gado Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Хех..., нърфът на Як-овете се състои в това, че вече се палят от нищо и един път запалени... изгарят като свещички. Преди поне имаше известен шанс да се самоизгаси. А снощи станах участник във възможно най-малоумно загубената битка, която трябва да влезе в наръчниците за това - Как не бива да се играе тази игра! Битката беше тип - Доминация, картата - Пелеу. Както си ми е навик, взех тежката артилерия и отлетях да пазя нашите кораби от противникови щурмовици и бомбъри. Заформи се страхотна битка, тиймплеят беше на ниво, противникът загуби всичките си разрушители, транспорти и патрулки, а на нас ни бяха останали девет кораба. Абе изобщо, теглихме им як пердах и вече си мислих за деветте ми фрага и един загубен самолет, какви ли батъл трофис ще ми кихне играта, когато видях, че никой от нашите не си беше направил труда да завземе нашето летище.... Пет секунди по-късно хелт барът ни се доизточи и мисията беше обявена за загубена. Та така мили деца... Няма значение колко сте добри, колко фрагове сте направили и как сте нашокали репата на противника, ако не сте си завзели летището. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Тва с гасенето избщо не ме учудва.Английските паркетници сичките горят до разпад Единствения начин е.Гасиш маторя и пуснаш право надолу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Аз довечера мое да се пробвам да вляза да цъкнем евентуално. Само тряя си заредя каменарка, че още не мога да изплакна вкуса от английската помия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Той се е набил на дълбоко в сетивата ти Аз пак ще ходя да блъскам във фитнеса та ще пасна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Имам 3 кубика дърва на село, ела да помогнеш, вместо да ми се халосваш по разни фитнеси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 А аз имам едноо... черясло за клане. Мое да дойдете да го държите, докът го коля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Пинсети и микроскоп да носим ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Бе Танасе цепи си ги ти имаш нужда Щом е за ядене ще дойдем да го държим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Пинсети и микроскоп да носим ли? Цъ! Брезентови ръкавици и по още един чифт ръце, че е голямо добиче Бе Танасе цепи си ги ти имаш нужда Щом е за ядене ще дойдем да го държим Я виж, Танасе, Кольо как знае..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Ти убуу каза за ръкавици, та се сетих, че немам.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Плюй си на ръцете тогава и идвай да го държиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Мба. Ша абя пинсети за глупости. И оптиката на микроскопа се търка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Впрочем, сипах си бира и се мятам в мелето, че ми трябват още три левела за стоте хиляди, а първият ми джет напиня да излиза, със страшна сила при това! Не, че не съм седнал върху едни 500к заради него, ама инвестицията която ще изиска е твърде голяма.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Аз още не се напиням за свръхзвуков. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 (edited) Вие сте ненормални А аз съм още 3то ниво или 4то Edited January 8, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 (edited) Хех... Аз направих 24-то И тази вечер подобрих личния си рекорд и направих 13 фрага, плюс изнесено летище Горд съм от себе си (жена ми рече, че бесовете надничали от очите ми) и ще си сипя една.... между 13 и 18 годишна ракийка.... П.п. А, да... Отново на Пелеу, отново никой не ебава да взима летището ни и отново само аз пазя корабите.... Тия що не вземат да си нагънат кредитните карти на нещо с повечко ръбове и не си ги натикат в аналните бурии!?! П.п.2 Да! Станаха 750к. Явно ще се купува джет и екипаж в момента в който излезнат! П.п.3 Як-овете не гаснат, освен потопени под вода! Edited January 8, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Пейлейлу се казва острова Аз евентуално в събота ще играя като съм си в Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Ху гивс а шит, как се казва... Важното е, че тази вечер отново се СЛУЧИ! ДВА пъти при това! Като първият път аз самият тръгнах да се приземявам, обаче един посранко с оакано Фоке А ме изпревари (по-бързо е просто), аз се издигнах, обаче оня не можа да вземе летището.... Естествена още маса гомнарчета се изреди да каца (в последствие се оказа, че е било без успех), а аз отидох да вардя корабите....... Е...., не моа, майна.... Edited January 9, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 (edited) Аз съм ги капвал 100 пъти тия летища.Просто са мега злета и не могат да се усетят,че някой го е капнал edit:Баси аз докат дигна лвл 4 Edited January 9, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) Както и да е.... ЮОказва се, че реактивните самолети от това поколение са егати и изгърбените камилчета.... Просто няма сми! Само да го купя онова недоразумение (колкото за . Джет пауерд) и отивам на германците.... Егати и машините, дет имат на четвърто и пето ниво... П.п. А, да! С последния пач руската авиация е навряна в кучи гъз, най-отговорно го заявявам това! Дано се усетят какво лайно са изсрали и вземат да пооправят баланса. Edited January 9, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 (edited) Айй Малко им разпорих кошниците,а не бях играл от 1 месец edit:Трябваше да си купя всички самолети,че да мога да ида на tier 4 нали ? Typhoon MkI добър ли е ? Edited January 10, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Егати... Тва да имаш милион и половина и да не можеш да си харесаш самолет.... Впрочем, днес направих и - The Seventh Deed - 250к. Направих и 25-ти левел, още 100к, хакнах и едно голдън виктори (левел 1) - 50 златни орлета... Мисля, че беше един добър ден за мен, пък колкото и да е нърфната съветската авиация... П.п. Някой да знае някъде по форумите на Гайджин да има инструкции за летене с реактивните самолети? Дейба и каруците, саморазпадат се ако направиш някоя щуротия при скорост над 550-650 км... Решил съм да се мятам направо на джет бомбър, ама още не съм порастнал за пробния полет и въпреки това, подозирам, че и от него ще остана яко фрустриран Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Аз си докарвам отравяне с алкохол в промишлени количества. Играта може утре да я барна, за час-час и половина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 12, 2015 Author Share Posted January 12, 2015 Кат ти свърши капацитета на черния дроб ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Вече знам кой ще е следващият ми самолет! Ил-28! Две 23-ки на носа (управлявани от пилота) и две 23-ки на трътката (управлявани от AI). А, да... Една бомба - 3 тона Изкачва се като изоглавено това нещо и вдига 650-700км, буквално за секунди и има маневреността на трето ниво файтър. Интересното е, че джет файтърите на МиГ и Як нямат такова ускоряване и не катерят така добре, а специално МиГ-ът също е с два двигателя. Очертава се звездната ми селекция с руснаците да ми е Ил-28, МиГ-9, и Як-овете 3П, 9П и 9УТ. А специално тия последните два ако имаха скоростта на хайабузите от това ниво, щяха да са най-смъртоносните животни в тая игра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts