gavreto Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Търся стая за сам човек отделно от хазяин , може да ми пишете тук или 0895690677 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Здрасти. Предлагам стая обзаведена с маса,легло,пералня,шкафче,климатик за топло и студено,пвц дограма,вътрешна изолация,теракот има и мивка с топла вода. Стаята е около 16 квадрата,отделно от това коридор малко по голям от обикновено антре с гардероб и при желание може да се постави готварска печкам (имам я в наличност). Има и помещение комбинирано баня+тоалетна с проточен бойлер и е на разположение само за наемателя. Всичко това се намира в сутерен на тиха улица близко до кръстовището Източен и Мария Луиза. Хазяите са на третия етаж в същата къща и ако наемателя е човек на място какъвто беше досегашния ще има досег с тях само веднъж в месеца,когато се плаща наема. Ако ли не по добре да си потърси друга квартира,та да му е мирна главата! И накрая но не на последно място наема е 160 лева на месец . Ако решиш да видиш стаята драсни ми лично и ще ти дам свръзка с хазяина. Поздрави Бойко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakom Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Предлагам самостоятелна сутеренна стая със собствена баня и тоалетна. Има хладилник и пералня. В сутерена няма други наематели и живущи. Намира се на ул."Божур"14 в близост до Стадион"Пловдив" и Гребна база. Тих квартал, на около 20мин. пешком от Центъра. Месечен наем 150лв. При интерес 0878710613 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.