Grimjaur Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Имах предвид самолетите. Иначе за бягане - според релефа и където има най-малко противници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 Оказа се,чеза следващият самолет ми трябват 320к,а аз имам само 160 и нещо не съм в настроение да гриндя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 Излезна новият пач http://warthunder.com/en/game/changelog/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Да, вече разцъквам...Ама тая мисия с наземната техника е ебаси айляка...Мина 3 пъти с бомбардировача от единия до другия фланг и обера макс фрагове. Даже не си играя да свалям самолети, бордовия стрелец има тая грижа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Которе, дай да направим гилдия или нещо от тоя род да цъкаме заедно, че ми писна да играя с неориентирани типове, дето нямат никаква тактика, а го карат само за фрагове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 (edited) Еми ок Аз почнах да разцъквам HB,но пък там играя с швабите.Само,че ще почвам по-сериозно да цъкам чак след 28ми до тогава имам изпити да взимам и ще летя към Германия edit:Трябва да покажеш как точно се бомбандира,че съм малко зле Edited June 23, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 (edited) Има цели туториали За останалите - пуснаха първите снимки на наземна техника(танковете Шърман и Тигър).Време е вече да започнат да се развиват конкретни стратегически мисии и атаки, а не само да се фрагва Edited June 27, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 (edited) Между другото аз започнах да играя HB.В едната даже направих 2 кила И спечелих към 15к Lions. edit:На тоя пич му бях гледал някви туториали преди. Edited June 27, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Историческите са яки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Вчера зарибих и аз играта. Доста е приятна и забавна, управлението е добре. Играя с мишкла и клавиатура, не съм пробвал с пад и джойстик още. Получават се доста добри битки, графиката е приятна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 (edited) Сега смениха малко геймплея, има повече опции за вдигане ефективността на самолета и оръжията, по-реалистично е. И разбира се - някои неща са платени :/ Но пък има повече стимул за победа(повече кинти - по-хубаво оръжие). Все още обаче масово преобладават фрагаджиите, игра в екип(ескадрила, прикритие, подсигуряване) - много рядко. Ред. Аз със гейм-пад още се уча да излитам Edited August 12, 2013 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 (edited) Имате ли нещо организирано, че моите тъпи приятели играят Smite и ся като излезе Payday 2, а аз търся с някой да цъкам. Вчера едно от постиженията ми беше - да ми отстрелят опашката и да успея да "призeмя" без да се разбия, доста беше яко Гледам имат добри идеи за играта - наземни и водни битки. Корабите ще са лудница! Edited August 12, 2013 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 (edited) Значи аз скоро не съм играл.Май няма и да играя,че трябва да свалям пач 2-3 гб пък интернета тука ми е ограничен до 30 гб и направо ще е мъка... Едит:Сега с тоя новия пач доста добре стана.Намалиха цените на салометите преди бяха по 150к+ Edited August 12, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Аз разцъквам с още двама приятели в ескадрила, ама рядко, че не се засичаме по едно и също време на денонощието. Търси в играта LZDAR - аз съм. По принцип се вясвам почти всеки ден за по час(ако имам време). Започнаха да вкарват и по-различни карти, като някои са наистина кофти... Между другото, като минеш курса за реалистично фъркане, можеш да си избираш от мисиите "поддръжка". Там е голяма патаклама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Хм реших да поразцъкам ама се куснах на HB с бомбандировач.Може би това е най-бързият начин за печелене на точки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Довечера ще ги пробвам и аз как са HB, до сега само на Arcade играх. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 До към 10-ти лвл аркейда е ок - запознаваш се с играта, туй-онуй..След това вече е еднообразно, става само за едно бързо разцъкване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Тия новите ъпгрейди май са по-добре.По-големи възможности имаш.Аз си ъпгрейднах всичко на един самолет и сега доста голямо мазало става.Проблема е че с тия стелт патрони трудно се цели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Харесва ми, че битките са относително кратки и изпълнени с динамика. Взех снощи двумоторния изтребител на германците и доста бие. Особено има такива дето обичат да летят срещу мен директно и ги прави на салата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Хъхъ. Аз си взех ЯК-9К, с 45мм оръдие. Трудно се улучва, но улучиш ли - не повтаряш. Сега с новите ъпгрейди на фърчалките вече оказва значение с какво оръжие си се накичил - пада скоростта, увеличава се времето за вираж и прочие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 13, 2013 Author Share Posted August 13, 2013 (edited) Хъхъ. Аз си взех ЯК-9К, с 45мм оръдие. Трудно се улучва, но улучиш ли - не повтаряш. Сега с новите ъпгрейди на фърчалките вече оказва значение с какво оръжие си се накичил - пада скоростта, увеличава се времето за вираж и прочие. Yakker Той принципно як-а си завива като кораб,но това оръдие отпред е 1 път. Сега мисля да поцъкам малко да стана 6ти ранк на германците. Edited August 13, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 На мен ми остава още малко до 10-ти ранг на СССР. След това минавам на хамериканските. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Аз като за начало мисля да си остана с германците до края за сега. Щуката е доста забавна за бомбардиране. Иначе сега напирам да вдигна до 6ти левел за Фоке Вулф-а да подпалим опашките на Спитфайърите и Мустангите. Много голямо удоволствие му доставят звуковите ефекти, особено като се разминавате по времен а битка с другите самолети. Лудница е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 13, 2013 Author Share Posted August 13, 2013 (edited) Аз нямам грам лъвчета А трябва да събера 58к.Поне не са 150 edit:Хамстер какъв ти е ника? Или ме добави Sadsleeper Танасе ти заради aircobra-та ли ще дигаш,че са големи лъкери всичките... Edited August 13, 2013 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 И аз съм Танас Адаша го добавих, довечера ще добавя и теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts