Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ъъъ.... Ко!?!

Беоулф, пич..., Беоулф.... Печелил ли си изобщо някога такова нещо и знаеш ли за какво се дава?

Edited by gado

Офффф..... Няма смисъл....

Беоулф е ачийвмънт, който се дава когато гътнеш противник, дето е със самолет с три нива над твоя ;)

Edited by gado

Начи, До-тата, щурмоваците и тежките изтребители не са за всеки. Аз днес за 3 игри имам минимум един свален самолет и минимум 5 гътнати наземни само с щурмовик на игра. Пешка. Има си тактика за игра и с тях.

Ъъъ... Що? Кво е общото между фъркалките и пропаганден вестник от онова време?

Само да ви съобщя, че след последното лайняно закърпване, швабите са докарани до нивото на руснаците, когато се отказах от тях.... За сметка на това, в момента руснаците са по-могъщи и безсмъртни от всякога. Пробвах една-две мисии и с тях, та говоря от лични впечатления....

И изобщо... тази игра започва леко да ме изнервя заради малоумните копелета от ГЕй Джин и в скоро време ще замине във вечните, лайняни полета....

Що.... Те сами се направиха такива и бях писал нещо по въпроса в предишните страници.

Днес играл ли си?

Щото снощи аз влязох след тебе и май съм бил от първите, дето им е печелившо на честитите..... Беше едно малко пачле, ама още снощи имах смехотворно съотношение загубени - претрепани. Днес от двадесет мисии със загубена по цяла ескадрила (във всяка мисия, без една в която бях бомбардировач и я изнесох цялата), имам на сметката си пет или шест фрага, от които два, дето малоумниците много държаха да ми седят на задника и страничните картечници на Ме-410 не ги разочароваха. Останалите бяха на чист късмет, а самолетите ми се палеха още от първо попадение на малокалибрен и се разпадаха секунди след това....

Днес играл ли си?

Щото снощи аз влязох след тебе и май съм бил от първите, дето им е печелившо на честитите..... Беше едно малко пачле, ама още снощи имах смехотворно съотношение загубени - претрепани. Днес от двадесет мисии със загубена по цяла ескадрила (във всяка мисия, без една в която бях бомбардировач и я изнесох цялата), имам на сметката си пет или шест фрага, от които два, дето малоумниците много държаха да ми седят на задника и страничните картечници на Ме-410 не ги разочароваха. Останалите бяха на чист късмет, а самолетите ми се палеха още от първо попадение на малокалибрен и се разпадаха секунди след това....

Ако е толкова зле положението, лесна работа :) Днеска ще пуцаме с руснаците, нали искахте ранк 3 да играем, кавали с кавали :)

Ако е толкова зле положението, лесна работа :) Днеска ще пуцаме с руснаците, нали искахте ранк 3 да играем, кавали с кавали :)

Ъъъ..., не, че нещо, ама с руснаците съм на четвърти и пети левел, та май пак ще цивриш кат момиченце, че ти идва стръмно и много те гърбят :))

Ще цивря. Играта е за да се забавлявам, не да се мъча. Освен това като си погледнах статистиката  съм играл общо 24 часа. Така че няма ранк 4 , ранк 5, ранк 10. Максимум 3-ти ранк :) Даже нямам намерение да развивам 4-ти ранк. Ако евентуално пуснат Миг-29 в играта, ще е напъна :)

Абсолютно съм съгласен с теб. Аз именно затова искам да напукам всичко на максимум и след това ще се боря за камуфлажи, емблеми и звания :D

Ами вече и ги няма проблемите.

Без да ми е пачвало, но за сметка на това се явиха маса бъгове, което иде да рече, че все пак нещо се ръчка. Пуснали са нови ачивмънти, спряли са да показват сумата от ачивмънтите в общата далавера от мисията и ги прибавят директно в общата сметка. Отделно, последните два дни имам поне двадесет фрага, които не ми ги отчита по време на самата мисия, а в последствие, когато показва резултатите от мисията. Има и още, но не толкова очеизвадни....