Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Начи :FU:

Зпочнах с милион и мъничко над сто и петдесет хиляди и завърших с милион и мъничко над, петстотин хиляди.....

Нещо..., някой....?

На 1-во ниво дава супер малко пари за фрагове, горе-долу половината на това, което се прави на 3-4 ниво. Затова малко ти не вярвам.

Сигурно няма да ми повярваш и, че на първо ниво може да се излезе от мисия с петдесет и кусур хиляди без батъл трофис? Нищо, де....

Edited by gado

Гадине, само ми трябва още една краста. А симулаторите, в ранните детски години ми бяха меко казано страст. Имаше сериозен период, в който реално обмислях възможностите да стана пилот на изтребител, които бяха разбити, като почнах да раста. А захапя ли я вашата краста, след две седмици ще трябва да обяснявам, че наистина ми трява флайт стик за няколко стотака... И че е много важно да прекарам всичките си свободни часове впил втренчен поглед в екрана и пуцащ по вражеските изтребители.

Та съм без лоши чувства, казах го на майтап :)

Ми не ти вярвам.

Ми хубу :)

Ама на тия карти, на които ме пуска сега има и такива с по 40-50 лайт виекълс, а с осем двеста и петдесет килограмови бомби спокойно се прави мултистрайк х11... х13. Като го направиш тоя номер два последователни пъти и.... ще се учудиш колко пари дава. Отделно, че с хеви файтъра ми дава по 980 за фраг ;) Та продължавай да не вярваш....

Пешо, ръчка ти не требе. Аз от както скапах моята, цъкам само с клавиатура и плъшок :)) Вярно... малко по-труден е прицелът, както и съм по-тромав в маневрите, ама пак бая народ успявам да натръшкам....

Пусни скрин. Аз съм скептик. Освен много да са променили играта, откакто съм цъкал ниски нива.

Амии тегаво си е на ниските,ако играеш с друго различно от бомбър или тежък файтър ;) Сега мъча хамериканските с 2000 патрона не мога да сваля нищо.Стоя им на гъза постоянно и пак не става :( 

Амии тегаво си е на ниските,ако играеш с друго различно от бомбър или тежък файтър ;) Сега мъча хамериканските с 2000 патрона не мога да сваля нищо.Стоя им на гъза постоянно и пак не става :(

С малък калибър се стреля само по двигатели, кабина и ако случайно знаеш за този модел самолет, там където са му резервоарите. Аз с две седем милиметрови картечници правя по два, по някога и по три фрага без презареждане.

Танасе, клавиатурата ми няма бутон PrScr. Някаква мултимедийна е... Или Мс офиска... Има всички копчалъци за плейър, както и всякакви уиндоуски бутони, че и нещо като вградена мишка, ама си нямам принт скрийн.

Edited by gado

Задължително ще го ползвам! Одеве направо избеснях, че нямаше как да снимам едни шестима мераклии, дет ми висяха на трътката, от които бутнах петима, а шестия ми го взе скуад аверчето :))

И аз ли съм бил същият пациент, когато съм започвал да я играя тази игра.....

Много е тъпо да застанеш между Bf-110 и неговата жертва. И нашия и другия станаха на трески , бахти животното е тва. Първи ранк самолет хем, не е като да е 3-ти, 4-ти. Истината е в скапаните немци, тва е положението засега. Ще наблегна на дойчовците и на британците. Руснаците гол да го барат. Бтв, не е невъзможно да се правят толкова кинти, колкото Гадо казва, но само при положение , че печелите мисията. Аз днеска само греди, супер слабаци. Поне направих доволно фрагове и си развих самолетите. С ранк 1 самолети само, съм стигал 22К силвър макс, при не особено силна игра от моя страна. 7-8 фрага и граунд някакви ударени и асистенции и тям подобни. Абе като се наредят разни бонуси х3, х7 и т.н., пада пачка. В същия момент ако направиш 10 фрага примерно и загубите мисията няма и 20К да хванеш. Въпрос на тиймплей ама иди обясни на идиотите, че трябва в крайна сметка да спечелим :)

Обяснявай го на Танас-Вожоядец това.... От както се хванах с швабите, наистина започнах да се забавлявам с тази игра....

Аре само да не ме занимаваш :)

%25D0%25A1%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC

Ред. И тва е от времето, когато още не се развиваха самолетчаа, а екипажи само.

Edited by Grimjaur

Нищо не знаеш, явно....

Направи си нов акаунт (не е забранено, проверих) и ще се светнеш в момента за какво иде реч.

П.п. Въпрос за 10000$ !  Колко пари ти дава фраг, направен от гънърска позиция на Ю-88а-4?

Тва е било на пач 1.35 ва да не е и от по-рано :D Аз тогава развих малко немските до 3ти ранк.Може би един от най-добрите самолети е FW-190 ;) 

Мисля да се включа да играя може ли да ми препоръчате с коя нация,и други съвети няма да откажа.Много съм зелен още .

Направи туториалите даваха бонус лъвове до колккото помня :D

За нацията:в момента германците са най-добре.Гадо и Килъра играят шваби :D