Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Цъкнал си си една злобарка.... Ей до ся бяхме с Весо вътре, ама Бай Танас, Изтъкнат ********, никъв се не появи.... Ай, щот ми трябват още три левела да те стигна, а ужж беше в космоса над мен :))

П.п. А ми трябват и още стотина хиляди RP за да се сдобия с Ил-28.

П.п.2 Ти си падаш по щурмовиците по принцип..., пробвай Ил-10, мод. 1946. Ей тва говедо няма сваляне при умел пилотаж и развит екипаж.

Имат нещо общо..., нали?

..или пък с 88-мицата...

Това, което си показал е Ju-57 и е прост транспортен самолет.

Атанасе! Бай.... този, стигнах те на левели, да та онодя в авиаторския ректум. Давай вече със сериозните левели и машини да правим тиимплей и кинти/RP, че ми писна от лЕвади....

Имам още едни къде девеесе хиляди RP да събирам за тази гад :

Деа... Яд ме е, че рисърчнах онова недоразумение, реактивния Як, а не ил-а или МиГ девятката....

П.п. седнал съм върху едни почти два милиона Сл и чекам ли чекам да ми излезне тази машинка.... А помеждувременно пръснах маса кинти да купувам ненужни машини за да съм готов за МОМЕНТА.....

П.п.2 А ей на този момък, шапка му свалям!

Edited by gado

Аз, ама по-към после. И мисля да играя точкаджийски игри, щот ми трябват още 40к РП. Че много криво така дет имам над два милиона и нямам какво да ги правя, а на Як-15 никога няма да се кача.

П.п. Няма по-смотан самолет, майна!

Edited by gado

Кво ми е ояденото? Ей ся, като се кача на Ил-28 и ще фръкне едното милионче от раз... А примерно са мо за да си купиш МиГ-15Бис ти трябват едни милион, седемстотин и петдесет хиляди, както и още половин милион за обучаването на екипаж ;) МиГ-9, който ще ми е следващият самолет също ще ми дръпне милион с екипажа....

А само като си помисля, че имаше момент, когато за парите, дето давам при едно зареждане на бомбардировача с бомби, си купувах самолет....

Edited by gado

Взех го!!!

Егати... Всеки дръзнал да си вземе реактивен самолет го чака една, доооста неприятна изненада, ама ще ви оставя сами да си я изживеете :lol:

АХХАХАХАХАХА 1 хит и си гг тва ли искаш да ми кажеш :D

аз скоро реактивен самолет няма да докопам :( 

Edited by kotora

Съвсем не.... Това, колко хита ще отнесеш преди ГГ-то си зависи само и единствено от това с какво те помпят ;)  Двата ми Як-а разкостват който и да е самолет с до три попадения на 37 милиметровите. А и този Ил е въоръжен с 2х2 23 милиметрови, скорострелни от които предния чифт го управляваш сам. А с подходящите амуниции става и доста смъртоносен, та хич не е лесен противник.

Изненадата е друга... Купи си дори и само един реактивен и сам ще разбереш :))

Атанасе, както вече казах - Може да ядеш косми. Официално съм тридесети левел, а ме водеше с двадесет и четири, ако се не лъжа.....

И, да.... момчета, ако ще скачате на реактивни.... избирайте много внимателно по-добрия изтребител (за отделните нации) защото адът е много горещ (аз в момента съм там)!

П.п. Самопровъзгласявам се за топ гриндър!

Edited by gado

Аз се заиграх малко с англичаните. Хърикейна и Спитфайъра хич не са зле. Това което ме зарибява при тях са бомбардировачите им. Имат добри машини. Мисля да пробвам с два екипажа бомбъри и три файтъри. Бомбъра освен стрелците и граунд-а друго интересува ли ме като развитие на екипажа ?? Трябва да се цикли, че мноо скъпи стават самолетите както отбеляза Гадо по-нагоре. Има игри, дето ако нета ми е зле съм почти на минус ебаси.

Бомбардировачите са им яко вгъзъ. Тоя wellington е най-бавната каруца в играта.Единственото хубаво нещо е че има 3 тона бомба :) 

Йермолаев - 2 АЧ е с пет тона бомби. три по 1000 и четири по 500 ;) Спокойно се пускат всичките, право в десятката на която и да било база. А бавнотията е плюс при бомбърите, ама няма как да ме разберете. Спасението на каруците е във високото, а не в пикирането и не бива още в самото начало на атаката да се фърлят всички, дет се вика - Юруш на маслините... По-добре е да се поизчака, като се набира височина над собствените бази и като се направят 5км, тогава да се тръгва в атака. Не за друго, ами щото има педали кат мен, дет качват с файтъра на 4-5 км над базите си и само чакат да им дойде блюдото с крехко бомбърско.... Само дето по някое време им писва и ходят в ниското да се пуцат. А и съм забелязал, че дори и Як-9УТ, дето ми е най-мощният двигател се задъхва в стръмното катерене на над пет километра и половина.... Просто динамиката му липсва и имам чувството, че повече от половината му кончета измират от липсата на кислород.

Но каквото и да си говорим, оцеляването на бомбъра в аркейд си е въпрос и на огромна доза късмет. Ил-28 е адска машина, пъргава и маневрена колкото хеви файтър или щурмовик, а си е бомбър и въпреки всичко е относително лесна плячка. Веско одеве видя как седят нещата в сегашната ми лига :))

Начи в момента Як-овете са тотален кенеф и никой да не спори по темата. Язък за толкова фармене, ебахти зора. Не може с английските да правя по 5-6 фрага всяка игра, а с Як, само по един и един два асиста. Клецам с английските докато не оправят руските, мамицата им.

Кво мрънкате, бе!Як е овърпауерд! Това е доказано от хилядите мамини и таткови кредитни карти на стотиците хиляди английски  и американски марсолояди! А аз си мислих, че срането върху собствената муцуна е български патент.... Ми...., не е! Руснаците също го  използват мощно този приом. Ама сладко да им е .....   С радост ще ги приветствам в редовете на българската нация ;) 

Копелетата нещастни няма да видят и една стотинка от мен, въпреки, че се бях замислил за малко голдън игъли.....

Да ходят да смучат гномските американски чурки и нека бъдат щастливи.....

П.п. какво ли не прави парата.......