjaur Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Интересно, тва сигурно щот има кой да те пази или нямаш 1000000 пеераса на опашката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Ами, не.... Правя го след като съм си изпукал останалите самолети, съответно и на врагОт машинките са му се поизчерпили. Освен това, явно е някакъв стаден принцип, ама всички файтъри в заключителния етап от играта се натискат да се бъхтЯт в ниското, а бомбърите така или иначе си се излюпват на високо Така че, когато се кача в бомбардировача, обикновено над базата, във високото, има само други бомбардировачи. Пък моето До си има и 20мм оръдие на носа, което се управлява от пилота, катери се добре, за среден бомбър е адски маневрено и никак не е лесен противник, особено, когато пред себе си има други такива тромчовци. А, да.... И гънърите са ми напомпани и експертнати, та сипвам и наливам доволно и от къмто трътката си П.п. Естествено.... нямам сто процентова успеваемост, но доживея ли до този етап от играта, обикновено успявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Идеята е да се изтрепят колкото се може повече от противниците и след това 1-2-3-4 да успеят да се закрепят достатъчно дълго на "базата", че да я завземат. Квото съм казал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Айм ботът пак е на мода Днес поне пет пъти ме свалиха в мъглата, от километър - километър и двеста, а аз дори не съм с бомбардировач в дадения момент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Говори ми. Освен него, някои кретени ползват иморталити - преди някой като ми се набиеше в крилото на Ил-а и Пешката, ставаше на парчета, сега моя самолет се разпада буквално, а оня - ни лук ял, ни боб срал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Май играта почва да се насочва към коша вече. То не бяха хакери, то не беше чудо. Натоварващо, съответно няма фън, съответно ще ме барнат за кайсиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Абее... Фън си има, даже и като се гавриш с хакерчетата.... Скроил съм две - три шапки специално за такива тарикатчета Верно.... И аз губя самолети, ама пък си представям мутрата пъпчива на малкото леке, когато въпреки хаковете му го направя на трески. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Съгласен съм с Гадин, още повече, че въпреки отричанията на Гайджин, става все по-явно че хакове има и народа много се дразни на такива. Последния път буквално и двата отбора погнаха един и не го оставиха, докато не свърши самолетите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Ммм, с кой си съгасен не е важно Не е първата игра дето я отсвирвам заради хакове и хакери. Не съм играл 3-4 дена и мисля така и да си остане засега. Да не говорим за малоумната система с батъл рейтинга. Не става да играя с 4 самолета ранк 2 и един самолет ранк 3 и да ме набива да играя срещу ранк 4. То бива алчност бива ама малко се оливат. Майната му, поредната добра игра осрана от гладуващи разработчици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 (edited) Аз обаче започвам да и хващам логиката на тази ситема. Странна е наистина, но определено има смисъл! От момента в който се качех на ранг 4, единствените джетове срещу, които съм се изправял са тези от първите на 5-ти ранг. Което иде да рече, че освен скорост, нямат никакво друго преимущество срещу мен Друга е бирата, когато обаче един от скуад мейтчетата е с два или три класа самолети над другия.... Тогава този с по-ниските класове му яде главата (в повечето случаи), като е принуден да се бие със съвсем превъзхождащи го самолети. Аз и в момента мога да се кача на Хо-то, но понеже е прекалено гърбав самолет, предпочитам да натискам парцала със самолети от 3-ти и 4-ти ранг, докато не се обзаведа с читави джетове. П.п. Одеве стана някакъв бъг.... Докато бях малко след средата на 38-ми левел, изведнъж се озовах в леко напреднал 39-ти, а в никакъв случай тази вечер не бях на ниво за толкова експириънс.... Edited March 24, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 За бъгове не знам, но съм доволен от новите начини за бонусиране, особено за златните орли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Кьорав златен орел не съм видял от скапаните им бонификации. И дори ми изчезнаха едни 150 такива, които си бях спечелил от голдън виктори-та. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 На мен ми се падна от ежедневните бонуси, води се голям бонус, изискването е минимум един свален и победа в играта, аз си докарах 100 орела, максимума е хилядарка май, за 10-та степен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 На мене последно точно такъв ми се бъгна и изгоря без да спечеля нищо, хем още първата игра покрих изискванията и то с ного. Имах 10 свалени самолета и победа. Ама както и да е. Ще я видя след 3-4 месеца ако ми щукне дали са пооправили нещата, но ме съмнява. Здраве да е, игри бол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Е вече има и канонерки(ST-1) http://warthunder.com/en/devblog/current/757 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Яко! Само, че според военните исторически хроники, СТ-1 е изглеждал ето така: П.п. Ааа..., да! Вчера не беше ли 01.04.2015....? П.п.2 А така изглежда този танк, през всички останали дни в годината, които не са първи Април (мързи ме да ровя за реални снимки) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 Нов mouse aim Ще си я сваля тия дни пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 (edited) Няма такова нещо! Освен невероятно бъфнатите Спитфайър-и (от последния пач насам), друга промяна в играта НЯМА! П.п. А, да! И май са направили нещо по въпроса със сополивите хакерчета, щото нещо много спокойно взе да се играе напоследък.... Докато не му намерат цаката и на този пач, де... Но се надявам да ги озори повечко, та рахатът да продължи по-дълго Edited April 3, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 3, 2015 Author Share Posted April 3, 2015 (edited) А това какво е ? На мен ми се вижда подобрено. Edited April 3, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 (edited) Ти на това ли викаш маус айм !?! :D Както казах след последния пач (който беше бая голям), вече се играе доста по-приятно. Едно заради доста подобрената динамика и друго, заради, макар и временното справяне със сополанковците. А прицелът и контролът на машината си зависят единствено и само от способностите на пилота. Ишачето е възможно най-нестабилната и нервна машинка в играта (нарочно е проектиран така), но каквито поразии съм правил с него, с никой друг не съм успявал. Edited April 4, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Има някакво подобрение откъм хакери, определено. Но пък при мен се забелязва влошаване на графиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Картата ти нещо е посгънала, Танасе. На мен (много рядко) ми се е случвал подобен бъг, само че, пилотът ми седнал по гол гъз да фърка в небето с конфигурация от оръдия около него След рестарт на играта, нещата си идват по местата обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Мм, едва ли е картата. Тествах на Метро, нямах ни най-малък дерт. А едва фърчалките са с по-големи изисквания от метрото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Галине, виж си настройките и нетя, вчера 10000 пъти ти писах, докато беше в играта, даваше ми само, че не си включен в чата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Няма какво да ги гледам, Танасе. Вчера за около половин час явно имаше проблем с доставчика ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts