Jump to content
BulForum.com

Внимание!Откраднато сд Pioneer DEH -2100UB

Recommended Posts

Здравейте!Незнам дали точно в този раздел трябваше да пиша,но ще помоля администраторите ако не и е тук мястото на темата да е преместят.

Преди два дни ми разбиха колата и ми откраднаха сидито.
От два месеца на сам има над 15 сигнала за грабежи на апартаменти и разбити коли с откраднати сд-та и други с висока стойност вещи.Става въпрос за Град Пловдив кв.Кършияка.

Молбата ми към вас е ако видите из интернет по форуми или разберете,че някой продава на някой такова сд.Просто да се поинтересувате кой го продава и какъв му е телефонният номер с цел да хванем извършителите и да прекратим тези непрестанни кражби!Не ме е яд грам за сд-то.Яд ме е че има хора,които правят такива золуми!За 50лв сд ще ми счупи джам за 150лв.Колата ми беше под видео наблюдение,но крадците са се покатерили на вторият етаж и са завъртели камерата.

Ако някой види подобно сиди да се продава моля да ми сигнализира.0898985585

Притежавам кутията и гаранционната карта.
СД-то е този модел от снимката

deh2110ub_russia_angle1_zoom.jpg

И аз преди 3 дни осъмнах със счупени двете триъгълни стъкла на задните врати. Колата беше преровена, панела на сидито и всичко от жабката извадено по седалките, но нищо не липсваше :notify:  Дори два три лева в жабката си стояха :notify:
 В полицията ми казаха, че същата нощ са ударили 10-тина мерцедеса в Гагарин и Кършияка, но интересно защо не пожелаха да снемат отпечатъци, въпреки, че настоявах.

Колеги попаднах на една съмнителна обява.
http://prodavalnik.com/prodavam-paneli-za-avto-mp3-pioneer-alpine-i24582385
Продават само панелите.Моето и на един приятел ги има в обявата.Ако още някой види,че му го има и неговото там работата става вече повече от съмнителна и ще направим к** капан.

Колеги попаднах на една съмнителна обява.

http://prodavalnik.com/prodavam-paneli-za-avto-mp3-pioneer-alpine-i24582385

Продават само панелите.Моето и на един приятел ги има в обявата.Ако още някой види,че му го има и неговото там работата става вече повече от съмнителна и ще направим к** капан.

Сигурен ли си, че са вашите ?! :excl:

Няма как да разбера дали са нашите точно защото продават само панелите.На един приятел преди 4 дена по същият начин му разбиха и ограбиха колата и сд-то му го има в обявата.Но затова пиша тук още някой ако си препознае панела.Значи работата е гнила.
Веднага идва въпросът от къде ги има и защо само панелите има.Къде са сд-тата?
Писах му лично съобщение
П.С.
Обява

продавам панели за авто мп3 Pioneer,Alpine

Аз
Колега харесах второто сд от снимката. http://img10.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/24880581_1_800x600.jpg Но защо е само панел.

Отговорът му

pi6e v zaglavieto -paneli za avto cd

Продават ги само панелите защото така няма как да се докаже произхода им и няма как с кутията да ида в еконт да докажа,че е моето.
Затова ме навежда на мисълта,че са крадени и има някаква схема.Ако ги продаваше целите веднага щях да видя кода на сд-то и да разбера дали е моето или не.Но за мен е по-важно да хвана този който ги продава а не сд-то.

Надали схемата ще е да крадат тук цяло, да пращат в София и да продават. Или поне не е реалистично...

На мои приятели като им удряха едно време колите, после си продаваха панелите по разни оказиони. Тоест ако ми ударят колата и вземат тялото, а на мен ми остане само панела, ще го продам, защото няма да ми трябва. Възможно е в София да е такова положението - този да е оказион или нещо такова, където има оставени панели само.

По твоя въпрос - разходи се из оказионите и малките сервизчета в града. Има такива срещу Маркет център до малкото пазарче, в Тракия, на входа на Скобелева майка до гумаджията. Ако са наркоманчета, вероятно там ще са ги пласирали. Също можеш по разни малки сервизчета да видиш. Няма да са извън Пловдив, според мен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...