Grimjaur Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 (edited) Аха. И аз така смятам...Хеле пък ако не си развивал стрелкови умения и прочие. Кой ти зарежда половин минута ма? Red. На Як 3П презареждането ми е 40сек по паспорт, а с уменията е намалено 3 пъти. Смятай си. Edited December 24, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 (edited) Е той и моят 3Р е така. Само дето там имаш 3х голямокалибрени и нито едно малокалибрено. Сеш са, нали Докато при 9Т и 9К нещата стоят по един съвсем различен начин... Както и да речем при магарето I16 мод27 - две 7мм с маса патрони и две 20мм с чувствително по-малко боеприпаси. Освен това тия десетина секунди за презаряд, когато си посред мелето или се правиш на муха винарка в някой каньон, лепнат за задника на някоя тахтаба са адски много време и могат да ти костват не само фрага, ами и самолета. Както и да е... Универсална тактика на стрелба няма (още повече, че самолетите са съвсем различни), но разумното израсходване на едрокалебрените амуниции е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Edited December 24, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Аз 9ките ги ползвам за бомбъри по принцип. То е кат немското недоразумение с двете оръдия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Девятките са ми най-бързо развитите самолети, ама не щот само съм гаргаджийствал с тях Идея си нямаш що фрагове могат да се правят и в битките на малки височини. не мога да ти кажа колко пъти съм правил с тях х3, х4, х5 последователни фрага от нальот, но са много и на края на мисията колкото кинти от килове съм направил, три пъти повече ми дава от бонификации и стандартни ачийвмънти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 С тях имам поредни 9 фрага - най-многото ми до момента. Но за всяка карта си иска тактика и самолет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Хех... Говоря ти за изстрел - фраг в непрекъсната последователност То вярно, че това става само на доминейшъните, ама шоуто е жестоко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 При вдигането на уменията на екипажа, на какво да наблягам основно ? Предимно и най-вече и може би само изтребители имам намерение да играя Трябва ли да инвестирам точки в Skilled gunner , че иска 240 парцала ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 (edited) Скилед гънърите са ти важни само за бомбърите! Не друго, ами имаш 2-3-4-5 туретки, дет трябва да им накачиш и съответните стрелци. То и без да са скилед те пак си пуцат, ама го докарват повечко като на сватба Голям кеф е, когато AI-то благодарение на този ъпгрейд ти направи един-два кила на напористи мераклии, хем докато си летиш към някоя база (примерно) за да изакаш едни 4-5 тона бомби. Инак за изтребителите ти е важно да вдигаш всичко за пилота и всичко за наземния персонал с изключение може би на рипеър скила.... Като приоритет трябва да ти бъде рилоуд спийд и уипън майтенънс П.п. От както си напомпах гънърите и почти всичко свързано с тях, много рядко ми се налага да оставям управлението на авто пилота и да се качвам на кулите. Edited December 24, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 А вариант да си ресетна точките дето съм ги напраскал на места дето не трябваше да ги праскам, има ли ? И мерси много за инфото, ще почерпя Черпенето разбира се е опция, ако евентуално доживеем в тоя живот да пием по една ракия някога си някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 (edited) Няма такъв вариант, пич! Похарченото си е похарчено. Сега влизам за една сесия, та.... П.п. Аднах те във френдлистата, Танас също.... Edited December 24, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 (edited) Мдаа... С новите пачове са премахнали възможността да си купиш машина в момента на излизането и от рисърч, без да си купил предната.... Одеве ми се наложи да дам едни грешни 250к за абсолютна бангия, само и само да мога да си купя Як-9Р. Което е рЕзко тъпо, щото ги дадох за машина от четвърти клас с показатели по-зле от на същата от втори.... То е ясно, че цялата работа е извиване на мъдете за кинти, та да може човек да има това, което иска, ама от мен няма да видят и стотинка тъпанарите.... или поне докато не си оправят недомислиците и не се справят със сополивите хакерчета, дето обезсмислят цялата игра. Явно в момента е на мода комбинацията от невидимост, плюс спийд, щото два пъти ме изтараниха без да има (видим) самолет около мен и поне още три пъти завличах нещо, което ми променяше траекторията и ми вкарваше някакъв демидж по крилете или фюзелажа. А, да... И видях как един Дорниер взе осем километра за около две секунди, като набираше и солидно височина през това време Edited December 27, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Мда, има го тоя момент с хакерите. И аз на няколко пъти бутам някви самолети дето не се виждат Да не говорим как около мене няма хапсолютно никой и изведнъж някакъв зверски демидж и айде. Докопах се аз до Як-9 днеска, като се рисърчне докрай, ще е бясната работа. Някак си повече ми пасват яковете. Магарето мноо кекаво нещо не ме радва особено. Фармя за 3Р в момента пък да видим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Сички ли сте с руски самолети Аз развивам основно английските и малко имам развити немските,но май на тях трябва да наблегна повече FW-190 е дооста добър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 (edited) Мда, има го тоя момент с хакерите. И аз на няколко пъти бутам някви самолети дето не се виждат Да не говорим как около мене няма хапсолютно никой и изведнъж някакъв зверски демидж и айде. Докопах се аз до Як-9 днеска, като се рисърчне докрай, ще е бясната работа. Някак си повече ми пасват яковете. Магарето мноо кекаво нещо не ме радва особено. Фармя за 3Р в момента пък да видим Хехе... Аз до сега основно ползвах комбинацията магаре (2лвл) и Як-3Р(3лвл). Като съм минал и през якове 9К и 9Т, развил съм ги до дупка и... съм ги сменил.... Магарето, Веско е вечно! Комбинация от зверско въоръжение (20 милиметровите са му по-добри от на яковете, система ShWak) и невероятна маневреност. Силата му е в битките на малка височина и ограничено пространство. Вкарай го в някой каньон с повечко вража гад и глей след него какви трески и конфети остават Просто трябва да му свикнеш. Само да ти кажа, че дори и на 3Р-то маневреността е по-кофти, а той е наистина маневрена машина П.п. А, да! И ракетите на магаренцето са му задължителни! Прекрасно средство са за наказване на мераклиите за фронтални атаки или пък за тежко бронирани каруци като Дорниерите, примерно.... Edited December 28, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Аз от няколко дни не съм барал, ма ся ще вляза да пофармя малко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Мии.... Днес съм доволен от неделното разцепване! Започнах с малко под 28к, завърших с 215к... Бива! А ако сополанковците с хаковете и чикиджиите с кредитните карти бяха по-малко, направо рай щеше да бъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Сега се мъча да го подкарам под Линукс и ще тествам как се държи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 И аз съм доволен. Рисърчнах първия ранк 3 самолет и общо взето е окей работата. Проблема беше, че явно днеска беше ден на тараните и то от моя отбор хора,. Просто нямаше битка в която да ме пропуснат. В едната пропуснаха, но пък един от нашите ме отстреля , очевидно гладен за фрага. Но като махнем това, доволно понабих разни гадове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Лека-полека ще докараш до хубавите играчки Аз се чудя да си дам ли спестените кинти за повишаване на квалификациите или да си купя машинки... Май ще дигам квалификации, засега съм доволен от фъркалките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Екипажите са по-важни май май Искам да докопам Як-3Р и да видим тогава кон боб яде ли Все още не съм хепи от магарето ама да видим Не че не направих някой друг фраг с него ама лесно умирга и това е което ме тормози Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Хехе... Че то всичко умирга супер лесно бе, майна.... Къвто е да е самолета, мре от нищото, дет се вика.... Ти свикни с маневрената машинка, пък и чалъми да въртиш с нея, пък после пак приказвай.... А Як-3П в сравнение с Ла-5, Ла-5ФН има доста по-слаба броня Тъй че, сметай, та считай.... Научи се да ги караш машинките, пък тогава ще разбереш кое за къде и каква му е силата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Също така разцъкай самата игра - ще се учудиш откъде може да ти падне бонус Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Точно така. Освен това истинското правене на кинти, батъл активити, предни позиции в тийма и съответно някои благи ачивмънти се правят с бомбър Те за тва в ескадрилата трябва да се има и един тежък с четири-пет тона бомби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Абе с яковете правя фрагове , с магарето не, ти както искаш така го разбирай Аз че не съм про е ясно, но гледам с кое ми върви играта и с кое не. Бомбъри може и да пробвам някой ден, но няма да е скоро. Глердам ги нашите бомбъри каква им е играта и ми изглежда скучно. Трудно падат, верно е, но аз играя за кеф като цяло, не да направя всички ачийвмънти Понаправих и малко сингъл мисий, но май ще е до там. Засега си оставам с изтребителите и с яковете. Мисля да развия и Лавочкините, първия поне ми хареса и после забих в най-лявата колонка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Ти си знаеш Но с един бомбър, без фрагове, като изрутиш три бази и евентуално част от летище, почти на 90% си на първо място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts