Killerincho Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Абе ти си бъгнат нещо, при мене си е окей всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Е па колко да съм бъгнат бе, мамка му! Играя всеки ден, та мога да наблюдавам какво и как се променя. Впрочем, в момента руснаците са в пъти по-напред от швабите (днес пак направих три игри с тях) и само тъпото упорство все още ме държи да не се върна да си донаправя всички джетове.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Тва FW-190 е много добро Не случайно един пич си беше сменил ника на FW FTW Лошото е че почнаха пак да ми бутат пилотите с по 1 патрон... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 А ти вземи да си ги развиваш. Аз пак забелязвам тенденции - преди яковете бяха най-масовите, сега фокето. Личи си ламерията на кво налита... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 Амии дразни ме.че в сравнение с английските,германските и руските самолети са адски неманеврени За тва си мисля да се връщам на английските да ги доразвия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Че ко чакаш? Аз за пореден път убедих ляловците, че с Як шегичките не свършват добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 Има нов пач. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Има МНОГО благ нов пач! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Я раздухай новостите , че нямах време да чета. На какво се радваме принципно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 На благинки бе, майна.... Разцъкай и ще видиш сам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 (edited) 1.47 е благинка...Има някои неща, дет беше крайно време да ги вкарат в игра от тоя тип.https://www.youtube.com/watch?v=8MoVAKl9uFc#t=293 Edited February 25, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 На благинки бе, майна.... Разцъкай и ще видиш сам Цъках аз, нищо не видях. Малко графиката на някои акрти е променена, звука на оръдията и тва е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 1.47 е благинка...Има някои неща, дет беше крайно време да ги вкарат в игра от тоя тип. https://www.youtube.com/watch?v=8MoVAKl9uFc#t=293 Жалко, че е само този немски четиримоторник. Само дето за почти нищо не става като бомбен товар, освен за мародерене на техника. А и на всичкото от горе е на второ ниво машини.... Весо, освен текстури и звук, има и нови дейли ачийвмънти, които снасят хубави парици, както и такива, които ти вдигат проценти (за целия ден) на лъвчетата и рисърч точките.... Вчера примерно, вадих с двадесет процента повече кинти и точки за фраг и преживяно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 Ебаси тва е оферта,ако имаш време да играеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Тази вечер се облажвах със 150% отгоре на рисърч, конвъртъбъл и експириънс точките... Бива. А утре ще знам дали наистина се взима половин милион на 35-ти левел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Момци... Половината милион е чак на петдесети левел... А на стотния има и милион.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Хм, под линукс ми дава следното https://gaijin.zendesk.com/hc/en-us/articles/200070331-Error-81110007-File-read-error-Try-to-repair-installation-by-launcher- Опитах да пусна рипеир - кор. Инсталирах наново - пак кор. Сега пак ще пробвам, ама... Някой с нещо да ме посъветва? Не ползвам wine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Защо? Принципно всичко прозоръчно си пускам през виното. Потърси в чичо Гошо с думата "linux"... Разгледай във winehq за конкретната игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Защото съм с версията за линукс. И виното е ненужно в случая. Ма намерих проблема де е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Не знаех, че има линукски клиент. Браво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Мамка му! Нямам никакъв начин да си подкарам скрийншотването Даже и с дефолтния бутон на играта не става.... Свалих си и някаква програма правеща скрийншоти, за клавиатури без съответния бутон, която обаче се самоизключва при стартирането на клиента на играта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 С PrtSc не става ли ? Щото аз така ги правя скрийновете. После Ctrl+V в пейнта и готово. Запазваш като .jpeg и си ти Ако и така не става , значи си яко бъгнат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 (edited) Взех голямото фоке воуф.Много е добре с тия оръдия Лошото е че съм в Калофер и бързия нет е на привършване Edited March 1, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Да подразня Гадин. Edited March 6, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 С PrtSc не става ли ? Щото аз така ги правя скрийновете. После Ctrl+V в пейнта и готово. Запазваш като .jpeg и си ти Ако и така не става , значи си яко бъгнат Става..., как да не става!?! Обаче става само на клавиатури, които имат такъв клавиш. Моята обаче не е от тях.... А днес специално много ми се щеше да покажа на дървения философ Танас, колко, аджеба, кинти могат да се вземат от поразени пет наземни и осем въздушни цели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts