Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Е па колко да съм бъгнат бе, мамка му!

Играя всеки ден, та мога да наблюдавам какво и как се променя. Впрочем, в момента руснаците са в пъти по-напред от швабите (днес пак направих три игри с тях) и само тъпото упорство все още ме държи да не се върна да си донаправя всички джетове....

Тва FW-190 е много добро :) Не случайно един пич си беше сменил ника на FW FTW :D Лошото е че почнаха пак да ми бутат пилотите с по 1 патрон...

А ти вземи да си ги развиваш. Аз пак забелязвам тенденции - преди яковете бяха най-масовите, сега фокето. Личи си ламерията на кво налита...

Амии дразни ме.че в сравнение с английските,германските и руските самолети са адски неманеврени :( За тва си мисля да се връщам на английските да ги доразвия :D 

1.47 е благинка...Има някои неща, дет беше крайно време да ги вкарат в игра от тоя тип.

https://www.youtube.com/watch?v=8MoVAKl9uFc#t=293

Edited by Grimjaur

1.47 е благинка...Има някои неща, дет беше крайно време да ги вкарат в игра от тоя тип.

https://www.youtube.com/watch?v=8MoVAKl9uFc#t=293

Жалко, че е само този немски четиримоторник. Само дето за почти нищо не става като бомбен товар, освен за мародерене на техника. А и на всичкото от горе е на второ ниво машини....

Весо, освен текстури и звук, има и нови дейли ачийвмънти, които снасят хубави парици, както и такива, които ти вдигат проценти (за целия ден) на лъвчетата и рисърч точките.... Вчера примерно, вадих с двадесет процента повече кинти и точки за фраг и преживяно време :))

Тази вечер се облажвах със 150% отгоре на рисърч, конвъртъбъл и експириънс точките... Бива.

А утре ще знам дали наистина се взима половин милион на 35-ти левел :))

Момци... Половината милион е чак на петдесети левел... А на стотния има и милион....

Хм, под линукс ми дава следното https://gaijin.zendesk.com/hc/en-us/articles/200070331-Error-81110007-File-read-error-Try-to-repair-installation-by-launcher- 

Опитах да пусна рипеир - кор. Инсталирах наново - пак кор. Сега пак ще пробвам, ама... Някой с нещо да ме посъветва? Не ползвам wine.

Защо? Принципно всичко прозоръчно си пускам през виното. Потърси в чичо Гошо с думата "linux"... Разгледай във winehq за конкретната игра.

Мамка му! Нямам никакъв начин да си подкарам скрийншотването :(  Даже и с дефолтния бутон на играта не става.... Свалих си и някаква програма правеща скрийншоти, за клавиатури без съответния бутон, която обаче се самоизключва при стартирането на клиента на играта.

С PrtSc не става ли ? Щото аз така ги правя скрийновете. После Ctrl+V в пейнта и готово. Запазваш като .jpeg и си ти :) Ако и така не става , значи си яко бъгнат :)

Взех голямото фоке воуф.Много е добре с тия оръдия ;)

Лошото е че съм в Калофер и бързия нет е на привършване :(

Edited by kotora

С PrtSc не става ли ? Щото аз така ги правя скрийновете. После Ctrl+V в пейнта и готово. Запазваш като .jpeg и си ти :) Ако и така не става , значи си яко бъгнат :)

Става..., как да не става!?! Обаче става само на клавиатури, които имат такъв клавиш. Моята обаче не е от тях....

А днес специално много ми се щеше да покажа на дървения философ Танас, колко, аджеба, кинти могат да се вземат от поразени пет наземни и осем въздушни цели.