Grimjaur Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Начи за 350к се поизфърли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Начи Зпочнах с милион и мъничко над сто и петдесет хиляди и завърших с милион и мъничко над, петстотин хиляди..... Нещо..., някой....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 На 1-во ниво дава супер малко пари за фрагове, горе-долу половината на това, което се прави на 3-4 ниво. Затова малко ти не вярвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) Сигурно няма да ми повярваш и, че на първо ниво може да се излезе от мисия с петдесет и кусур хиляди без батъл трофис? Нищо, де.... Edited February 1, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Гадине, само ми трябва още една краста. А симулаторите, в ранните детски години ми бяха меко казано страст. Имаше сериозен период, в който реално обмислях възможностите да стана пилот на изтребител, които бяха разбити, като почнах да раста. А захапя ли я вашата краста, след две седмици ще трябва да обяснявам, че наистина ми трява флайт стик за няколко стотака... И че е много важно да прекарам всичките си свободни часове впил втренчен поглед в екрана и пуцащ по вражеските изтребители.Та съм без лоши чувства, казах го на майтап Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Ми не ти вярвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Ми не ти вярвам. Ми хубу Ама на тия карти, на които ме пуска сега има и такива с по 40-50 лайт виекълс, а с осем двеста и петдесет килограмови бомби спокойно се прави мултистрайк х11... х13. Като го направиш тоя номер два последователни пъти и.... ще се учудиш колко пари дава. Отделно, че с хеви файтъра ми дава по 980 за фраг Та продължавай да не вярваш.... Пешо, ръчка ти не требе. Аз от както скапах моята, цъкам само с клавиатура и плъшок Вярно... малко по-труден е прицелът, както и съм по-тромав в маневрите, ама пак бая народ успявам да натръшкам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Пусни скрин. Аз съм скептик. Освен много да са променили играта, откакто съм цъкал ниски нива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Амии тегаво си е на ниските,ако играеш с друго различно от бомбър или тежък файтър Сега мъча хамериканските с 2000 патрона не мога да сваля нищо.Стоя им на гъза постоянно и пак не става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 (edited) Амии тегаво си е на ниските,ако играеш с друго различно от бомбър или тежък файтър Сега мъча хамериканските с 2000 патрона не мога да сваля нищо.Стоя им на гъза постоянно и пак не става С малък калибър се стреля само по двигатели, кабина и ако случайно знаеш за този модел самолет, там където са му резервоарите. Аз с две седем милиметрови картечници правя по два, по някога и по три фрага без презареждане. Танасе, клавиатурата ми няма бутон PrScr. Някаква мултимедийна е... Или Мс офиска... Има всички копчалъци за плейър, както и всякакви уиндоуски бутони, че и нещо като вградена мишка, ама си нямам принт скрийн. Edited February 2, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 F12 ти е дефолтски бутон за скриншотове в играта, доколкото си спомням. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Задължително ще го ползвам! Одеве направо избеснях, че нямаше как да снимам едни шестима мераклии, дет ми висяха на трътката, от които бутнах петима, а шестия ми го взе скуад аверчето И аз ли съм бил същият пациент, когато съм започвал да я играя тази игра..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 И аз ли съм бил същият пациент, когато съм започвал да я играя тази игра..... Ти и сега си пациент бе, тиху ся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Много е тъпо да застанеш между Bf-110 и неговата жертва. И нашия и другия станаха на трески , бахти животното е тва. Първи ранк самолет хем, не е като да е 3-ти, 4-ти. Истината е в скапаните немци, тва е положението засега. Ще наблегна на дойчовците и на британците. Руснаците гол да го барат. Бтв, не е невъзможно да се правят толкова кинти, колкото Гадо казва, но само при положение , че печелите мисията. Аз днеска само греди, супер слабаци. Поне направих доволно фрагове и си развих самолетите. С ранк 1 самолети само, съм стигал 22К силвър макс, при не особено силна игра от моя страна. 7-8 фрага и граунд някакви ударени и асистенции и тям подобни. Абе като се наредят разни бонуси х3, х7 и т.н., пада пачка. В същия момент ако направиш 10 фрага примерно и загубите мисията няма и 20К да хванеш. Въпрос на тиймплей ама иди обясни на идиотите, че трябва в крайна сметка да спечелим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Обяснявай го на Танас-Вожоядец това.... От както се хванах с швабите, наистина започнах да се забавлявам с тази игра.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Аре само да не ме занимаваш Ред. И тва е от времето, когато още не се развиваха самолетчаа, а екипажи само. Edited February 3, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 И? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Да не ми обясняяш кви били немчорята. Знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Нищо не знаеш, явно.... Направи си нов акаунт (не е забранено, проверих) и ще се светнеш в момента за какво иде реч. П.п. Въпрос за 10000$ ! Колко пари ти дава фраг, направен от гънърска позиция на Ю-88а-4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Тва е било на пач 1.35 ва да не е и от по-рано Аз тогава развих малко немските до 3ти ранк.Може би един от най-добрите самолети е FW-190 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Последната беше мнооого добра. А Танас може да смучи гномски топчета! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Танас няя го занимаваш с глупости близките 3 седмици. Отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Мисля да се включа да играя може ли да ми препоръчате с коя нация,и други съвети няма да откажа.Много съм зелен още . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 Направи туториалите даваха бонус лъвове до колккото помня За нацията:в момента германците са най-добре.Гадо и Килъра играят шваби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts