kotora Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Аз не мога да се спра...Няма такава размазвация. Ако пречукаш тоя, дето ти е убил партньора - награда, ако пречукаш тоя, дето те е свалил преди малко - награда, ако играете екипно - награда... Me gusta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Сега я свалям.Пичагите от клана в който съм пак играят.Та с тях може да заформим нещо Ти с танкчетата ли пуцаш или ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Още не съм развил всички самолети Като се оправя с тях, тогава ще почна с танковете. Белким, доде оправя танковете, излезе и флота. Ма ми е мерак да пробвам съпорт на танковете с авиация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Kill Cam-a на танковете е добър Направих 1 игра с тях и след това поджитках и със самолетите,но аз съм до никъде с тях Пък те са много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Ами...Аз тия дето са ми 1-ви ранг не ги развивам, че само си губя времето - те са ми още от началото на играта. Връщам се за някои от 2-ри ранг, ма не за всичките. Само един ЛаГГ имам развит на 1-ви ранг. Това е развитието до момента. Ред. Това е САМО руското развитие Edited October 14, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Ти разчиташ повече на бомбандировачите.Реалистичните битки пак ли носят повече точки или ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ами, вече не толкова. Не, не разчитам само на бомбардировачите. Зависи от мисията. Ако има бази за унищожаване, с един Уелингтън и малко успех се трупат баси точките от три вторични бази. Като свалиш и един-два самолета + няколко наземни - ето една челна тройка минимум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Аз още съквам яко с бомбандировачите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 С бомбардировач гледаш да набереш яко височина - минимум 5хил.м. Иначе си лесна плячка. Другият вариант е да си с някой от твоя клан, с изтребител да те пази. И иска време да свикнеш да се прицелваш и да определяш правилно разстоянието. Тежките бомбъри са за бази. За наземна техника - пикиращ и/или среден. Щурмовиците са някакъв оптимален вариант, но не винаги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 бомбардировач Николчо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Не ти ма! Не го ли виждаш оня, че бомбандира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 (edited) Видене глей си пиринското И вземи си я свали тая игра вече Edited October 14, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Аз си го гледам добре, а тая игра я изтрих много отдавна. Ти се научи да пишеш, капитан Рандъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Ам да, тя иска мислене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Баси, с клизма изкретах до 25-ти лвл. И то с куци самолети. Мисля да си дам малко айляк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Ам да, тя иска мислене ROFL... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 (edited) Ко викаш? И само част. Аркадната пуцалка е само за шоу. В реалистичните битки е истината, да ме прощаваш за тафтологията. Че и пианист сигурно би си счупил пръстите, а без джойстик си е жива мъка... Edited October 18, 2014 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Както вече казах, Танасе - Съкс... ама яко.... Нема значение на какво играеш, брат. Шитнята си е една и съща! Примерно - Ивенвтите са кажи-речи само за американо-английско-немски фракции. За златни орлета... няма шанс, майка, или с картата напред и кихачев или духаш супичката! Не може някакъв измислен кукурузник да ми прави напомпания бомбър бърлив и смешен, нек'си няма как да се случи в реалното... сеш'са, нали?! Иначе играта, дет викаш е мноо истинска.... Странно как с пиклив двуплоскостник правя много повече бели, че дори успявам да изкарам и цяла мисия (със сумати приземявания и презареждания), от колкото с истински бомбардировач с всичките му там кули, армор и прочее.... Абе..., одрискана история. Ще и дам на тази глупост още ден-два, колкото да видя как е с по-напомпаните щурмовици и най-вероятно ще отиде безвъзвратно в рисайкъл бина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Ми аз до сега съм плащал само 2 пъти. Всичко останало ми е само от турнири и прочие. Иска търпение, Галине, иска търпение. А и кукурузника е фурнир - него снаряда на оръдието го дупчи, без да се взривява. Ма па няма да те уча как да си лижеш задника, я... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2014 Author Share Posted October 19, 2014 Ся ниския клас самолети са паркетници за това и крилата им от 1-2 куршума стват на нищо.А пък тъпите английски самолети как се палят не е истина,а и не могат да се изгасят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Ем да. Пък и със всеки следващ ранг(и изпълнени задания) ти се откриват нови карти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Абе, я ме аднете във френд листата си, че ми писна от калтаци, дето изобщо не знаят какво правят и просто си фъркат насам - на там. Два или три пъти вече не сваля мой съекипник само защото съм му светил в зелено, а не в синьо като останалите Впрочем, към този момент мога да пукам само аркадно. Прецака ми се флай стикът и сега не мога и да си помисля за фул риъл. Никът ми е - Komrade_Bay_Hui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2014 Author Share Posted November 3, 2014 Ще я ъпдейтна утре и ще те добавя.Е full real аз никога не съм цъкал.ЦЪках тия вторите дето пак можеш да си сменяш камерата,а не си само в кокпита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts