kotora Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Е да те първите са каруци неземни Ма след тва ти разправят гъза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Ъъъ.... Ко!?! Беоулф, пич..., Беоулф.... Печелил ли си изобщо някога такова нещо и знаеш ли за какво се дава? Edited February 19, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Кое да съм печелил ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) Офффф..... Няма смисъл.... Беоулф е ачийвмънт, който се дава когато гътнеш противник, дето е със самолет с три нива над твоя Edited February 19, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Начи, До-тата, щурмоваците и тежките изтребители не са за всеки. Аз днес за 3 игри имам минимум един свален самолет и минимум 5 гътнати наземни само с щурмовик на игра. Пешка. Има си тактика за игра и с тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Ко? Нье! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 (edited) Навлизайте не ми се обяснявайте Дилемата е БФ ли да развия първо или Фолке ? Edited February 19, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Не е Фолке или Флоке, а... Всъщност, знаеш немски, та можеш и сам да си прочетеш http://de.wikipedia.org/wiki/Focke-Wulf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Мое се бърка фьолкишер беобахтер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ъъъ... Що? Кво е общото между фъркалките и пропаганден вестник от онова време? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ми тва е Колю! Той все ще намери общо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Само да ви съобщя, че след последното лайняно закърпване, швабите са докарани до нивото на руснаците, когато се отказах от тях.... За сметка на това, в момента руснаците са по-могъщи и безсмъртни от всякога. Пробвах една-две мисии и с тях, та говоря от лични впечатления.... И изобщо... тази игра започва леко да ме изнервя заради малоумните копелета от ГЕй Джин и в скоро време ще замине във вечните, лайняни полета.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 20, 2015 Author Share Posted February 20, 2015 Доста тъпо.Ма като се има предвид,че играта е руска не може в нея руснаците да са жалки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Що.... Те сами се направиха такива и бях писал нещо по въпроса в предишните страници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Кога тоя последен патч. Снощи късах шорти с швабите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Днес играл ли си? Щото снощи аз влязох след тебе и май съм бил от първите, дето им е печелившо на честитите..... Беше едно малко пачле, ама още снощи имах смехотворно съотношение загубени - претрепани. Днес от двадесет мисии със загубена по цяла ескадрила (във всяка мисия, без една в която бях бомбардировач и я изнесох цялата), имам на сметката си пет или шест фрага, от които два, дето малоумниците много държаха да ми седят на задника и страничните картечници на Ме-410 не ги разочароваха. Останалите бяха на чист късмет, а самолетите ми се палеха още от първо попадение на малокалибрен и се разпадаха секунди след това.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Аз нямам пач. Нито под линукс, нито под бозата. Ей сега тествах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Днес играл ли си? Щото снощи аз влязох след тебе и май съм бил от първите, дето им е печелившо на честитите..... Беше едно малко пачле, ама още снощи имах смехотворно съотношение загубени - претрепани. Днес от двадесет мисии със загубена по цяла ескадрила (във всяка мисия, без една в която бях бомбардировач и я изнесох цялата), имам на сметката си пет или шест фрага, от които два, дето малоумниците много държаха да ми седят на задника и страничните картечници на Ме-410 не ги разочароваха. Останалите бяха на чист късмет, а самолетите ми се палеха още от първо попадение на малокалибрен и се разпадаха секунди след това.... Ако е толкова зле положението, лесна работа Днеска ще пуцаме с руснаците, нали искахте ранк 3 да играем, кавали с кавали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Не знам за другото, ама пеерасите са направили знамената на държавите платени... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ако е толкова зле положението, лесна работа Днеска ще пуцаме с руснаците, нали искахте ранк 3 да играем, кавали с кавали Ъъъ..., не, че нещо, ама с руснаците съм на четвърти и пети левел, та май пак ще цивриш кат момиченце, че ти идва стръмно и много те гърбят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ще цивря. Играта е за да се забавлявам, не да се мъча. Освен това като си погледнах статистиката съм играл общо 24 часа. Така че няма ранк 4 , ранк 5, ранк 10. Максимум 3-ти ранк Даже нямам намерение да развивам 4-ти ранк. Ако евентуално пуснат Миг-29 в играта, ще е напъна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Абсолютно съм съгласен с теб. Аз именно затова искам да напукам всичко на максимум и след това ще се боря за камуфлажи, емблеми и звания Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Аз не виждам да има проблем с немците, предполагам не си имал ден просто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 И аз не видях проблеми.Направих 4 фрага д до-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Ами вече и ги няма проблемите. Без да ми е пачвало, но за сметка на това се явиха маса бъгове, което иде да рече, че все пак нещо се ръчка. Пуснали са нови ачивмънти, спряли са да показват сумата от ачивмънтите в общата далавера от мисията и ги прибавят директно в общата сметка. Отделно, последните два дни имам поне двадесет фрага, които не ми ги отчита по време на самата мисия, а в последствие, когато показва резултатите от мисията. Има и още, но не толкова очеизвадни.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts