Jump to content
BulForum.com

War Thunder

kotora

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз не мога да се спра...Няма такава размазвация. Ако пречукаш тоя, дето ти е убил партньора - награда, ако пречукаш тоя, дето те е свалил преди малко - награда, ако играете екипно - награда... Me gusta.

Сега я свалям.Пичагите от клана в който съм пак играят.Та с тях може да заформим нещо :)

Ти с танкчетата ли пуцаш или ?  

Още не съм развил всички самолети  :online2long:  Като се оправя с тях, тогава ще почна с танковете. Белким, доде оправя танковете, излезе и флота. Ма ми е мерак да пробвам съпорт на танковете с авиация.

Kill Cam-a на танковете е добър :D Направих 1 игра с тях и след това поджитках и със самолетите,но аз съм до никъде с тях :( Пък те са много 

Ами...Аз тия дето са ми 1-ви ранг не ги развивам, че само си губя времето - те са ми още от началото на играта. Връщам се за някои от 2-ри ранг, ма не за всичките. Само един ЛаГГ имам развит на 1-ви ранг. Това е развитието до момента.

Ред. Това е САМО руското развитие ;)

shot%2B2014.10.14%2B16.51.50.jpg

Edited by Grimjaur

Ами, вече не толкова. Не, не разчитам само на бомбардировачите. Зависи от мисията. Ако има бази за унищожаване, с един Уелингтън и малко успех се трупат баси точките от три вторични бази. Като свалиш и един-два самолета + няколко наземни - ето една челна тройка минимум.

С бомбардировач гледаш да набереш яко височина - минимум 5хил.м. Иначе си лесна плячка. Другият вариант е да си с някой от твоя клан, с изтребител да те пази. И иска време да свикнеш да се прицелваш и да определяш правилно разстоянието. Тежките бомбъри са за бази. За наземна техника - пикиращ и/или среден.  Щурмовиците са някакъв оптимален вариант, но не винаги. 

Ко викаш?

warthunder-console.jpg

И само част. Аркадната пуцалка е само за шоу. В реалистичните битки е истината, да ме прощаваш за тафтологията. Че и пианист сигурно би си счупил пръстите, а без джойстик си е жива мъка...

Edited by Grimjaur

Както вече казах, Танасе - Съкс... ама яко....

Нема значение на какво играеш, брат. Шитнята си е една и съща! Примерно - Ивенвтите са кажи-речи само за  американо-английско-немски фракции. За златни орлета... няма шанс, майка, или с картата напред и кихачев или духаш супичката! Не може някакъв измислен кукурузник да ми прави напомпания бомбър бърлив и смешен, нек'си няма как да се случи в реалното... сеш'са, нали?! Иначе играта, дет викаш е мноо истинска.... Странно как с пиклив двуплоскостник правя много повече бели, че дори успявам да изкарам и цяла мисия (със сумати приземявания и презареждания), от колкото с истински бомбардировач с всичките му там кули, армор и прочее....

Абе..., одрискана история. Ще и дам на тази глупост още ден-два, колкото да видя как е с по-напомпаните щурмовици и най-вероятно ще отиде безвъзвратно в рисайкъл бина :))

Ми аз до сега съм плащал само 2 пъти. Всичко останало ми е само от турнири и прочие. Иска търпение, Галине, иска търпение. А и кукурузника е фурнир - него снаряда на оръдието го дупчи, без да се взривява. Ма па няма да те уча как да си лижеш задника, я...

Ся ниския клас самолети са паркетници за това и крилата им от 1-2 куршума стват на нищо.А пък тъпите английски самолети как се палят не е истина,а и не могат да се изгасят :( 

• 2 weeks later...

Абе, я ме аднете във френд листата си, че ми писна от калтаци, дето изобщо не знаят какво правят и просто си фъркат насам - на там. Два или три пъти вече не сваля мой съекипник само защото съм му светил в зелено, а не в синьо като останалите :Facepalm:

Впрочем, към този момент мога да пукам само аркадно. Прецака ми се флай стикът и сега не мога и да си помисля за фул риъл.

Никът ми е - Komrade_Bay_Hui

Ще я ъпдейтна утре и ще те добавя.Е full real аз никога не съм цъкал.ЦЪках тия вторите дето пак можеш да си сменяш камерата,а не си само в кокпита.