L1v3ruS Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Здравейте.Имам кофти проблем със http://djagi.sportal.bg .От няколко дни не мога да каня прятели за игра,не мога и да чатя с тях.Също така като опитам да заредя игра с произволен съперник не намира никого.Правих пре-инстал на флаш-а и на джава-та.Слагах и стари версии и най-новите..пак не се оправя.В форума на сайта някой беше написал че проблема може да е от Javascript,но немога да се свържа с него да го питам как да го оправя.Някой ако може да помогне ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Пробвай с различни браузъри. С кой си в момента? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted May 7, 2013 Author Share Posted May 7, 2013 Всичко пробвах.С ИЕ,с Лисицата,с Хрома.Не е от това.На други машини с тия браузъри и със същите флаш и джава и с моя акаунт всичко е ок.Свел съм причините за проблема до Javascript.Трябва ми някой дето е наясно с тая хава да ми каже прав ли съм и евентуално какво може да се направи. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Пробвай под Safe Mode дали вървят както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 Пробвай под Safe Mode дали вървят както трябва. Не вървят,сейм шит Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted May 16, 2013 Author Share Posted May 16, 2013 Пре-инстал на XP-то....проблема остана ! Примирих се и това си е Просто нямам идея какво може да е вече.Взе да ми се върти из главата дали не е от прокси-то,ама щом сайта си бачка и от време на време проработват чата и поканите, значи не би трябвало да е от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.