gado Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Веско..., като ти дойде време за 3П-то и за следващото ниво, тогаз ще ти светне всъщност колко важни са силвър лайните в тази игра На мен 9П-то, покупка, екипаж и първи ъпгрейд (след три срещи) ми струваше цифром и словом - 300к + 86к + 15к = 401к. И това е относително ефтинко, щот като гледам нататък кво се задава като харч А от фрагове да ти кажа, до сега 3П-то ми дава най-много кинти, цели 1250 (на фраг)! Аре сметай как се купуват и ъпгрейдват избочените машинки с подобни приходи от хайтър. Е... винаги има и минималната вероятност да ти подарят (по неясно каква схема) батъл трофис от да речем 100к, ама на мен до сега това ми се е случвало 3 пъти, общият ми оборот надминава 3 милиона (по спомени). И като си говорим за постъпления от фрагове, не изпускай момента, че от тях се отчисляват автоматично ремонтите и презареждането на машините! Които към тозе момент може и да ти възлизат общо (за всичките от ескадрилата ти) на 2-3-4к, ама от един момент нататък стават по 10-15-20к. Смятай що гад трябва да разкостиш, та да ти излиза хисапът и да имаш и нещо на страна, за следващи машини.... Edited December 29, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Ми аз реално в момента съм с 20к лъвове след всичките харчове. Ще бича малко айляк, много хакери, да им еба пичката лелина... Одеве гръмнах 3-ма от нашия отбор, щот бяха с хакове. И чак ми се пънат, що съм ги свалил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Така, де... Ама с тежък бомбър тия се правят от мисия, а дори и повече, чисти при това То не, че и аз с магарето не мога да направя 3360 от фраг, ама първо трябва да бутам само такива с по два левела над моята фъркалка за "Херкулес" - 2000с.л, второ, трябва да ги бутам с ракети за "Ънгайдет" -500с.л. и към това прибавено стандартните за моето самолетче - 860с.л. Ама се сещаш, че това обикновено става с много сериозна клизма, огромна доза късмет и извършването на редица шамански ритуали.... Инак всичко живо щеше да се вее на тази машинка и щеше да играе по тази тактика. Та мисълта ми е, че сигурното си е сигурно (стига да не ти порнат задника преждевременно с бомбъра), а забавното си е забавно. Edited December 29, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Някой за един въргал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Ей ся влаам... Само ди си приготвя бирата, дет са вика - На една ръка разстояние.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Какъв беше тоя пач днеска, направо прееба играта та не може да се играе. Лаг ужасен, нисък фрейм рейт, няма прицелване баси ужаса. Намалих екстрите на графиката, пак ужас. Дано оправят нещата, че няма игране в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Нищо му нямаше бе, Весо. Пачна си се и после направих една мисия с 10 фрага срещу две мои машини и три изнесени противникови бази. Вървеше си по масло...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Не вярвам на всички компютри да върви еднакво Аз съм с Радеонче, та може и да не харесва радеончетата новия пач, де да знам. Лаптопа си е наред , проверих го дет се вика, бачка си. Бе ще се чуе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Де да знам... Аз освен редки гличове (които в снайпер мод са особено дразнещи), други проблеми нямам и не съм имал. Но и това го отдавам на факта, че огромна част от изчисленията се правят от клиентските машини и при смущения в мрежата няма начин да не се случват такива работи. П.п. Пък Гайджин нека продължават да обясняват как всичко се правило от техните сървъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 (edited) Сега ще пусна да ъпдейтва. За по-сигурно четете дев-форума и техните блогове, там хората отговарят коректно, не като плюнките в базовия форум, дето първо разправят, че хаковете били трудни за оправяне, след това, че било похвално от страна на потребителите, че се интересуват и накрая, че тая игра нямала хакове.... За коя версия иде реч? 1.45.10.35? Edited December 31, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Да му бера лайката..., как пък днес три мисии ще направя по десет фрага и после отново ще започнат гличовете и лагът!?! Тия педали няма ли да се спрат да бъзикат по работеща система и да я съсипват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Не знам, аз на карък го карам днеска.... Една игра не случих с отбор. И си спомних, че преди да вкарат вторичните бази, летищата се възстановяваха и беше тегаво да ги бутнеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Аре, ве! Някой...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 До ся бях вътре, чумо недна. Аре, идвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 (edited) Ту-2 е егати тежко бронираната гад и има ужасяващо въоръжение за дайв бомбър, ама за нищо не става. По-тромава каруца е и от Ермолаев и на всичкото отгоре, бомбеният му товар е смешен. Ще се пробвам да му накача и големите бомби (стига да имам нерви) и да видя дали с добро прицелване ще сваля база от раз. Ако не става, пращам го в резерва и пак вадя ермолаевия с избочените мотори и петте тона. Edited January 2, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 А по-тровама каруца ли е от wellington ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Май са на кантар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 http://fishki.net/1236217-desjat-interesnyh-faktov-o-legendarnom-ishake.html Десет интересни факта за легендарния "Ишак". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Невероятен самолет Никоя друга фъркалка не ми е правила такъв кеф, като тази. А и не на последно място, двете двайски тип ШВАК с които е въоръжена я правят много сериозна заплаха дори и за изтребители с две нива над нея. Скоро се зарових из форумите на Гайджин и разбрах що така, като съм с нея, бая народ се чупи да бяга.... Тия, дето не са развивали руска авиация като чуят ШВАК и се посират... Даже има бая сериозно мрънкане да го нърфнат този самолет, че бил овърпауър (смешници). Това ми е и машината, която с най-голямо нежелание изпратих в резерва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Те мръхтят срещу руските по принцип, особено отначало много бучаха. Лаг серията ги скопиха. Иначе 5ФН и той е с 2х20мм ШВАК, ама... Пеераси. Edited January 5, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Е.... То след новия пач и Як-ът не е това, което беше.... Въпреки, че ако нещо плаче за скопяване, то това са Фокетата А, Б, Г... Само, дето това с тия нърфове е абсолютна простотия, понеже трябва да се придържат максимално близо до характеристиките на оригиналните самолети. П.п. Впрочем, мисля да цъкна две-три мисии.... Edited January 5, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Фокетата също са порязани. Спитовете - и те. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 ми да им еба майката Спитовете са от картон.Колко повече може да са зле ??? FW ли е фоке? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Фоке - Вулф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Сега сравних - орязани са и Ил-овете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts