kotora Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Кво е тва магаре ? Аз съм с някъв изпусталял спитфайър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Ишак ве, майна.... Рашън овърпауър.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Сложи му и ракети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Скапват динамиката, мамка му.... Инак е много забавно да бутнеш някого с ракета (щото аз за наземни, така или иначе не ги използвам) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 На мен са ми за келеши, дето се пънат на фронтална атака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2014 Author Share Posted November 25, 2014 Това не винаги помага ама най-много ми харесва като някой ми се изправи срещу beaufighter-a дето е с 4 20мм с 2000 патрона и още 4 7мм с 4000 патрона.Няма такъв кеф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Аз с Буфайтъри и Дорниери не се занимавам, ако не съм с големия Як. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Ъъъ.... Аз със мигчето пък редовно си бутах и До-та и бюфайтъри.... Верно с пет картечници ми беше, ама трите бяха 7.62 и само двете 12мм. Сега съм се прицелил в La-5Fn, тва говедо какъв двигател има, не е истина... То заради стремежът ми към него се натъкнах и на магаренцето Всъщност, вчера с магаренцето и разбрах какъв е този ачивмънт - Херкулес... три пъти го взех И никак не беше трудно.... Един откос и готово... Edited November 25, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Аз днес за пръв път налетях на чийтър. Един от неговите го разкости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 26, 2014 Author Share Posted November 26, 2014 Баси тъпите якове...4 пъти умрях от тях ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 (edited) Аре бе хора.... Къде се губите!?! И давайте да правим един български отбор, щот ми писна от сополиви и пъпчиви тинейджъри, които като чуят тактика и стратегия и започват да ровят из тълковния речник Бахти... Не е истина руснаците колко отбори са си създали със задължителното условие членовете да не са петнаесе годишни мръшляци..., или поне да не се държат като такива... Начи, ако не ми беше толкова ръждясал руският, вече да съм се аднал към някой от тях. П.п. Танасе, за какъв чиит става въпрос и как го усетиха и неговите? Edited November 26, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 One shot kill. Свали ми бронирания Лавочкин с пикливи 7,62, с експлозия. За полк/отбор искат 500 орлета, поне преди искаха, от Гайджин. Аз мисля да сменя сървъра, днес имам само една победа от 15 игри. Не се трае вече. Чупих се да псувам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 не става с псуване Аз съм в един multigaming клан.Май вече никой не играе.Ще ги шляпна да ми дадът някви права да ви добавя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Абе, не ставало с псуване.... 10 маймуняка се гонят зад един, аз пищя, че ни вземат базата, никой не го ебе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Объркла си мисията начи...На аркадното винаги е било така.На другите пък шанса да направиш нещо е по-малък.Преди там се правеха по 15к с влизането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Все едно - връщам се в EU сървъра.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Ааа е ти в кой си бил до сега Нали уж в него цъкаме ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 В RU сървъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Абе, не ставало с псуване.... 10 маймуняка се гонят зад един, аз пищя, че ни вземат базата, никой не го ебе... Те за тва и аз най-вече псувам. Повече дори и от това, че много рядко някой ебава да пази бомбърите или пък да се качи да пази от противниковите. А най-обичам, когато си заобградя някого да го разкоствам и на задника ми да виснат още десетина хлапета да крадат фраг.... Тъпанари с тъпанари.... Резултатът от подобно малоумие обикновено е един свален противник и още поне двама или трима от нашите, но от френдли файър. Като твърде често първата наша жертва в такава ситуация съм аз, като или сволочите ми натъпчат гъзъ с шрапнели или някой келеш в лакомията си се вреже в мен.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Е тия са много зле...Вчера така аз си стрелям един,който беше от моя squad ии вече съм му на гъза,и оня боклука ми го крадна.Идеше ми да се врежа в него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Аз такива ги трепя. Директно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Даа, бе.... Искам да го видя това как го правиш, докато ония ти висят на задника като репеи И е крайно време вече тия от Гайджин да направят нещо по въпроса с хаковете, щото скоро ще духат супата от къмто потребители! Гомнарчетата тотално се осраха с употребата на Уан шот кил и невидимост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Лесно, Галине. Махам се от линията на огъня(най-често - надолу) и му поря задника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 А аз да му бера лайката, се чудя сега като се кача на Ла-то, дали да му монтирам бронята или само да я рисърчна без монтаж.... Идеята ми е, дали няма да бъде още по-бърз с тунингован мотор и горивна система, но без броня? Все пак е достатъчно здрав, маневрен и добре въоръжен и ако може още повече кончета да са впрегнати във виражите и изкачването, вместо да мъкнат допълнителната броня, ще е чудничко.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Ми помага, да ти кажа. То аз още не съм дигнал мотора, ма и с бронята не губи кой знае какво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts