Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

Хех..., нърфът на Як-овете се състои в това, че вече се палят от нищо и един път запалени... изгарят като свещички. Преди поне имаше известен шанс да се самоизгаси.

А снощи станах участник във възможно най-малоумно загубената битка, която трябва да влезе в наръчниците за това - Как не бива да се играе тази игра! Битката беше тип - Доминация, картата - Пелеу. Както си ми е навик, взех тежката артилерия и отлетях да пазя нашите кораби от противникови щурмовици и бомбъри. Заформи се страхотна битка, тиймплеят беше на ниво, противникът загуби всичките си разрушители, транспорти и патрулки, а на нас ни бяха останали девет кораба. Абе изобщо, теглихме им як пердах и вече си мислих за деветте ми фрага и един загубен самолет, какви ли батъл трофис ще ми кихне играта, когато видях, че никой от нашите не си беше направил труда да завземе нашето летище.... Пет секунди по-късно хелт барът ни се доизточи и мисията беше обявена за загубена.

Та така мили деца... Няма значение колко сте добри, колко фрагове сте направили и как сте нашокали репата на противника, ако не сте си завзели летището. :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Тва с гасенето избщо не ме учудва.Английските паркетници сичките горят до разпад :D Единствения начин е.Гасиш маторя и пуснаш право надолу.

Аз довечера мое да се пробвам да вляза да цъкнем евентуално. Само тряя си заредя каменарка, че още не мога да изплакна вкуса от английската помия.

Имам 3 кубика дърва на село, ела да помогнеш, вместо да ми се халосваш по разни фитнеси.

А аз имам едноо... черясло за клане. Мое да дойдете да го държите, докът го коля.

Пинсети и микроскоп да носим ли?

Цъ! Брезентови ръкавици и по още един чифт ръце, че е голямо добиче emoticon-0133-wait.gif

Бе Танасе цепи си ги ти имаш нужда :D

Щом е за ядене ще дойдем да го държим ;)

Я виж, Танасе, Кольо как знае.....

Впрочем, сипах си бира и се мятам в мелето, че ми трябват още три левела за стоте хиляди, а първият ми джет напиня да излиза, със страшна сила при това! Не, че не съм седнал върху едни 500к заради него, ама инвестицията която ще изиска е твърде голяма....

Хех... Аз направих 24-то :))

И тази вечер подобрих личния си рекорд и направих 13 фрага, плюс изнесено летище :D Горд съм от себе си (жена ми рече, че бесовете надничали от очите ми) и ще си сипя една.... между 13 и 18 годишна ракийка.... :shy:

П.п. А, да... Отново на Пелеу, отново никой не ебава да взима летището ни и отново само аз пазя корабите.... Тия що не вземат да си нагънат кредитните карти на нещо с повечко ръбове и не си ги натикат в аналните бурии!?!

П.п.2 Да! Станаха 750к. Явно ще се купува джет и екипаж в момента в който излезнат!

П.п.3 Як-овете не гаснат, освен потопени под вода!

Edited by gado

Ху гивс а шит, как се казва... Важното е, че тази вечер отново се СЛУЧИ! ДВА пъти при това! Като първият път аз самият тръгнах да се приземявам, обаче един посранко с оакано Фоке А ме изпревари (по-бързо е просто), аз се издигнах, обаче оня не можа да вземе летището.... Естествена още маса гомнарчета се изреди да каца (в последствие се оказа, че е било без успех), а аз отидох да вардя корабите....... Е...., не моа, майна....

Edited by gado

Аз съм ги капвал 100 пъти тия летища.Просто са мега злета и не могат да се усетят,че някой го е капнал :D

edit:Баси аз докат дигна лвл 4 :( 

Edited by kotora

Както и да е.... ЮОказва се, че реактивните самолети от това поколение са егати и изгърбените камилчета.... Просто няма сми! Само да го купя онова недоразумение (колкото за . Джет пауерд) и отивам на германците.... Егати и машините, дет имат на четвърто и пето ниво...

П.п. А, да! С последния пач руската авиация е навряна в кучи гъз, най-отговорно го заявявам това! Дано се усетят какво лайно са изсрали и вземат да пооправят баланса.

Edited by gado

Айй YV9WpXz.jpgМалко им разпорих кошниците,а не бях играл от 1 месец :D

edit:Трябваше да си купя всички самолети,че да мога да ида на tier 4 нали ? 

Typhoon MkI добър ли е ? 

Edited by kotora

Егати... Тва да имаш милион и половина и да не можеш да си харесаш самолет.... Впрочем, днес направих и - The Seventh Deed - 250к. Направих и 25-ти левел, още 100к, хакнах и едно голдън виктори (левел 1) - 50 златни орлета... Мисля, че беше един добър ден за мен, пък колкото и да е нърфната съветската авиация...

П.п. Някой да знае някъде по форумите на Гайджин да има инструкции за летене с реактивните самолети? Дейба и каруците, саморазпадат се ако направиш някоя щуротия при скорост над 550-650 км... Решил съм да се мятам направо на джет бомбър, ама още не съм порастнал за пробния полет и въпреки това, подозирам, че и от него ще остана яко фрустриран :(

Аз си докарвам отравяне с алкохол в промишлени количества. Играта може утре да я барна, за час-час и половина.

Вече знам кой ще е следващият ми самолет!

Ил-28! Две 23-ки на носа (управлявани от пилота) и две 23-ки на трътката (управлявани от AI). А, да... Една бомба - 3 тона :punk  Изкачва се като изоглавено това нещо и вдига 650-700км, буквално за секунди и има маневреността на трето ниво файтър. Интересното е, че джет файтърите на МиГ и Як нямат такова ускоряване и не катерят така добре, а специално МиГ-ът също е с два двигателя.

Очертава се звездната ми селекция с руснаците да ми е Ил-28, МиГ-9, и Як-овете 3П, 9П и 9УТ. А специално тия последните два ако имаха скоростта на хайабузите от това ниво, щяха да са най-смъртоносните животни в тая игра :))