Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

В момента активно рисърчвам трето ниво шваби и като гледам какви самолети съм си купил или ми предстои да си купувам, направо ми иде да си посегна.... Бф-ите имат ъпгрейд за допълнителни оръдия, като едното добиче, след него (ъпгрейда) ще става с 6, 20мм пушки и 2 седем милиметрови картечници... А за динамичните показатели няма да говоря...

Edited by gado

Що, бе....? Руснаците доста са ги поправили. Вече не се разпадат веднага след подпалването. Въоръжението им е най-доброто в играта (стига да знаеш как да го използваш) и единственото нещо, което ме спира в момента да се върна на тях е кефа от динамиката на немчурлята....

Месерите бяха едни от най-напомпаните. После ги скопиха, сега явно пак ги оправят. С един залп съм правил на трески Б-25

Аз можех вече да съм четвърти, ама тия гадове имат някои... твърде забавни машинки от трети и ми се ще да ги направя всичките.

Що питаш?

Абе Гадо и Весо 3ти ранк на швабите подминахте ли или още сте на него?

Трети ранк не съм го стигнал и нямам намерение да го стигам скоро. Играя втори в момента и ми е кеф :) Начи може би след месец ще почна да играя с трети ранк, по-рано няма да стане. Руснаците няма да ги пипам изобщо, нищо че съм трети ранк там. Англичаните и те са ми втори ранк ама и те там ще си останат за в момента, щото немците ме кефят адски много. Як-9К с един залп от Bf 110 - C4 на трески, а нема нужда от руски бангии :)

Руснаците са поправени много! Одеве цъкнах няколко мисии с тях, хем на четвърто-пето ниво и няма ти казвам за къв кеф става въпрос ;) Явно гейчетата от Гайджин са се усетили какво огромно ако (по-голямо от самите тях) са изакали с онзи кретенски нърф.

Тоя самолет дето си го ресърчнал е голяма каруца,но носи на бой ;) Летеше без проблем с 1 двигател само :lol:

Edited by kotora

Тоя самолет дето си го ресърчнал е голяма каруца,но носи на бой ;) Летеше без проблем с 1 двигател само :lol:

Голяма каруца друг път. Къса глави тоя самолет ами да знае човек какво да прави с него :) Или ти за бомбъра говориш ? Аз не знам за какво ги рисърчвам даже ама тва е друга тема :)

Спарвиерото е лайно велико.... Както всяка една италианскя машина  „ама тва е една друга тема„  Мен, шефът ми като ме чуе, це псувам, та разтрисам два декара хале и знае, че ръчкам клечки в задника на нещо италианско и..... в тия моменти не смее да ми опъва нервите.... :rolleyes:  Италианец ли е.още при раждането му отрязвай ръцете и му ги натиквай в задника до раменете!!! Трябва да има международна конвенция, забраняваща на италианската зган да се докосва до машини различни от паста кукъри и сладолед машини, под страх от смъртно наказание с последващо публично поругаване на трупа след това.... Весо, направи си следващия Хенкел и при първа възможност До-то след него!  Естествено, ако искаш да вадиш кинти от мародерене на техника и бази.....

Не хевифайтърите До, бее.... Говоря ти за бомбърите До ;) Водят ги за мидиъм, ама освен, че акат по четири тона, могат да го правят докато се гмуркат почти вертикално, без при това да им се разконцентрират попаденията. Чисти дайвъри са ако питаш мене, ама с голямата благинка на сериозния тонаж бомби (4х1000), достатъчен да гътне база от раз....

П.п. И М.Ц-то е лайно безобразно и е фърчилката от която се отървах с най-голяма радост. :))

Не хевифайтърите До, бее.... Говоря ти за бомбърите До ;) Водят ги за мидиъм, ама освен, че акат по четири тона, могат да го правят докато се гмуркат почти вертикално, без при това да им се разконцентрират попаденията. Чисти дайвъри са ако питаш мене, ама с голямата благинка на сериозния тонаж бомби (4х1000), достатъчен да гътне база от раз....

П.п. И М.Ц-то е лайно безобразно и е фърчилката от която се отървах с най-голяма радост. :))

Трети ранк е далече още, но това ще са бомбърите спор няма :) М.Ц. - то е трепач. Само с него колко фрага съм направил не е истина. Ебахти маневрата, ебахти чудото. Само че третото самолетче. Предните две не стават, куци са. Фолгорето е ужасТно добро :)

Имаше ново пачване одеве, ама и аз се качих на Фоке още от втори ранг. Верно..., куц;о и сакато, ама Фоке. Обаче това от трети ранг (троп-а) изкупи с лихвите недъгавостта на предното :)

Много свободно време имате. Аз си се върнах на руснаците, квото съм почнал - искам да го свърша. И без това нямам много време за игра.

Тва до 217-N1 е много злобно с всички оръдия на носа.Имам и джу 87 втория вариант.Тия 37мм оръдия разпарят.

Edited by kotora

Тва до 217-N1 е много злобно с всички оръдия на носа.Имам и джу 87 втория вариант.Тия 37мм оръдия разпарят.

От хеви файтърите на швабите само 110-ката е готина машина и става за истинска битка. Имам известни подозрения и, че Ме-410 (хеви файтър) ще се окаже на ниво. А колкото до До-тата... Това са някакви истински недоразумения с цялата тази огнева мощ и липсата на каквато и да била маневреност. По - зле са завалиите и от тежък бомбардировач.

Аз така и не успях да видя къде е 110ката.А не е като да нямам развито всичко освен фолкето :D

Е колко искаш да са маневрени. Beufighter-ите и те са каруци.Разлиакта е че на едното всички оръдия са му по средата,а на другото са му и по крилата.

Edited by kotora

Сто и десятката е на.... първо ниво.

И до момента разплаквам бая народ с този самолет :) Десетина Беоулф-а съм направил с него.