gado Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Пешка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ми само тя носи толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Мен нещо не успяха да ме натоварят пешките, освен първата (дайв бомбърът). Сега си правя джуро с Ил-10 мод. 1946. Като ми свършат бомбите и докато се зареждат новите, трепя по някой и друг файтър или бомбър Като изгрухам и Миг-9, пак ще се върна на джетовете. Впрочем... Как става тази работа, дето в някои игри се мяркат по един-два джета, а всичко останало е витлови? Аз като се качих на Ил-28 и над 90% от вразите в играта бяха джетове, въпреки, че на мен всичко останало ми е витлово..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Донякъде е и по боен рейтинг, не само по самолети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Рече човека, дет не я е пробвал... Пробвал я е преди тебе. И надлежно я е изтрил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Донякъде е и по боен рейтинг, не само по самолети. В какъв смисъл? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 В смисъл - за последния месец или последните 10-20 игри го разпределя, още не съм го разбрал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Със сигурност са пипали баланса, но нещата все още са много анални.... Руснаците са ги върнали на старото ниво, но са бъфнали всички останали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Тц. Месерите са ги дигнали много. За пореден път го забелязвам. Пипали са и наземната техника. Преди с 2-3 132мм ракети потапях товарен кораб, сега не мога. Десантните съдове - също. Можеше да се свалят с 7,62мм, сега няма начин. Средните танкове вече почти нищо не им се случва от 100кг бомба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Немските самолети, верно късат глави в момента. Як-овете, мааалко по-добре или са на старото си ниво, но пък с бъфа на останалите , нещата не са много по-добре. Американскитре също са бъфнати. Друго не вдявам. Как така се случва , че с руските самолети, прицела ми бяга. По-високо ниво на екипажите , дрън-мрън и все пак няма уцелване. С английските се играе много по-лесно , бахти случая. Вчера със Спитфайър Мк IIb изкарах цяла игра доминейшън, 22 асиста и 7-8 фрага , че чак успях и една две граунд единици да бутна. Еми това кога стане с някоя руска машина, гъзъ зелен ще си боядисам и голо хоро на площада ще играя. Засега оставам на англичаните и тук там някоя игра с руснаците и така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Оххооо добре,че имам развити немските Сега ще вляза да попуцам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 И аз забелязах нещо подобно - Ишака е станал по-маневрен, но и по труден за управление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Да за тва ей ся с Весо ни разцепи един такъв Ишак Най-тъпото е как на ранк 2 пуска някви с fw190 и Yak 9P... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Кога тва? Аз от 1 час съм в играта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2015 Author Share Posted January 31, 2015 Ми нямаше те, когато ние играхме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Пичове, истината е при швабите!!! Не съм се кефил така на играта от не знам си кога.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Те в началото пак си бяха бая напомпани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Бал съм го! Кеф ти прицел, кеф ти огнева мощ още от началните самолети, кеф ти маневреност.... Въпреки, че за специално чесане на крастата, може пак да се пускам в одевешната окомплектация... (с многото джетове в играта) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 БФ-а кое му е маневреното той е BnZ.Вчера си пробвах швабите,да има разлика с джу-87 им пукам кофража Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Bf 109 си е много добра машина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 БФ-а кое му е маневреното той е BnZ.Вчера си пробвах швабите,да има разлика с джу-87 им пукам кофража Ако не умееш да използваш и комбинираш различните начини за маневриране, всеки самолет ще ти се струва като каруца. Задкрилките освен за излитане и кацане, вършат чудна работа и в маневрирането. Предполагам си забелязал, че имат едно т.н. Бойно положение? В това положение скоростта на машината пада за сметка на маневреността. Пробвай някой път в момент на лупинг или вираж да ги превключиш за момент (в самата върхова фаза на маневрата), като през това време спреш форсажа или направо намалиш газта. Самолетът се завърта почти на място! После отново вдигаш задкрилките и форсираш. Пробвай го този похват и на Уелингтона от който толкова мрънкаш и ще се убедиш, че машинката при умело управление може да бъде доста трудна мишена, пък дори и да е толкова бавна Впрочем, тези чалъми дават и основното преимущество на витловите машини над реактивните Онези може и да са адски бързи, но точно заради ускорението и скоростта си са доста НЕ маневрени. Един вид, ако се случи да завържеш догфайт с някой джет и онзи няма достатъчно акъл да използва скоростното изнасяне и последващо нападение, ами вместо това се впусне в маневриране, всички шансове са на твоя страна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Галине,вожа да гвачиш! И да се не наситиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Spam thunder... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Пешо, си глеаш работата. Заради умелото намесване на малкия проказеник сега си свалям HMM III HD edition - поне там няма как да ми насере пилотажа... Галине, наистина няма разлика колко самолета имаш на 2-ро ниво, щом одеве на мен ми пусна един с Як-9.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) Танасе!!! Пиле мамино! Един да имаш на второ ниво и работата става дълбоко анална ако останалите ти са кукурузници! Щот преди да се усетя, че съм яхнал едно Фоке (лвл2), два пъти ме разпорваше Як-9К! Сеш са, нали!? А като се върнах на изцяло първо ниво, нещата си дойдоха на мястото. 350к, само със самолети първо ниво и само за днес... При това за два или три часа.... Ще се научиш и ти, ама ще е по трудния начин. П.п. Пешо, огромна част от разговорите тук са продължение на започнати такива в чата на играта, така че пусни въздуха и бъди раат... Ако толкос ти се ще да разбереш за какво иде реч, регни се, дай си ника и ще си в далаверата Edited February 1, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts